واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون آموزش و پرورش: باب گفت و گو و انتقاد در مدارس باز شود تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش گفت: باید باب گفت وگو و انتقاد در مدارس باز شود و دانش آموزان در میدان حضور پیدا کنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ،حمیدرضا کفاش روز شنبه در آیین افتتاحیه دومین دوره نمایشگاه های مدرسه انقلاب افزود: اصلی ترین کار در مدارس این است که دانش آموزان به میدان بیایند و انتقاد کنند.
وی اضافه کرد وارد ساختن دانش آموزان به عرصه نقادی قطعا اهداف کرسی های آزاذ اندیشی را محقق می کند و ریشه آن در مدارس است .
این مسوول فرهنگی زنگ انشا، کتاب و کتابخوانی، گفت و گو و آشنایی با حقوق دانش آموزی را به عنوان نکات کلیدی در بحث پرورشی برشمرد و گفت : باید این امور در مدارس احیا شود ،کتاب هنوز یار مهربان است و حقوق موضوعی است متقابل که بر مبنای دین باید شناخته شود .
** میدان برای نقشی آفرینی دانش آموزان باز شود
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزان نیز در این مراسم با بیان اینکه میدان برای نقش آفرینی دانش آموزان باید باز و بسترهای لازم برای آن فراهم شود افزود : البته هدایت ، قضاوت و رهبری با مربیان کار آزموده ،پخته و انقلابی است .
حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری در مورد نمایشگاه های مدرسه انقلاب اظهار داشت : حرکتی که سال گذشته آغاز شد امسال پخته تر و بهتر در حال جریان است و ویژگی های آن نویدبخش آینده ای بهتر است و آثار و برکات فراوانی دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اسلامی بودن را راز ماندگاری و هویت انقلاب دانست و افزود : ما شاهد وقوع انقلاب های زیادی در جهان بوده ایم اما آنچه که در ایران اسلامی اتفاق افتاد براساس یک فهم دینی بود.
وی با یاد آوری اینکه انجمن های اسلامی حافظ اندیشه های انقلاب در مدارس است گفت : نسل جدید باید خودش به میدان شناخت انقلاب اسلامی وارد شود ، برای شناخت انقلاب هنوز جای کار فراوان است .
وی ترویج مطالعه و کتاب خوانی درباره موضوع انقلاب، تحقیق در مورد آسیب ها، ریشه ها، موانع و دستاوردهای انقلاب در مدارس را مورد تاکید قرار داد.
* سهم دهی به مخاطب در برنامه ریزی ها از اهداف جشنواره دانش آموزی است
دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان نیز دراین مراسم گفت : سهم دهی به مخاطب در برنامه ریزی و انجام فعالیت های مرتبط از اهداف برپایی جشنواره دانش آموزی مدرسه انقلاب است .
حامد علامتی سخنران دیگر این مراسم گفت : اگر به گذشته انقلاب نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که چگونه افکار و آرمان های امام راحل در ذهن و روح ملت ایران نقش بسته و در اعمالشان نمود پیدا کرده است.
وی افزود : این انگیزش درونی محور اصلی تمام مباحث تربیتی بوده و اساس رشد انسان را در بر دارد ،وقتی انسان خودش چیزی بخواهد راه به دست آوردنش را پیدا خواهد کرد هرچه این انگیزه بیشتر باشد دستیابی به مقصود هم بیشتر خواهد بود.
علامتی نمایشگاه مدرسه انقلاب را جشنواره دانش آموزی عنوان کرد و گفت : این برنامه به همت دانس آموزان عضو انجمن های اسلامی و سایر تشکل ها ، مدیران و مربیان پرورشی اجرا می شود.
وی افزود : این برنامه ها ویژگی منحصر به فرد خود را دارد و سبب تقویت روحیه مشارکت در کار گروهی در دانش آموزان می شود ، دراین طرح دانش آموزان عرصه ای برای ظهور و بروز توانمندی های خود پیدا می کنند .
علامتی پاسداری از ارزش های انقلاب در مدارس ، تقویت احساس تعلق قلبی دانش آموزان به امام و انقلاب، فعال سازی انجمن های اسلامی مدارس به عنوان سنگرهای فکری و فرهنگی و ترویج فرهنگی مطالعه و کتابخوانی در موضوع انقلاب اسلامی را از اهداف برپایی این نمایشگاه در قالب طرح مدرسه انقلاب برشمرد.
دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان مهمترین ویژگی نمایشگاه را سپردن ابتکار عمل به خود دانش آموزان دانست و گفت : مربیان کار هدایت و راهبری و نظارت را بر عهده دارند و امسال بیش از سه هزار و 500 دبیرستان از این نمایشگاه ها بهره مند خواهند شد.
دومین دوره نمایشگاه های مدرسه انقلاب امروز(شنبه) با حضور حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری نماینده رهبر معظم انقلاب در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و حمید رضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مدیران آموزشی در دبیرستان دخترانه شهید مطهری گشایش یافت.
فراهنگ **1630 ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]