واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
عشق سه زن به طبیعت با "زنجموره" مهمان جشنواره فیلم فجر
فیلم مستند "زنجموره" کاری از حسن دامنزن روایت سه زن در حمایت از حیوانات و طبیعتگرایی را به تصویر کشیده است.
به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیریت ارتباطات سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، این فیلم درباره سه زن با سه تفکر مختلف در ارتباط با محیط زیست است. یک زن در شمال خراسان، یک زن در استان البرز و دیگری در تهران با سه تفکر متفاوت در برابر هجوم تخریب محیط زیست مقابله میکنند. یکی از آنها زنی روستایی و دو نفر دیگر پزشک هستند.
حسن دامنزن کارگردان فیلم مستند «زنجموره» درباره حضور خود در منتخب بخش مستند این دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: مبنای انتخاب این مستند برای حضور در جشنواره، خلوص نیت و تلاش این زنان در عرصه حمایت از حیوانات و طبیعت گرایی است.
وی درباره چرایی انتخاب این سه زن برای ساخت «زنجموره» یادآور شد: برای ساخت این فیلم ابتدا با حدود ۶۰ خانم مصاحبه کردم که در نهایت ۲ نفر را انتخاب کردم. انتخاب زن سوم یعنی همان زن روستایی اتفاقی بود. در سفری به شهر مشهد وقتی جایی در کنار جاده ایستاده بودم که صدای لالایی زنی را شنیدم.
این کارگردان فیلم مستند ادامه داد: بعد از گفتگو با آن زن فهمیدم که او برای گرفتن مواد مانده قصابها و نانواییها به شهر میرود تا این مواد را به عنوان غذا به پرندگان و سگها بدهد. در واقع جرقه این فیلم از همین جا زده شد.
دامنزن با اشاره به سختی ساخت این فیلم گفت: ساخت این فیلم بسیار سخت بود زیرا روز اول یکی از فیلمبرداران به خاطر فضای روستا و اینکه در کنار حیوانات بودیم، کار را ترک کرد. فیلمبردار دوم هم بیشتر از ۳ روز پیش ما نبود. فیلمبردار سوم آقای امامی بود که پذیرفت برای فیلمبرداری بیاید. برای ساخت فیلم ۱۵ روز در شمال در برف ماندیم و تمام سرمایهام از بین رفت.
کارگردان مستند «زنجموره» با تاکید بر اینکه فیلم مستند با وجودی که فروش ندارد کار دلی است، تصریح کرد: فیلمهای داستانی فعلی را نمیپسندم زیرا از زندگی مردم ایران سرچشمه نمیگیرند در حالیکه برای ساخت فیلم مستند باید سوخته این کار باشید تا فیلمی بسازید.
این هنرمند عرصه سینما وضعیت فیلم مستند درایران را خوب ندانست و تاکید کرد: مستندسازان آدمهای دلسوخته این کار هستند که هیچ حمایتی هم نمیشوند. اما به دلیل علاقهای که به کار دارند در این عرصه ماندهاند ولی همچنان سینمای مستند سینمای فقیر و درماندهای است. خیلی از فیلمهای مستندی را که میبینیم اگر شرایط مالی بهتری داشتند، بهتر میشدند.
انتهای پیام/ اس
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]