تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860429999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شكستن اقتدار رهبري هدف اصلي سران فتنه بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: شكستن اقتدار رهبري هدف اصلي سران فتنه بود
يك تحليلگر سياسي گفت: هدف اصلي منشأ خارجي فتنه ي 88 براندازي اصل نظام و منشأ داخلي نيز شكستن اقتدار رهبري بود.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد،رضا سراج فتنه ي 88 را يكي از مهمترين وقايع و مقاطع تاريخي انقلاب اسلامي دانست و گفت: تبيين و جريان شناسي فتنه ي 88 و خلق حماسه ي 9 ديماه آن قدر مهم و در جريان انقلاب اسلامي تأثير گذار بود كه ما نبايد موضوع را رها كرده و تنها در 9 دي ماه به آن بپردازيم.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) افزود: در رأس فتنه سران خارجي بودند اما سهم سران داخلي نيز در فتنه زياد بوده و كمترين كار آن ها عذرخواهي است و ما بايد به دنبال تبيين عذرخواهي آنان باشيم.

سراج براي تبيين اين جريان مهم تاريخي پس از پيروزي انقلاب اسلامي چهار مرحله ي اصلي برشمرد و به تشريح آن ها پرداخت.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) گفت: تبيين منشأ خارجي كه طراح اصلي اين جريان بود بسيار مهم است. از آن جايي كه ما به دنبال جذب، تبيين و روشنگري حداكثري هستيم، هر جه قدر بتوانيم تبيين بحث را بهتر انجام بدهيم در جذب حداكثري موفق تر خواهيم بود. اگر منشأ خارجي را ناديده گرفته و فتنه را از نقطه ي داخلي تببين كنيم پيچ هايي به وجود مي آيد كه مخاطب را اقناع نمي كند.

رضا سراج با تأكيد بر غالب بودن گفتمان اصولگرايي گفت: گفتماني كه در دسترس باشد و بتواند كارايي خود را اثبات كند مي تواند گفتمان غالب باشد و گفتمان اصولگرايي كه بازتوليد گفتمان انقلاب اسلامي ست ثمره ي حركتي بود كه بعد از رحلت امام خميني (ره) توسط مقام معظم رهبري شروع شد و در هسته ي آن مواردي مانند عدالتخواهي، استكبار ستيزي، آرمان گرايي قرار بوده و تديجاً كنار هسته ي مركزي اسلام ناب قرار گرفت.

وي انتخابات سال 84 را ثمره ي كارآمدي گفتمان انقلاب اسلامي دانست و گفت: اين گفتمان منجر به استقرار كامل اصولگرايان در حاكميت شد كه تقويت قدرت ملي و قدرت نرم عرصه ي داخلي را دربر داشته و هم چنين منشأ ظهور محوري ايران در جهان و منطقه شد.

كارشناس مسايل استراتژيك و امنيتي تصريح كرد: گفتمان اصولگرايي طي سال هايي كه به سال 88 منتهي مي شد، كاملاً در دسترس قرار گرفته و كارآمدي خود را نشان داده بود. و آمريكا نيز بعد از انتخابات سال 84 ايران و شكست طرح جديد خاورميانه اي خود، از طريق نظرسنجي ها كاملاً به نتيجه رسيده بود كه اگر روند اصول گرايان در ايران مقتدرانه ادامه يابد تأثيرات ملي و بين المللي آن بيش از گذشته خواهد بود.

وي گفت: تحليل آمريكا از تداوم روند اصولگرايي در قبل از انتخابات 88 اين گونه بود كه اگر اصولگرايي در ايران ادامه يابد، اجماع جهاني عليه ايران شكسته خواهد شد و اجماعي كه مي خواست ايران را در منطقه و جهان منزوي كند مي تواند منجر به انزواي آمريكا و رژيم صهيو نيستي در منطقه شود. و در اين صورت علاوه بر اين كه به دليل افزايش هزينه هايشان نمي توانستند تحريم ها را تشديد كنند، مي دانستند كه پس از انتخابات 88 افزون بر اين كه بايد ايران هسته اي را بپذيرند قدرت ايران به خاطر قدرت نرم افزايش خواهد يافت.

كارشناس مسايل استراتژيك و امنيتي افزود: به دليل پيش بيني هاي به عمل آمده، آمريكا و اسراييل و نظام سلطه از 2 سال قبل يعني از سال 86، مشخص شدن مجلس هشتم و شكست اصلاح طلبان با عنوان ياران خاتمي چاره انديشي كرده و پروژه ي مقابله با اين روند را كليپ زدند. چون در اين زمان امكان جنگ نظامي برايشان مقدور نبود، تنها كاري كه مي توانستند انجام بدهند اجراي پروژه ي بي ثبات سازي ايران با استفاده ازانتخابات 88 بود و اين پروژه با همه ي ظرفيتها توسط عوامل نفوذي، قدرت طلب، بي بصيرت رقم خورد و عوامل داخلي در پازل طراحي شده ي دشمن قرار گرفتند

سراج گفت: نقطه ي عزيمت سركرده ي فتنه گران در زمان امام است. كه موج اول حركت او بعد از رحلت امام و تمرد در اقدامات رهبري به ويژه در موضوع تهاجم و شبيخون فرهنگي و مباحث اقتصادي است.

وي افزود: اين فرد در تمرد به جايي رسيد كه در سال 84 با هدف مهار رهبري وارد صحنه ي انتخابات شد اما رهبري با اين استدلال كه بگذاريد جوانترها بيايند ايشان را شركت در انتخابات منع كردند. و به گفته ي يكي از نزديكان اين سركرده جلوگيري از قدرتمند شدن سپاه، رابطه با آمريكا و محدود كردن رهبري از اهداف ايشان براي شركت در انتخابات بود.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) اظهار كرد: در آستانه ي انتخابات 88 اين جريان وارد فضاي انتخابات شده و مسأله ي تقلب در انتخابات در نماز جمعه مطرح مي شود. و با وجود اين كه رهبري در آغاز سال 88 بر درستي انتخابات شهادت مي دهد، كميته ي صيانت از انتخابات را مطرح مي كند كه رهبري راه كج مي رود.

سراج گفت: جريان دوم فتنه بريده هايي از اصول، ارزش ها، انقلاب و مكتب امام بودند كه شاخص آن ها در مجمع روحانيون بود. در بينشان افرادي هستند كه نسبت به رهبري كينه ي عجيبي دارند و يكي از آن ها در مجلس خبرگان تلاش كرد كه به رهبري رأي منفي بدهند.

وي جريان سوم فتنه را جرياني موسوم به اصلاحات دانست گفت: هدف سران فتنه بعد از انتخابات، وادار كردن رهبري به عقب نشيني، ابطال انتخابات و برگزاري مجدد انتخابات و پيروزيي در آن بود. در اين جريان بود كه روزنامه صبح ايران نوشته بود ديگر نمي توان كشور را با مختصات رهبري اداره كرد.

كارشناس مسايل استراتژيك و امنيتي گفت: جريان چهارم جرياني ضد انقلابي بود و تمامي گروه هاي ضد انقلابي وارد صحنه ي فتنه گري شدند. 300 سايت براي اين فتنه راه اندازي شده و نظام سلطه تعمير شبكه هاي اجتماعي را عقب انداخت كه بتوانند يك سونامي سياسي اجتماعي را در ايران رقم بزند.

وي گفت: رهبر ايران اين جريان را پيش بيني كرده بود در بهمن سال 87 در آذرباييجان گفتند: دشمن مي خواهد با دست افرادي كه انقلابي بوده و هنوز هم انقلابي هستند به انقلاب ضربه بزند كه اين هم تذكر و هم اتمام حجت بود.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) گفت: فتنه يك حركت سازماندهي شده، هوشمند و كاملاً هدفمند بود و آغازي داشت كه براي ادامه ي مسير آن دائماً طراحي صورت مي گرفت.

وي گفت: مرحله اول اين فتنه از دوقطبي سازي تا اردوكشي بود، دو قطبي بر سر مسأله ي القاي تقلب در انتخابات و ناسالم بودن آن بود.

سراج خطبه هاي نماز جمعه منتهي به سال 88 را نقطه ي آغازين فتنه دانست و گفت: اگر دو قطبي تقلب را ايجاد نمي كردند اين فضا صورت نمي گرفت و اين گناهي نابخشودني ست. آن ها، دو قطبي صداقت و دروغ درست مي كنند، نزديك انتخابات نماد درست مي كنند كه دوقطبي بيشتر به چشم آيد، اعلام پيروزي زودهنگام كه مسأله ي تقلب جا بيفتد.

سراج گفت: گروه هاي ضد انقلاب طرح داشتند كه مانع قرائت آن شوند . اطلاعات موثقي مبني بر اين كه منافقين برنامه داشتند كه بعد از انتخابات مقابل وزارت كشور به بهانه ي پيروزي وارد وزارت كشور شوند وجود دارد اما تدابير لازم صورت گرفت و مقابله شد. وقتي انتخابات تمام شد براي تحميل اراده ي خود به نظام، تجمعات خود را آغاز كردند كه اتفاقاً هدفشان بعد از وزارت رفتن به سوي بيت رهبري بود. اين مرحله را مي توان تا 29 خرداد قلمداد كرد.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) ادامه داد: مرحله ي دوم بعد از خطبه هاي نماز جماعت رهبري آغاز شد. ريزش عظيمي در جمعيتشان شكل گرفت و هم چنين در فراخوان 31 خرداد به جمعيتي 30 تا 40 هزار نفري تبديل شده بودند. آن ها از اين ريزش ترسيدند و براي طول موج دادن به فتنه و مشروعيت زدايي از اسلام سناريوي كشته سازي را پياده كردند.

سراج با اشاره به ماجراي قتل ندا آقا سلطاني گفت: قتل ندا آقا سلطاني جزيي از سناريوي كشته سازيشان بود، مگر مي شود در حادثه اي كه يك نفر دارد جان مي دهد دو نفر از دو زاويه مختلف بدون هيچ لرزش دستي و با آرامش تمام فيلمبرداري كنند.

كارشناس مسايل استراتژيك و امنيتي اذعان داشت: در مرحله ي سوم ديگر مسأله ي انتخابات اصل نبود بلكه خود نظام مطرح بود. فتنه به سمت اهداف بالاتري ارتقا يافت. فراخوان هايي كه دارند، شرط و شروط هايي كه در نماز جمعه گذاشتند، راه پيمايي هاي 13 آبان و روز قدس همگي تلاش هايي براي جلوگيري از استقرار دولت جديد بود.

وي بنا به گفته ي رهبري تلاش براي ايجاد جنگ داخلي را مرحله ي چهارم اعلام كرد و گفت: در اين مرحله ي بسيار مهم است كه ما متوجه حماسه ي عظيم 9 دي مي شويم. بر اساس منابع اطلاعاتي نخست وزير انگليس در ديداري با يكي از شيوخ عرب گفت: تا اين مقطع تاريخي يعني 22 بهمن، كار جمهوري اسلامي تمام مي شود.

سراج پروژه ي آن ها را در اين مرحله در ماه محرم عنوان كرد و گفت: بدين منظور حركت فتنه گران از 16 آذر تا 22 بهمن طراحي شده بود. 16 آذر قرار بود كه سران فتنه به دانشگاه تهران حضور يابند و همزمان در دانشگاه شريف و اميركبير تجمعاتي صورت بگيرد. فتنه گران وارد تجمعات دانشجويي شوند و اتفاقي در اين فضاهاي دانشجويي رخ بدهد. بود. بر اساس منابع يكي از رسانه هاي خارجي قبل از محرم گفت: امسال عاشورا و تاسوعا در ايران اتفاقاتي رخ خواهد داد. اما مقام معظم رهبري مرحله ي چهارم بسيار خطرناك طراحي شده بود را كلاً قطع و ملت ماجرا را در 22 بهمن كلاً تمام كرد.

رييس دانشگاه پيامبر اعظم (ص) تصريح كرد: مرحله ي ديگري نيز طراحي شده بود اما به اجرا درنيامد. يكي از اصلي ترين سران فتنه مي گويد: در چند ماه آينده تحريم ها اثربخشي خود را نشان خواهد داد و ايران در معرض تهديد نظامي قرار خواهد گرفت. رمزگشايي اين مرحله را در 25 بهمن 89 مشاهده مي كنيم.

كارشناس مسايل استراتژيك و امنيتي گفت: نكته ي اصلي در اين مرحله، جايگاه و نقش رهبري و خواص در مواجهه با فتنه است و شناخت طرح و برنامه دشمن، آگاه سازي قبل از فتنه، دعوت به قانون و تمكين در برابر آن، دعوت به آرامش و جلوگيري از ريزش ها را از جمله تدابير هوشمندانه رهبري در مقابله با اين جريان تاريخي عنوان كرد.

وي گفت: خاصيت فتنه ريزش در جبهه حق و به وجود آمدن بحران در حقانيت است. ما بايد كار تبييني انجام بدهيم اما تعداد دفعات سخنراني امام در مورد فتنه نشان مي دهد كه هنوز كار تبييني لازم در مورد فتنه و عظمت مردم در 9 دي 88 صورت نگرفته است/س

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن