واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
گروه نمایشی آیینه در استقبال پرشور اهالی هنر وارد رودان شد رودان- ایرنا- عوامل نمایش بی بری کاری از گروه نمایشی آیینه پس از حضوری موفق در سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر و کسب چهار عنوان برتر این جشنواره؛ شامگاه یکشنبه؛ در استقبال پرشور مردم، مسوولان و اهالی هنر وارد رودان شدند.
به گزارش دوشنبه ایرناˈ گروه نمایشی آیینه که با نمایش بی بری در بخش مسابقه مرور تئاتر ایران سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور یافته بود؛ با اقتدار، درخشش و هنرنمایی هنرمندان فاخر هرمزگانی و با کسب چهار عنوان برتر در بخش بازیگری زن، نوجوان، طراحی صحنه و موسیقی؛ این رقابت هنری را دست پر و با خاطره ای خوش پشت سر گذاشت.
به گزارش ایرناˈ علیرضا داوری در بخش طراحی صحنه و حامد علیزاده در بخش موسیقی عنوان برگزیده این جشنواره را به خود اختصاص دادند و در بخش بازیگری زن از مریم سالاری نسب و در بخش بازیگری نوجوان از ساجده حاجی زاده تقدیر شد.
علیرضا داوری نویسنده و کارگردان این اثر فاخر هنری در گفت و گوی اختصاصی با ایرناˈ با بیان اینکه داستان این نمایش درباره بیماری افسانه ایˈ بی بریˈ است؛ گفت: این نمایشنامه پژوهشی به موضوع خرافات و باورهای عامیانه در هرمزگان و مراسم خون بس در لرستان پرداخته است که با هنرمندی 10 هنرمند هرمزگانی در سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به روی صحنه رفت.
وی خاطر نشان کرد: این نمایشنامه در سال 91 بعنوان پایان نامه برتر پژوهشی از دانشگاه هنر تهران انتخاب و برگزیده شد.
داوری در ادامه در خصوص ˈبی بریˈ چنین گفت: یکی از بیماری های افسانه ای که در گذشته همه ساله و یا هر چند سال یکبار در فصل تابستان، موجب نگرانی شدید مردم می شدˈبی بریˈ بود.
وی با بیان اینکه فرد مبتلا به این بیماری دور از انظار به سر می برد؛ اضافه کرد: چیزی که در این خصوص موجب وحشت مردم می شد این بود که درمان قطعی این بیماریˈ جگر آدمیزادˈ است و چون دزدیدن و کشتن بزرگسالان دشوار بود؛ همواره خطر متوجه کودکان بود.
داوری ادامه داد: از این رو خانواده هایی که کودک داشتند شب ها با تمام وجود از آنان حفاظت می کردند و با اندک صدای نا مأنوسی از خواب می پریدند؛ زیرا تصور عامه این بود که بیمار کسی را اجیر و مامور ساخته تا به هر شکل ممکن جگر کودکی را تهیه نماید و به او برساند تا بخورد و شفا یابد.
این هنرمند خاطر نشان کرد: مشهور است که این بیماری در بین قشر متمول جامعه شایع بوده که با برچیده شدن ساختار فئودالی از جامعه روستایی و پس از سال 58 دیگر نشانه ای از این بیماری در بین مردمان جنوب کشور مشاهده نشده است.
وی اظهار کرد: استاد مهدی عطایی دریایی نیز در سال 1354 با هنرمندی هنرمندان نسل قدیم یک فیلم کوتاه در خصوص این بیماری افسانه ای تولید کرده است.
علیرضا داوری هنرمند جوان و 32 ساله شهرستان رودان و استان هرمزگان فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته نمایش از دانشگاه هنر تهران فعالیت هنری خود را از سال 79 در زمینه نویسندگی، کارگردانی و بازیگری آغار کرد.
این هنرمند در طول سال های اخیر نویسندگی و کارگردانی نمایشنامه هایی همچون انتظار طولانی، صدای بی صدا، زندگی با نقطه های نورانی، سایه هایی در باد، جرقه غیرت، خار بنی جا گل نو و بی بری را در کارنامه هنری خود به ارمغان دارد.
دراماتورژی و کارگردانی پانتومیم شمارش استخوان ها بر اساس داستانی از احمد غلامی و کارگردانی نمایشنامه سرخ سوزان به نویسندگی چیستا یثربی از دیگر افتخارات و موفقیت های هنری این هنرمند فرهیخته رودانی می باشد.
کسب مقام اول کارگردانی و دوم نویسندگی با نمایشنامهˈانتظار طولانیˈ در بیست و چهارمین جشنواره تئاتر منطقه ای – منطقه چهار – سیستان بلوچستان در آبان 89، کسب عنوان برتر کارگردانی، نویسندگی، بازیگری زن و بازیگری مرد در چهارمین جشنواره تئاتر خیابانی هرمزگان بهمن83- در بندر لنگه و کسب مقام سوم نویسندگی با نمایشنامه سنگار در سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از دیگر افتخارات ˈعلیرضا داوریˈ نویسنده و کارگردان فرهیخته و خوش آتیه شهرستان رودان در عرصه هنر نمایش می باشد.
گروه نمایش آینه که سومین حضورش در جشنواره بین المللی تئاتر فجر را تجربه می کند کسب جایزه بازیگری زن، مرد، نویسندگی، کارگردانی و طراحی صحنه در بیست و پنجمین جشنواره منطقه ای تئاتر را در کارنامه هنری خود به ارمغان دارد.
نمایش فاخر و ارزشی ˈبی بریˈ با بازی کوروش سلمانی، محمد حمزوی، مریم سالاری نسب و ساجده حاجی زاده دوشنبه هفتم بهمن ماه، در سی و دومین جشنواره تئاتر فجر در سالن کارگاه نمایش تئاتر شهر تهران به روی صحنه رفت. ک/3
7196/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]