تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803328863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان ميراث فرهنگي موافق عوارض 5 درصدي مراكز اقامتي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سازمان ميراث فرهنگي موافق عوارض 5 درصدي مراكز اقامتي نيست
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اعلام مخالفت اين سازمان با عوارض 5 درصدي مراكز اقامتي، گردشگري و خدماتي در بند «ج» تبصره 14 لايحه بودجه 93 تصريح كرد: اين موضوع پيشنهاد سازمان نبوده و قرار نيست از هتلداران و مالكان مراكز اقامتي دريافت شود بلكه بر اساس آن شهرداريها 5 درصد اضافه را از مسافران و استفاده كنندگان مراكز اقامتي دريافت مي كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر، محمدعلي نجفي چهارشنبه شب در نشست فعالان صنايع دستي و گردشگري استان كرمان گفت: دريافت 5 درصد درآمدهاي هتلداران و مالكان مراكز اقامتي قيمت اقامت را بالا مي برد و ما هم زياد با اين موضوع موافق نيستيم به همين منظور نامه اتحاديه هتلداران تهران را كه به اين سازمان ارسال شده بود به مجلس منعكس و اعلام كرديم بر اساس اين منطق كه موضوع، مورد مخالفت برخي از فعالان بخش خصوصي است با حذف اين موضوع موافقيم و در صورتي كه حذف نشود به 2 درصد كاهش پيدا كند.

نجفي افزود: هم در سطح ملي و هم در سطح استان كرمان از امكانات و ظرفيتهاي زيادي در بخش گردشگري و صنايع دستي برخورداريم كه متاسفانه در سالهاي گذشته از اين قابليتها براي توسعه كشور و استان استفاده نكرده ايم.

وي خاطر نشان كرد: بر اساس هر آمار و استانداردي در زمينه بهره مندي از ظرفيتها و قابليتهاي گردشگري از كشورهاي همسايه در سطح بالاتري قرار داريم اما متاسفانه از نظر فعليت بسيار عقب هستيم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: بر اساس آمار، استان كرمان در سال گذشته 82 هزار گردشگر داخلي و 4 هزار و200 نفر گردشگر خارجي را به خود جذب كرده است و اين موضوع بيانگر اين است كه ما نتوانسته ايم به درستي كار همه ارگانها و نهادهاي دولتي و خصوصي را كه عهده دار تحول در اين بخشها در استان و كشور هستند برنامه ريزي، مديريت و هماهنگ كنيم.

وي با تاكيد بر اينكه درصدديم تمركز و دقت بيشتري بر روي برنامه هاي مديريتي داشته و خود را از اين شرايط نامطلوب نجات دهيم، خاطرنشان كرد: رويكرد و سياست كلي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، واگذاري فعاليتها به مردم و بخش خصوصي است.

معاون رئيس جمهور با بيان اينكه در بخش خصوصي بخشي از مسائل بايد واگذار شود گفت: عموم مردم كه NGOها، دوستداران ميراث فرهنگي، صنايع دستي، گردشگري و طبيعت گردي و جريانات عمومي مردم را شامل مي شوند مي توانند براي سازمان ما عقبه و سرمايه اجتماعي ايجاد كنند تا سريعتر و بهتر در اين مسير حركت كنيم.

وي همچنين يادآور شد: در بخش تصميم سازي نيز برخي اختيارات به بخش خصوصي واگذار مي شود و در اين خصوص مدلهاي مختلف واگذاري اختيارات در زمينه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به بخش خصوصي در دست بررسي است.

نجفي با تاكيد بر وجود فضاي مثبت عمومي در كشور براي فعاليتهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت:هم در دولت و هم در مجلس اقبال و توجه خوبي به حوزه هاي كاري سازمان وجود دارد. بخصوص رئيس محترم جمهور در بخش گردشگري تاكيد داشته و اميدوارند كه بتوانيم در اين حوزه تحول ايجاد كنيم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همچنين از تعاملات سازنده با نمايندگان مجلس و علاقمندي و اعلام آمادگي آنها براي همكاري و كمك به توسعه صنعت گردشگري در كشور خبر داد.

وي همچنين سهم سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از بودجه 93 را مثبت ارزيابي و خاطرنشان كرد: در بودجه 93 كمكهاي زيادي به سازمان شده است. در مجلس هم قولهايي گرفتيم كه براي جذب بودجه بيشتر به ما كمك كنند.

نجفي با بيان اينكه دورنماي كار ما از ابتداي سال آينده مثبت خواهد بود، يادآور شد: تحقق اين موضوع بخشي به لياقت و مديريت سازمان بر مي گردد و بخشي به همت فعالان و دست اندركاران اين حوزه كه بر اساس برنامه مشخص تحول و تحرك ايجاد كنند.

وي در ادامه از راه اندازي شوراي عالي ميراث فرهنگي و گردشگري طي دو سه ماه آينده خبر داد و گفت: اين شورا مبناي قانوني خوبي دارد و از طريق آن مي توان بخش‌هايي از مسائل كه پيچيدگي‌هاي حقوقي و اجرايي دارد را حل كرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي همچنين از تشكيل كميته اي براي شركت در نمايشگاه‌هاي بين المللي خبر داد و گفت: اولين حضور ما در اين خصوص نمايشگاه فيتور اسپانيا است كه برخي از بخش خصوصي در آن شركت مي كنند.

نجفي تاكيد كرد: بايد در اين زمينه در حد توان دولت و سازمان تحولاتي ايجاد شود و تسهيلاتي از نظر مادي و همچنين اقلام تبليغاتي و مديريت حضور در نمايشگاهها فراهم شود چرا كه اين موضوع از نظر تبليغ و بازاريابي براي ما مهم است.

اين مقام مسئول در خصوص سرمايه گذاري و سيستم برخي بانكها، گفت: بانكها بزرگترين مشكل سرمايه گذاري در كشور هستند.در اين راستا ما مجوز گرفتيم كه سال آينده از امكانات ارزي و ريالي صندوق توسعه ملي استفاده كنيم. همچنين با دو بانك دولتي و دو بانك خصوصي مذاكرات مفصلي داشتيم كه بانك عامل ما به طور خاص باشند. بنابراين اميدواريم سال آينده از چند منبع، طرح هاي خود را براي دريافت وام معرفي كنيم.

نجفي در ادامه از عملكرد دولت قبل در اختصاص بودجه بيش از حد به ساخت مجتمع هاي بين راهي در محلهاي نامناسب و فاقد زيرساختهاي مناسب، انتقاد كرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مورد ايجاد بازارچه هاي صنايع دستي در استان كرمان، افزود: در صورت پيشنهاد كاروانسراي مناسب، كمك مي كنيم كه به بازارچه صنايع دستي تبديل شود.

وي دانشگاهها را محل مناسبي براي برپايي بازارچه هاي فروش و كارگاههاي توليد صنايع دستي با حضور صنعتگران و هنرمندان هنرهاي سنتي برشمرد كه مي تواند نقش موثري در جذب و ترغيب دانشگاهيان به صنايع دستي داشته باشد.

نجفي همچنين بر ارتباط معنادار گردشگري و صنايع دستي تاكيد كرد و از فعالان صنايع دستي استان خواست تا هنرمندان هنرهاي سنتي و صنعتگران را به سمت كاربردي كردن محصولاتشان در زندگي روزمره هدايت كنند.

خاطر نشان مي شود در اين نشست فعالان صنايع دستي و گردشگري استان كرمان به بيان مسائل و مشكلات خود پرداختند.

كد خبر: 2202952

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۵ - ۱۵:۳۰

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن