تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852934347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویایی که یک پدر بر دوش پسر گذاشت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رویایی که یک پدر بر دوش پسر گذاشت
ویتوریو استورارو فیلمبرداری بزرگترین فیلم سینمای جهان را تجربه کرده است. این تجربه ها برای او کشف و شهودهایی را رقم زده است که رویای کودکی اش را کامل کرده است.


به گزارش حوزه سینمای باشگاه خبرنگاران به نقل ازمدیرت ارتباطات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، از چند نفر به خاطر حضور در این موقعیت باید تشکر کنم. اول از همه پدرم است. او مسئول آپاراتخانه بود و وقتی فیلمی را نمایش می داد احساس می کرد خودش را به نمایش می گذارد.او رویای خودش را روی شانه های من گذاشت و من هم سعی کردم این رویا را برای خود و آن را درک کنم. اولین حضور و رویارویی من در یک مدرسه عکاسی بود و اولین تلاشم این بود که چطور همه بیانم را در یک فریم خلاصه کنم.

از هشت سالگی با پدرم به آپاراتخانه می رفتم و از آن دریچه کوچک نور آپارات با سینما آشنا شدم. کم کم رویای سینما را کشف کردم. از همان جا فهمیدم برای بیان سینمایی یک فریم کافی نیست و باید چند فریم را کنار هم قرار دهم. به مدرسه ای رفتم که من را با سینما آشنا کرد. در همان سال ها دختر جوانی را شناختم که هنوز هم همراه و همسرم است. او از همان ابتدا به من این اطمینان را داد که نگران زندگی نباشم و به فکر بروز خلاقیت هایم باشم.

بعد از تحصیل در مدرسه فیلمسازی توانستم در یک عکاسی کارآموزی کنم و خیلی زود پیشرفت کردم. در سن ۲۸ سالگی با کمک یک کارگردان ایتالیایی که پدر خلاقیت من است تنها فیلم سیاه و سفید تمام زندگی ام را ساختم. فهمیدم هنوز نمی دانم! این امکان برایم به وجود آمده بود تمام تکنیک هایی که یاد گرفته بودم را بروز دهم اما این برایم کافی نبود و باید از بیان احساساتم هم استفاده می کردم. یک روز که با همسرم در خیابان قدم می زدم وارد کلیسایی شدم و تابلویی را دیدم که تا آن روز ندیده بودم. من تا آن روز این همه درس خوانده بودم اما هیچ کسی چیزی درباره نقاشی به من نگفته بود و از این ندانستن متحیر شدم. از همین زمان فهمیدم تمام تکنیکی که از آن استفاده کرده بودم تا به امروز کافی نبوده است. باید از تمام چیزهایی که می دیدم الهام می گرفتم، پس شروع به خودآموزی کردم. تا جایی که توانستم تصویر دیدم و موسیقی شنیدم تا درکم بالاتر رود. از برتولوچی تشکر می کنم که در این راه به من کمک فراوانی کرد. همان جا بود که متوجه شدم آشنایی با هنرهای مختلف کافی نیست و در هر هنر چراهایی نیز وجود دارد که باید به فلسفه آن ها پی برد.

سینما غار است و فیلم ها نور به نظرم سینما مانند غاری است که افلاطون از آن تحت عنوان عالم مثل یاد کرده بود. و تماشاچیان همان افرادی هستند که در غار سایه هایی از اشیا را نگاه می کنند. پرده سینما هم همان نوری است که در بیرون از غار گاهی ظاهر می شود و سایه هایی برای تماشاچیان به وجود می آورد. حالا من تصمیم گرفتم نقش همان کسی را بازی کنم که تصمیم گرفت به بیرون از غار برود تا با واقعیت اشیا بیرون و آدم های آن روبرو شود. من فکر می کنم در حال حاضر ادبیات تصویری بیشتری به دست آوردم. تا مقطعی فقط نور و تاریکی و سایه روشن می دیدم اما حالا می توانم رنگ های دیگر برای بیان احساسات بیشتر را کشف کنم. هر شغلی ابتدا به ما امکان کشف خودمان را می دهد و می توانیم پاسخ همه سوالات خودمان را از حرفه مان بگیریم.







تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن