تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870594037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم از نمایش رایگان فیلم استقبال کردند/ مخاطب با سینما قهر نیست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > سینمای ایران ایوبی با حضور در سینما آزادی:
مردم از نمایش رایگان فیلم استقبال کردند/ مخاطب با سینما قهر نیست
رئیس سازمان سینمایی با حضور در سینما آزادی و در جمع مردم از موفقیت طرح «سینما سلام» و رد تئوری قهر مردم با سینماها صحبت کرد.



 به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی امروز پنجشنبه 10 بهمن ماه در اجرای طرح «سینما سلام» در سینما آزادی حضور پیدا کرد و در جمع خبرنگاران گفت: مردم نشان دادند که سینما را دوست دارند. ادامه این طرح در دست ما است که آن را چطور اجرایی کنیم و من خیلی امیدوارم که این طرح ادامه پیدا کند. وی درباره احتمال مخالفت سینماداران با این طرح گفت: ما با سینماداران، جامعه و انجمن‌های سینمایی برای اجرای این طرح هماهنگ کردیم. در ابتدای هر طرحی مخالفت‌هایی هست ولی ما باید قدرت خود را در مقابل تغییرات بالا برده و قدرت خطرپذیریمان را بیشتر کنیم. اجازه دهیم مسئولان کمی شجاعانه تر عمل کنند و اینقدر محافظه کار نباشیم. رئیس سازمان سینمایی با اشاره به گزارش های که از نقاط مختلف کشور در هنگام اجرای این طرح رسیده است، عنوان کرد: بسیاری از مردم هستند که نمی‌توانند به همراه خانواده های خود به سینما بروند اما در این روز افراد زیادی در مقابل سینماها صف کشیده‌اند و من فکر می کنم که بوفه‌داران امروز بیشترین درآمد خود را به دست آورند. وی با بیان اینکه این طرح می تواند باعث شود مردم رابطه خود را با سینما بیشتر کنند، گفت: این یک همایش عمومی و به نوعی آیینی است که مردم به این وسیله نشان دادند که با سینما قهر نیستند. هم اکنون بهترین کار این است که نقاط قوت و ضعف این طرح را بررسی کرده و با جامعه سینمایی و ... مشورت کنیم تا مدت این طرح بیشتر شود. ما فعلا با 2 روز در سال شروع کردیم اما این طرح می‌تواند با توجه به گزارش‌هایی که بعد از امروز ارائه می شود افزایش پیدا کند. رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر اینکه عدالت فرهنگی یکی از شعارهای رئیس جمهوری است، گفت: یکی از مصادیق این عدالت فرهنگی این است که مردم بتوانند به کالاهای مختلف فرهنگی دسترسی داشته باشند. فیلم یک کالای فرهنگی و ملی است که با هزینه همه مردم ساخته می شود. مردم حق دارند از فیلم هایی بپرسند که با هزینه بیت المال ساخته می شوند. این صف های طولانی یک پیام دارد و آن این است که فیلمسازان، فیلم های خود را تولید کنند و مناطق محروم هم در صورت وجود فیلم های خوب، از این فیلم ها استقبال می کنند. ایوبی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره فیلم های روی پرده در این روز عنوان کرد: طرح اولیه ما این نبود که مردم فیلم‌های روی پرده را ببینند بلکه هدف این بود که مردم فیلم های دیگری را که قبلا اکران شده اند و یا فیلم‌های جدیدی هستند، ببینند اما چون تجربه اول بود به فیلم‌های روی پرده اکتفا کردیم. ضمن اینکه فیلم‌های خوبی هم در حال اکران هستند.


۱۳۹۲/۱۱/۱۰ - ۱۶:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن