تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804520014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدون طرح کسب وکار هیچ وبسایتی موفق نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

بدون طرح کسب وکار هیچ وبسایتی موفق نمی‌شود خیلی از صاحبان ایده، نوشتن طرح کسب و کار در اینترنت را کسل‌کننده‌ترین بخش کار می‌دانند، چرا که قرار است با کاغذ و قلم و تحقیق سر و کله بزنند و در نهایت چند صفحه‌ای داشته باشند به‌نام طرح کسب و کار. اگر شما چنین احساسی دارید، بهتر است این مطلب را تا انتها ادامه دهید. موضوعی که کمی کمکتان می‌کند این است که کسی از شما امتحان نمی‌گیرد، این طرح را برای خودتان بنویسید، با ادبیات خودتان، اصلا با شکل و نقاشی آن را تهیه کنید؛ فقط تهیه کنید.




موضوع دیگری که می خواهیم روی آن تاکید کنیم، فواید زیادی است که این طرح برای خود شما خواهد داشت، اگر به دلیل سختی های پیاده سازی وبسایت خود دلسرد شدید یا نه به این شدت، صرفا کمی کم انگیزه شدید! و به گرم کننده ای نیاز دارید که از امیدها و انگیزه ها برایتان بگوید و مانند روز اول چنان دلگرمتان کند که راه را محکم و با اطمینان بروید، این دوست انگیزه بخش، می تواند طرح کسب و کار شما باشد، چرا که از آینده برایتان می گوید، از همان حقیقتی که روز اول باعث شد شروع کنید. بسیاری از ایده ها در میان راه و سختی های آن رها شده و بعد از مدتی با بهانه گیری ها، توجیه و بعد از آن فراموش می شوند.

برای نوشتن طرح کسب و کار راحت باشید، تاکید می کنم، در آرامش کامل باشید. این یعنی شما این طرح را برای بانک یا سرمایه گذارها نمی نویسید که ادبیاتی سخت و پیچیده داشته باشد. طرح را برای این می نویسید که بدانید دقیقا چه می خواهید و چطور به آنچه می خواهید، باید برسید و در کنار آن ارزیابی کنید اجرایی شدن ایده، چه منافعی را برایتان خواهد داشت. در مرحله بعد لازم است صادق باشید، چرا که اساس کاربردی بودن طرح کسب و کار، درستی اطلاعاتی است که برای این کار در نظر گرفته شده است و این نکته همان فاصله ای است که این طرح را مدرکی ارزشمند یا کاغذ پاره ای بی ارزش می کند. هرچه می خواهد دل تنگت بگو این مرحله، گام اول برای نوشتن یک طرح کسب و کار ساده برای ایده شماست؛ چه وبسایتی می خواهید؟ قرار است دقیقا چه کنید؟ به صورت واضح و شفاف از سیر تا پیاز آنچه را در ذهنتان است روی کاغذ بیاورید. سپس از خودتان بپرسید، چرا؟ چرا این ایده و وبسایت برای شما جذاب است؟ چه چیز به دست می آورید؟

در مرحله بعد، سراغ رقبا بروید، آیا سایتی که مدنظر شماست، مشابه هم دارد ؟ اگر سایت هایی شبیه آن در حال فعالیت هستند، چه ایرادها و چه محاسنی دارند؟ و اگر مشابهی ندارد، چرا تا به امروز کسی سراغ آن نرفته؟ ایده شما بسیار خاص و بکر است یا ایراد و گلوگاهی برای آن وجود دارد ؟ (لطفا صادق باشید و آرمانی فکر نکنید، این پرسش ها برای پشیمان کردن شما از اجرای ایده نیست، این پرسش ها و بررسی پاسخ آنها، برای اطمینان شما در مسیر است)

پس از بررسی رقبا، وقت آن شده که ببینیم این وبسایت چقدر مشتری بالقوه خواهد داشت؟ هر چند ارزیابی این کار دشوار است، اما می شود پیش بینی هایی کرد؛ مثلا ببینیم تعداد جستجو های مرتبط با ایده ما در گوگل چقدر بوده است یا این که سایت های این صنعت چه میزان بازدید و مخاطب دارند و از کسانی که اهل اینترنت و دنیای مجازی هستند بپرسیم و در یک گفت وگوی دوستانه نظرشان را جویا شویم. کم کم ایده تان از حالت خامی درمی آید. سپس سراغ مرحله بعد یعنی ملزومات اجرای ایده بروید؛ برای اجرایی کردن ایده چه چیزهایی نیاز است؟در این بخش فقط مواردی را که باید هزینه کنید، ننویسید و همه چیز را یادداشت کنید، از زمانی که باید برای آن صرف کنید تا هزینه تبلیغات و... . (واقع بین باشید، مخاطبان از روز اول به سمت وبسایت شما سرازیر نمی شوند، صرف زمان و تبلیغات، نیاز ضروری کسب و کار شماست)

به مراحل پایانی نزدیک می شوید. پیش بینی خود را از میزان درآمد وبسایت بنویسید، از چه طریقی قرار است درآمد داشته باشید و در نهایت سود کسب کنید، فروش تبلیغات؟ فروش کالا؟ فروش خدمات؟ ارسال ایمیل تبلیغاتی؟ خیلی واضح بنویسید از هر یک از این روش ها چه میزان درآمد را انتظار دارید؟/ ضمیمه کلیک سجاد بهجتی


دوشنبه 14 بهمن 1392 6:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن