محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832514663
مردان ستارهدار سینمای ایران در دهه 60
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
گزارشی از برندگان 10 سال اول برگزاری جشنواره فیلم فجر مردان ستارهدار سینمای ایران در دهه 60 بررسی سی و یک دوره از برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر، نشان می دهد که سینمای ایران طی این سال ها فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشته و هر دوره از جشنواره فیلم فجر را می توان یک پله به سوی ارتقای سینمای ایران و یا رکود آن در تاریخ هنری کشور دانست.
از جمله جوایز مهمی که در این جشنواره به سینماگران اهدا می شود، جایزه بهترین بازیگر مرد و زن سینمای ایران است که این جوایز در تعیین مسیر هنری این بازیگران بسیار تاثیرگذار بوده است. در این گزارش به بررسی بهترین بازیگران مرد سینمای ایران در اولین دهه از برگزاری جشنواره فیلم فجر خواهیم پرداخت. اولین دوره این رویداد بزرگ هنری در سینمای ایران در بهمن ماه 1361 از 12 تا 22 بهمن ماه در تهران برگزار شد. حسین وخشوری اولین دبیر اولین جشنواره بین المللی فیلم فجر بود که در آن زمان در سمت مدیر کل تحقیقات و روابط سینمایی وزارت اسلامی فعالیت می کرد. در این دوره 23 فیلم سینمایی به بخش مسابقه سینمای ایران راه یافت که از جمله فیلم های مطرح این جشنواره می توان به "حاجی واشنگتن" علی حاتمی، "مرگ یزدگرد" بهرام بیضایی، "خط قرمز" مسعود کیمیایی و ... اشاره کرد. نکته جالب در این دوره از جشنواره این است که در بخش مسابقه هیچ بازیگری از سوی هیئت داوران جایزه نگرفت و داوران تنها به اهدای جایزه ویژه بسنده کردند. در این دوره دولت آبادی برای بازی در فیلم "کفش نو" جایزه دریافت کرد.
دومین جشنواره فیلم فجر، بدون یک دبیر مشخص و به صورت گروهی مدیریت شد. در این دوره از جشنواره 24 فیلم سینمایی در بخش سینمای بلند حضور داشت که از آن جمله می توان به فیلم هایی چون "هیولای درون" خسرو سینایی، "رهایی" رسول صدر عاملی، "زخمه" خسرو ملکان، "جایزه" علیرضا داوودنژاد، "کیلومتر 5" حجت اله سیفی، "گفت به زیر سلطه من آیید" داریوش ارجمند اشاره کرد. در این دوره از جشنواره لوح زرین بازیگر نقش اول مرد به حسین پرورش برای فیلم "نقطه ضعف" اهدا شد. همچنین پرویز پرستویی برای فیلم سینمایی "دیار عاشقان" لوح زرین بهترین بازیگر دوم را دریافت کرد. سومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر با دبیری سید محمد بهشتی رنگ و بوی جشنواره ای به خود گرفت و جوایز این دوره در بخش های مختلف به برگزیدگان اهدا شد. در این دوره از جشنواره 20 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای ایران شرکت کرده که از آن جمله می توان به "تاتوره" کیومرث پوراحمد، "ریشه در خون" سیروس الوند، "کمال الملک" علی حاتمی، "گل های داوودی" رسول صدر عاملی، "مادر" فتحعلی اویسی، "میلاد" ابوالفضل جلیلی، "همه فرزندان من" زاون قوکاسیان، "مردی که زیاد می دانست" یدالله صمدی اشاره کرد.
جمشید مشایخی برای دو فیلم سینمایی "گل های داوودی" و "کمال الملک" لوح زرین بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد. اما عنایت بخشی در این دوره از جشنواره فیلم فجر با حضور در 6 فیلم سینمایی جزو پرکارترین بازیگران سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر انتخاب شد. در چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر سید محمد بهشتی برای دومین بار به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر انتخاب شد. در این دوره 22 فیلم سینمایی به بخش مسابقه سینمای ایران راه یافت. "اتوبوس" یداله صمدی، "اولی ها" عباس کیارستمی، "آتش در زمستان" حسن هدایت، "بلمی به سوی ساحل" رسول ملاقلی پور، "زنگ ها" محمدرضا هنرمند، "تشریفات" مهدی فخیم زاده، "تنوره دیو" کیانوش عیاری، "مادیان" علی ژکان و ... از جمله فیلم های این دوره بود.
زنده یاد هادی اسلامی برای بازی در فیلم سینمایی "اتوبوس" لوح زرین بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد و از ایرج طهماسب برای بازی در فیلم سینمایی "خط پایان" تقدیر شد. همچنین اسماعیل محمدی برای بازی در فیلم سینمایی "تنوره دیو" لوح زرین بازیگر نقش دوم مرد را دریافت کرد. همچنین در این دوره عباس نوذری، جمشید مشایخی، جهانگیر الماسی، رامتین دانش و ناصر گیتی جاه به عنوان پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران انتخاب شدند. پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز با دبیری سید محمد بهشتی در بهمن ماه 1365 آغاز شد. در این دوره 23 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای بلند شرکت کردند. در این دوره حضور سینماگران مطرح سینمای ایران چشمگیرتر از سال های قبل است که از آن جمله می توان به "اجاره نشین ها" داریوش مهرجویی، "خانه دوست کجاست" عباس کیارستمی، "رابطه" پوران درخشنده، "شبح کژدم" کیانوش عیاری، "شیر سنگی" مسعود جعفری جوزانی، "ناخدا خورشید" ناصر تقوایی، "طلسم" داریوش فرهنگ و "هویت" ابراهیم حاتمی کیا اشاره کرد.
در این دوره داریوش ارجمند برای بازی در فیلم سینمایی "ناخداخورشید" لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. علی نصیریان برای فیلم "شیرسنگی" و عزت الله انتظامی برای فیلم "اجاره نشین ها" نامزد دریافت لوح زرین این بخش شدند. سعید پورصمیمی لوح زرین بهترین بازیگر دوم مرد را برای فیلم سینمایی "ناخدا خورشید" دریافت کرد. همچنین علیرضا شجاع نوری برای فیلم "دست نوشته ها"، فتحعلی اویسی برای "ناخدا خورشید" و آتیلا پسیانی برای فیلم سینمایی "طلسم" نامزد دریافت لوح زرین شده بودند. علی نصیریان در این دوره با بازی در چهار فیلم سینمایی "ترنج"، "دزد و نویسنده"، "شیر سنگی" و "ناخدا خورشید" پرکارترین بازیگر مرد این دوره معرفی شد. در ششمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، سید محمد بهشتی برای چهارمین سال متوالی به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر انتخاب شد. در این جشنواره 27 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای ایران از جمله "پرنده کوچک خوشبختی" به کارگردانی پوران درخشنده، "خارج از محدوده" به کارگردانی رخشان بنی اعتماد، "جهیزیه ای برای رباب" به کارگردانی سیامک شایقی، "ردپایی بر شن" محمدرضا هنرمند، "زمزمه" خسرو ملکان، "شاید وقتی دیگر" بهرام بیضایی، "شیرک" داریوش مهرجویی، "صعود" به کارگردانی فریدون جیرانی، "کانی مانگا" سیف اله داد و "یار در خانه و ..." به کارگردانی خسرو سینمایی اشاره کرد.
فرامرز قریبیان برای فیلم سینمایی "ترن"، خسرو شجاع زاده برای فیلم سینمایی "آن سوی آتش"، مهدی فتحی برای "تحفه ها"، مهدی هاشمی برای "خارج از محدوده" نامزد دریافت لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد شدند که فرامرز قریبان این لوح را از آن خود کرد. همچنین سعید پورصمیمی برای دومین بار لوح زرین بهترین بازیگر دوم مرد را برای فیلم سینمایی"تحفه ها" از آن خود کرد. جشنواره هفتم فیلم فجر در حالی برگزار شد که سید محمد بهشتی باز هم دبیری این رخداد بزرگ سینمایی را برعهده داشت. در این دوره 21 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای بلند حضور داشتند. "افق" به کارگردانی رسول ملاقلی پور، "انسان و اسلحه" مجتبی راعی، "برهوت" محمد علی طالبی، "تفنگ های سحرگاه" به کارگردانی بهروز افخمی، "در مسیر تند باد" مسعود جعفری جوزانی، "دیده بان" ابراهیم حاتمی کیا، "زرد قناری" رخشان بنی اعتماد، "سرب" به کارگردانی مسعود کیمیایی، "عبور" کمال تبریزی، "کشتی آنجلیکا" محمدرضا بزرگ نیا اشاره کرد.
عزت الله انتظامی در این دوره از جشنواره سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد سینمای ایران را برای بازی در فیلم سینمایی "گراند سینما" به کارگردانی حسن هدایت دریافت کرد. نامزدان دریافت سیمرغ در این بخش هادی اسلامی برای بازی در فیلم "سرب"، جهانگیر الماسی برای "نای و نی"، علی نصیریان "سال های خاکستر" و مهرداد سلیمانی برای فیلم "دیده بان" بودند. همچنین محمود جعفری برای بازی در فیلم سینمایی "زرد قناری" و "شاخه های بید" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر دوم مرد را دریافت کرد. در این بخش اسماعیل سلطانیان برای فیلم "بای سیکل ران"، "فتحعلی اویسی" برای فیلم "سرب"، حسین پناهی و فردوس کاویانی برای "در مسیر تندباد" نامزد دریافت این سیمرغ بودند. در این دوره از جشنواره فتحعلی اویسی، عزت الله اسفندیاری و منوچهر حامدی جزو پرکارترین بازیگران این دوره از جشنواره بودند. هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر که همچنان با دبیری سید محمد بهشتی برگزار شد، میزبان فیلم هایی چون "آخرین پرواز" احمدرضا درویش، "ای ایران" ناصر تقوایی، "بچه های طلاق" تهمینه میلانی، "تمام وسوسه های زمین" حمید سمندریان، "دندان مار" مسعود کیمیایی، "ریحانه" علیرضا رئیسیان، "پول خارجی" رخشان بنی اعتماد، "مادر" علی حاتمی، "مهاجر" ابراهیم حاتمی کیا، "هامون" داریوش مهرجویی و ... بود.
زنده یاد خسرو شکیبایی در این دوره از جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را برای بازی در فیلم سینمایی "هامون" به کارگردانی داریوش مهرجویی دریافت کرد. محمد علی کشاورز برای فیلم "مادر"، داریوش ارجمند برای فیلم "جستجوگر"، فرامرز صدیقی برای فیلم "دندان مار" و علیرضا حاتمی برای فیلم "مهاجر" نامزدان دریافت این سیمرغ بودند. اکبر عبدی نیز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر دوم مرد را برای فیلم "مادر" از آن خود کرد. عزت الله انتظامی برای فیلم "هامون"، جمشید اسماعیل خانی برای فیلم "زیر بام های شهر"، احمد آقالو برای فیلم "تمام وسوسه های زمین" و رضا بابک برای فیلم "ریحانه" نامزدان دریافت سیمرغ بلورین این بخش بودند. همچنین محمدعلی کشاورز و منوچهر حامدی پرکارترین بازیگران مرد هشتمین جشنواره فیلم فجر بودند. در نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به دبیری سید محمد بهشتی، 12 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای ایران حضور داشتند. "آپارتمان شماره 13" یداله صمدی، "ابلیس" احمدرضا درویش، "در مسلخ عاشقی" کمال تبریزی، "عروس" بهروز افخمی، "پرده آخر" واروژ کریم مسیحی از جمله این فیلم ها بودند.
مهدی هاشمی برای بازی در فیلم سینمایی "دو فیلم و یک بلیت" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد. جمشید هاشم پور برای "عشق و مرگ"، داریوش فرهنگ برای فیلم "دو فیلم و یک بلیت" و ابوالفضل پورعرب برای فیلم "عروس" نامزد دریافت سیمرغ بلورین شدند. در این دوره از جشنواره سعید پورصمیمی برای بازی در فیلم "پرده آخر" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر دوم مرد را دریافت کرد. جمشید اسماعیل خانی با بازی در چهار فیلم سینمایی پرکارترین بازیگر این دوره از جشنواره بود. اما دهمین دوره از برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در حالی برگزار شد که 23 فیلم سینمایی در بخش مسابقه سینمای ایران حضور داشتند. از جمله فیلم های حاضر در این دوره از جشنواره می توان به "آقای بخشدار" به کارگردانی خسرو معصومی، "جیب برها به بهشت نمی روند" به کارگردانی ابوالحسن داوودی، "دو نیمه سیب" کیانوش عیاری، "دیگه چه خبر" تهمینه میلانی، "دیگر هیچ" عباس کیارستمی، "مسافران" بهرام بیضایی، "نرگس" رخشان بنی اعتماد، "وصل نیکان" ابراهیم حاتمی کیا، "دلشدگان" علی حاتمی و ... اشاره کرد.
در این دوره از جشنواره با تقدیر از عزت اله انتظامی برای بازی در فیلم های "خانه خلوت" و "ناصرالدین شاه آکتور سینما"، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد به فرامرز صدیقی برای فیلم "دادستان" اهدا شد. ابوالفضل پورعرب برای فیلم "نرگس"، پرویز پورحسینی برای فیلم "اوینار" و محمد کاسبی برای فیلم "بدوک" نامزدان این بخش از دهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر بودند. مجید مظفری برای بازی در فیلم "مسافران" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر دوم مرد را دریافت کرد. در این دوره از جشنواره از زنده یاد جهانگیر فروهر برای فیلم "خانه خلوت" تقدیر شد. در این دوره زنده یاد جهانگیر فروهر با بازی در 5 فیلم سینمایی پرکارترین بازیگر مرد این دوره از جشنواره شد.(مهر)
سه شنبه 24 دی 1392 17:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
پای حرف «مردان استردادی» سینمای ایران
پای حرف مردان استردادی سینمای ایران تمامي داستان اين فيلم در يك سفر اتفاق ميافتد و در حقيقت اين سفر شامل بخشهاي خاكي آبي ريلي پروازي و است و طبيعت اجراي كار در هر كدام از اين بخشها مشكلات خاص خود را دارد روزنامه اعتماد هماهنگ كردن دو بازيگر ايراني و روس براي آنكحضور شاعر تهران در بزرگترين رقابت سينماي ايران
حضور شاعر تهران در بزرگترين رقابت سينماي ايران تارا اوتادي از تحويل نخستين فيلم سينمايي خود با عنوان پنج تا پنج با بازي شمس لنگرودي رضا كيانيان و تورج نصر به دبيرخانه سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر خبر داد تارا اوتادي كارگردان فيلم سينمايي پنج تا پنج با اشاره به تحورئيس مركز سينماي ملي تايلند: سينماي ايران پاك است
رئيس مركز سينماي ملي تايلند سينماي ايران پاك است رئيس مركز سينماي ملي تايلند سينماي ايران را به دليل موضوعات اخلاقي و عاطفي سينمايي پاك معرفي كرد و گفت كه اين موضوعات اخلاقي ارتباط بسيار خوبي با مخاطب برقرار مي كند به گزارش ايرنا دومسو كاوونگ در ديدار با مصطفي نجاريان زاده رايزفیلم سینمایی ایرانی با 680 میلیون فروش؛ عکس
فیلم سینمایی ایرانی با 680 میلیون فروش عکس مدیر پخش و فروش فیلم سینمایی استرداد به کارگردانی علی غفاری گفت این فیلم در تهران و شهرستانها فروش ۶۸۰ میلیون تومانی داشته است به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز سعید خانی مدیر پخش فیلم سینمایی «استرداد» در خصوص آخرتازه ها15 درصد مردان ايراني عقيم هستند
تازه ها15 درصد مردان ايراني عقيم هستند 15 درصد از مردان ايراني عقيم هستندو بيماري بيضه هاي نزول نكرده يا نهفته از جمله علت هاي بروز ناباروري در مردان است رئيس بيمارستان كودكان مفيد با بيان اين مطلب اظهار كرد اين بيماري به طور عمده در كودكي به خوبي درمان نشده و ممكن است پزشكادهه فجر از نقاط عطف تاريخ ملي ايران محسوب مي شود
دهه فجر از نقاط عطف تاريخ ملي ايران محسوب مي شود زنجان -خبرگزاري مهر نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه زنجان گفت دهه فجر يك رويداد ديني مذهبي و اعتقادي براي ملت ايران است و يكي از نقاط عطف تاريخ ملي محسوب مي شود به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام علي خاتمي ظهر شنبه در ستادبهروز افخمي در بزرگترين رقابت سينماي ايران شركت ميكند
بهروز افخمي در بزرگترين رقابت سينماي ايران شركت ميكند نسخهاي از فيلم سينمايي آذر شهدخت پرويز و ديگران ساخته بهروز افخمي تا اواخر اين هفته به دفتر جشنواره فيلم فجر ارائه ميشود به گزارش خبرنگار مهر فيلمبرداري اين فيلم اواسط آذر ماه به پايان رسيد كه كار تدوين همزمان آن را آينگاهي به يك دهه رشد اقتصادي ايران
نگاهي به يك دهه رشد اقتصادي ايران رشد اقتصادي يكي از اصليترين شاخصهايي است كه در سنجش وضع توسعه يافتگي يك كشور بسيار موثر است اهميت اين شاخص به حدي است كه در بسياري از سندهاي بالا دستي نظام مورد تاكيد قرار گرفته و به آن تصريح شده است در اين خصوص گفته مي شود اقتصاد ايران تا پاعکس/ همه مردان دوبله ایران
عکس همه مردان دوبله ایرانایستاده از راست اساتید جلال مقامی نصرالله مدقالچی ولی الله مومنی مرتضي احمدی سیامک اطلسی خسرو خسرو شاهی اسفندیار مهرتاش منوچهر اسماعیلی محمد علی دیباج مهدی آرین نژاد علي محمد اشكبوس حسین عرفانی آقاي رضائي زنده یاد امیر قطعه ایمردان بینی عمل كرده فوتبال ایران
مردان بینی عمل كرده فوتبال ایران گزارش کوتاه زیر میپردازد به برخی اهالی فوتبال که بنا به هر دلیلی بینی های خود را به دست جراحان پلاستیک سپرده اند به گزارش سرويس ورزشي جام نيوز بینی عمل کرده های فوتبال ایران یکی دو تا نیستند این موج از ابتدای دهه هشتاد شروع شد و تا امروز ادملاقات بازیگر محبوب سینمای ایران با لیونل مسی
با سفر به اسپانیا صورت خواهد گرفت ملاقات بازیگر محبوب سینمای ایران با لیونل مسی هنرمند بزرگ تئاتر سینما و تلویزیون به عنوان سفیر صلح و دوستی ایران از سوی باشگاه استقلال به اسپانیا سفر میکند به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز علی فتح الله زاده دوشنبه شب در دیداری با جمشید مشایخی بکشته شدن بازیگر سینمای ایران در سوریه! + عکس
کشته شدن بازیگر سینمای ایران در سوریه عکس پایگاه خبری کلنا شرکاء که چندی پیش این رقم را اعلام کرده و وعده داده بود بزودی تصاویر این افراد را منتشر میکند برای رسیدن به عدد دروغین خود اقدام به جعل تصاویر و انتشار اسامی جعلی کرده است به گزارش جام نیوز یک پایگاه حامی تروریستبابك زنجاني و شهرام جزايري ها از كجا مي آيند؟/ مردان X در پستوي اقتصاد ايران
بابك زنجاني و شهرام جزايري ها از كجا مي آيند مردان X در پستوي اقتصاد ايران محمد صالحي با نگاهي به تاريخ اقتصاد ايران متوجه مي شويم كه همواره در اقتصاد ايران چهره هاي حضور داشتند كه ابتدا با بحث كمك به اقتصاد ايران و كارآفريني پا در عرصه اقتصاد كشور گذاشته اند اما به مرور شروع-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها