تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843186827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۹ دي؛ حماسه شور و شعور/گزارش فارس از پشت پرده فتنه ۸۸هدف‌گذاري سفارتخانه‌هاي غربي براي تغيير در ايران/دفاتر ويژه آمريكا در دبي، آمستردام و لندن زير نظر «سيا»


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ۹ دي؛ حماسه شور و شعور/گزارش فارس از پشت پرده فتنه ۸۸هدف‌گذاري سفارتخانه‌هاي غربي براي تغيير در ايران/دفاتر ويژه آمريكا در دبي، آمستردام و لندن زير نظر «سيا»
براساس بررسي‌هاي انجام شده حداقل 8 «دفتر ويژه» توسط آمريكا در دبي، بگرام، بيشكك، باكو، سليمانيه، آمستردام، لندن و واشنگتن به منظور ارتباط‌گيري، هماهنگ‌سازي، آموزش و تجهيز در فاصله سال‌هاي 1371 تا 1388 راه‌اندازي شده است.


به گزارش خبرنگار گروه سياسي خبرگزاري فارس حماسه ماندگار نهم دي بدون شك بي‌نظيرترين حركت مردمي تاريخ انقلاب اسلامي در حفاظت از نظام مقدس جمهوري اسلامي و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي ايران بود كه فصلي جديد از بصيرت، هوشياري، دشمن‌شناسي و غيرت ديني و انقلابي در صحيفه تاريخ مبارزات مردم مسلمان ايران رقم زد و روز نهم دي ماه 1388 را به واسطه حركت عظيم، حيرت‌انگيز و فوق‌العاده مردم، در تاريخ ماندگار كرد.

آنچه در حماسه ماندگار نهم دي رخ داد در واقع برخاسته از حركتي ايماني و با انگيزه كاملاً خدايي بود كه به هيچ‌وجه با اراده انساني انجام شدني نبود و اين دقيقا همان نكته‌اي است كه مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) بارها در بيانات خود به آن تاكيد كرده‌اند و فرمودند: كه در نهم دي دست اراده الهي ديده شد وگرنه اين كارها كارهايي نيست كه با اراده امثال ما انجام بگيرد؛ اين كار خداست، اين دست قدرت الهي است؛ اين چيزها دست من و امثال من نيست.

جريان فتنه پس از انتخابات دهم رياست‌جمهوري طبق طراحي دشمنان خارجي انقلاب اسلامي تلاش داشت، از اردوكشي‌هاي خياباني به عنوان اهرم فشاري براي حذف نظام اسلامي يا لااقل وادار كردن آن به پذيرش فرايند استحاله و كشيدن خط بطلان بر جمهوريت و اسلاميت نظام استفاده كند، پس از مدتي به اين نتيجه رسيد كه «دروغ بزرگ تقلب» بيش از آنچه تاكنون بوده، پتانسيل و ظرفيت به خيابان كشاندن بدنه اجتماعي آنها را ندارد لذا از ميانه راه با تعريف مفاهيم جديد و متوسل شدن به آيين‌ها و مراسم انقلاب، سعي داشت به هر نحو مكن، جريان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد.

دلايل انتخاب آئين‌هاي ملي- مذهبي براي اغتشاش‌آفريني اين بود كه اولا حضور خياباني در آئين‌هاي ملي و مذهبي نياز به مجوز قانوني نداشت. ضمنا در چنين روزهايي به دليل حساسيت رسانه‌ها و افكار عمومي امكان ديده شدن اعتراضات و اغتشاشات افزايش مي‌يابد. جريان فتنه با همين استدلال برنامه خود را بر آئين‌ها و مراسم‌هاي انقلاب اسلامي متمركز كرد. سوءاستفاده و اغتشاش در آيين نماز جمعه عبادي سياسي جمعه كه محل اجتماع مسلمين است، حمله به سياست‌هاي آرماني انقلاب اسلامي ايران در روز جهاني قدس و ايجاد آشوب و بلوا در روز سيزدهم آبان،‌روز ملي مبارزه با استكبار جهاني، همين‌طور ايجاد اغتشاش در روز شانزدهم آذر سال 1388 و توهين و جسارت به ساحت مقدس حضرت امام خميني (ره) و آخرين مورد آن شكستن حرمت ايام عزاداري اباعبدالله الحسين (ع) توسط اين فتنه‌گران را بايد در همين راستا قلمداد كرد.

آنچه مهم است، بازخواني حماسه ماندگاري ا‌ست كه به تعابيري انقلاب سوم نام گرفته است، حماسه‌اي كه در لحظه‌اي ناب به مدد حمايت از اصل و اصالت انقلاب اسلامي آمد و حياتي دوباره به آن بخشيد.

عده‌اي مشخص شد كه دشمن در آنها نفوذ دارد. آنها در نقش پياده‌نظام بازيچه دشمن شدند و خيانت بزرگي را رقم زدند، برخي با تحليل‌هاي غلط در ميدان دشمن عمل كردند و حركت جريان فتنه را تاييد كردند، برخي از نخبگان فكري و سياسي كشور تحت تاثير تحليل‌هاي ناكافي و وابستگي‌هاي مختلف دنيايي در مقابل فتنه سكوت كردند و برخي نيز در صراط مستقيم انقلاب با تأسي از گفتمان و مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامي با فتنه‌گران به موقع مقابله كردند، از مواضع رهبري حمايت كردند و به روشنگري عليه فتنه پرداختند.

اين گزارش به ابعاد مختلف فتنه 88 و حماسه ماندگار 9 دي پرداخته است كه در ادامه مي‌آيد:

تبيين موقعيت ممتاز و برتر نظام جمهوري اسلامي در آستانه انتخابات 88

موقعيت ممتاز و برتر ايران در فن‌آوري هسته‌اي- موفقيت ايران در لبنان، فلسطين، عراق و اثرگذاري جدي نظام جمهوري اسلامي در منطقه و دست برتر ايران در مذاكرات هسته‌اي باعث شده بود كه اتحاديه اروپا و آمريكا درخواست جدي براي ادامه مذاكرات 1+5 و قبول شرايط جمهوري اسلامي را داشته باشند، حضور 85 درصدي مردم در انتخابات، در آغاز دهه چهارم حيات نظام جمهوري اسلامي ايران.

لطمه به اعتبار، جايگاه و سرمايه‌هاي كشور با دروغ بزرگ تقلب

جريان فتنه با دروغ بزرگ تقلب (كه بعدها خودشان چه در جلسه در حضور مقام معظم رهبري چه در بازجويي‌ها چه در تحليل‌هاي داخلي اذعان كردند كه امكان تقلب در سطح گسترده وجود ندارد) و اردوكشي‌هاي خياباني و بيانيه‌هاي تند بعد از آن، ضمن ايجاد ترديد بزرگ در نتايج انتخابات در بين مردم موقعيت سياسي جمهوري اسلامي را در منطقه و دنيا متزلزل كرد.

قانون‌شكني و قانون‌گريزي جريان فتنه

مقتضاي افراد و جريان‌هايي كه نظام جمهوري اسلامي را قبول دارند و در چارچوب قانون تصميم به مشاركت در رقابت‌هاي انتخاباتي گرفته‌اند، اين است كه اعتراضات خود را از مجاري قانوني پيگيري نمايند. جريان فتنه نشان داد كه قانون و سازوكارهاي قانوني نظام را قبول ندارد و با اردوكشي خياباني و آشوب مي‌خواهد به خواسته ناحق خود دست يابد.

براندازي نرم طراحي شده توسط دشمن

فتنه سال 88- در بعد خارجي- از سال‌ها قبل از 88 طراحي و دنبال شده بود. يكي از نشانه‌هاي آن اين است كه سناتور «مك كين» كانديداي جمهوري‌خواهان در انتخابات سال 2008 در سال 1384 دقيقا به «جنبش سبز» با همين نام، اشاره مي‌كند و مي‌گويد «در ايران، نظام را با جنبش سبز منهدم مي‌كنيم» مك كين همان كسي است در جريان يك سخنراني در فروردين 1386 در ايالت كاروليناي شمالي آوازي منسوب به گروه «بيچ بويز» در پشت ميكروفون سرود كه در آن خوانده شده بود: «بر روي ايران بمب، بمب، بمب، بمب بريزيم...» و البته 10 ماه بعد- 19 بهمن 86 و از عصبانيت خود از جمهوري اسلامي را آشكار كرد. ليكن در مصاحبه با نيويورك تايمز گفت: «من همچنان انديشناك (هراسان از) بلند همتي ايرانيان هستم، چراكه چيرگي ايراني بر منطقه به در ازاي تاريخ است.»

همه اسناد و اطلاعات موجود نشان‌دهنده اقدام طراحي شده دشمن، با كپي‌برداري از مدل انقلاب‌هاي رنگي براي براندازي نرم بود. ثقل زماني در انجام انقلابات رنگين انتخابات مي‌باشد، بدين صورت كه با اعلام تقلب در انتخابات از سوي مخالفان، ابطال انتخابات و برگزاري مجدد انتخابات، با مداخله دولت‌هاي خارجي پيگيري مي‌شود. قبل از انتخابات 1388 توسط جريان فتنه در داخل و توسط دولت‌هاي غربي و رسانه‌هاي آنها در خارج، با بهره‌گيري از تجربه انقلاب‌هاي رنگي و آموزش سازمان راي خود از طريق زير سوال بردن جريان انتخابات تحت عنوان تقلب، يك جريان اجتماعي براي براندازي نظام راه‌اندازي نمودند.

نقش كليدي آمريكا، سفارتخانه‌هاي غربي و اتاق‌هاي فكر

دفاتر ويژه، سفارتخانه‌ها و اتاق‌هاي فكر در واقع مثلث ابزار غرب براي تغيير در ايران را شكل داده‌اند. مراكز آمريكايي پيش از انتخابات به‌طور گسترده به ادبيات تقلب دامن مي‌زدند و براي به آشوب كشيدن ايران از پيروزي قطعي ميرحسين موسوي حرف مي‌زدند و با برجسته‌سازي فعاليت مخالفان وانمود مي‌كردند كه نظام سياسي ايران در آستانه سقوط قرار گرفته است. در بعد خارجي از يك سو محافل آكادميك و رسانه‌اي آمريكا، از سوي ديگر «دفاتر ويژه» آمريكا در كشورهاي مختلف و از سوي ديگر سفارتخانه‌هاي غربي سه كانوني بودند كه طي دو دهه فعاليت گسترده‌اي را با هدف «تغيير در ايران» دنبال مي‌كردند.

براساس بررسي‌هاي انجام شده حداقل 8 «دفتر ويژه» در دبي، بگرام، بيشكك، باكو، سليمانيه، آمستردام، لندن و واشنگتن به منظور ارتباط‌گيري، هماهنگ‌سازي، آموزش و تجهيز در فاصله سال‌هاي 1371 تا 1388 راه‌اندازي شده است. اين دفاتر زير نظر سيا و پنتاگون فعاليت مي‌كردند. اسناد مي‌گويند اين دفاتر به سرشاخه‌هايي در تهران وصل بوده‌اند و از طريق اين سرشاخه‌ها، نخبگان در حوزه‌هاي مختلف را شناسايي كرده و در يك برنامه چند لايه و چند مرحله توجيه و هماهنگ مي‌شدند و در نهايت به عنوان پيشتازان تحول در نظام سياسي ايران مورد استفاده قرار مي‌گرفتند. سرپل‌هاي اين «دفاتر ويژه» همان حلقه‌هايي بود كه در دوره سازندگي و اصلاحات در برخي از دستگاه‌ها سكولاريزه كردن نظام و جامعه ايران در دستور كارشان بود.

علاوه بر اين دفاتر ويژه، دست‌كم 17 سفارتخانه غربي شامل سفارتخانه‌هاي انگليس، كانادا، استراليا، فرانسه، آلمان، هلند، بلژيك، سوئيس، دانمارك، فنلاند، كره‌جنوبي، ژاپن و... به جمع‌آوري اطلاعات حساس، ارتباط هدفمند با برخي از مراكز نظام، برگزاري جلسات با بعضي از نخبگان سياسي مخالف نظام ديني، تهيه و تجزيه و تحليل‌هاي دوره‌اي و سنجش درجه و ماهيت تغييرات در جامعه ايران مشغول بودند.

بعضي از اين سفارتخانه‌ها بخصوص سفارت انگليس در فتنه سال 1388 به صورت عملياتي‌تر به مقابله با نظام اسلامي پرداختند به گونه‌اي كه بعضي از عوامل سفارتخانه‌هاي غربي به دليل حضور مستقيم در آشوب‌هاي خياباني بازداشت و محاكمه شدند.

محور سوم، مراكز مرتبط با سازمان جاسوسي آمريكا در واشنگتن است كه به طور ويژه روي ايران كار مي‌كنند و تعداد واقعي آنها مشخص نيست. يك گزارش بيانگر آن است كه حداقل 70 اتاق فكر در آمريكا، روش‌هاي مقابله با ايران را تئوريزه و فرموله مي‌كند و سياست‌هاي آمريكا در برخورد با ايران در 33 سال قبل، تحت تاثير اسناد و گزارش‌هاي توليد شده در اين اطاق‌هاي فكر است.

ميدان دادن به جريانات ضد انقلاب

ميدان دادن به جريانات ضدانقلاب اعم از سلطنت‌طلب، بهايي، منافقين، گروهك‌هاي ضدانقلاب، زنان فاسد و اراذل و اوباش (كه از همه اين افراد در خيابان‌ها و در حين اقدامات مجرمانه افرادي دستگير شدند) و حضور اين گروه افراد در اردوكشي‌هاي خياباني از نتايج عملكرد جريان فتنه بود كه اوج آن در حرمت‌شكني روز عاشورا ظاهر شد.

حرمت‌شكني بزرگ عاشورا و قيام مردمي 9 دي

جريان فتنه و ضد انقلاب همراه، با شعارهاي خود در روز قدس (نه غزه، نه لبنان) و حرمت‌شكني‌هاي روز 13 آبان و 16 آذر (شعارهاي حمايت از آمريكا و پاره كردن عكس حضرت امام خميني رضوان‌الله عليه و حرمت‌شكني بزرگ عاشورا (آتش زدن خيمه اما حسين(ع) و رقص و پايكوبي در خيابان‌ها) ماهيت ضد ديني و ضد انقلابي خود را نشان دادند.

حرمت‌شكني روز عاشورا و حمايت سران فتنه از اراذل و اوباش صبر مردم خداجوي را به سر آورد و مردم عاشورايي با قيام خود در يك تظاهرات عاشورايي بي‌نظير انزجار خود را از توطئه آمريكا و جريان فتنه همسو نشان داد، اين حضور در سراسر كشور همه 40 ميليون شركت‌كننده در انتخابات 22 خرداد را در بر مي‌گرفت. شعارهاي روز 9 دي مشخص كرد كه مردم به هيچ جناحي گرايش ندارند. مردم در 9 دي نشان دادند براي دفاع از انقلاب و نظام و رهبري در صحنه هستند.

قيام تاريخي و ماندگار نهم دي 1388 به تعبير مقام معظم رهبري؛ حضرت امام خامنه‌اي- دامت بركاته- «يكي از قله‌هاي فراموش نشدني»، «حركت برخاسته از بصيرت»، «شناختن موقعيت و حضور در لحظه‌هاي مورد نياز»، «حركتي در فضاي غبارآلود»، «حركت متكي بر ايمان و اراده الهي» در تاريخ انقلاب اسلامي بود.

مديريت و مهار فتنه

چهار عامل را مي‌توان بعنوان عوامل زمينه‌ساز حماسه 9 دي و مهار فتنه 88 مورد توجه قرار داد. اين چهار عامل عبارت است از؛ ايمان و باورهاي اعتقادي مردم، رهبري الهي و هوشمندانه مقام معظم رهبري، بصيرت ملت ايران و عاشوراي حسيني. حضور مردم در عرصه‌هاي مختلف از اعتقادات و باورهاي ديني آنها سرچشمه مي‌گيرد. ايمان مذهبي مردم، عشق به اهل بيت (ع) عامل قدرتمند در توليد قدرت مردمي انقلاب پيروزي‌ها و شكست دشمن بوده است. در آزمون‌هاي بزرگ دين مداري مردم عنصر تعيين‌كننده و كارگشا بوده است.

رهبري مهم‌ترين عامل در مقابله با فتنه‌ها و عبور از بحران‌ها بوده است. مهم‌ترين عامل آفرينش حماسه 9 دي و باطل السحر كردن فتنه بود. مقام معظم رهبري با مديريت حكيمانه، تبيين و آشكارسازي ماهيت فتنه با استراتژي مقابله نرم و با بهره‌گيري از قدرت مردمي نظام انرژي و ظرفيت جامعه را به جريان انداخت و با مديريت مردمي و انقلابي بساط فتنه را جمع كردند پيام‌ها، بيانات و تبيين‌هاي ايشان اثرات شگرفي داشت و ملت ايران را براي آفريدن حماسه پرشكوه بدون دعوت و فراخوان رسمي برانگيخت.

سياست و خط مشي رهبري در طول فتنه، جذب حداكثري و دفاع حداقلي و تلاش براي برگشت افرادي كه روزي جز نظام بودند به دامن نظام و جدا كردن خط آنها از آمريكا و ضد انقلاب بود. ليكن متاسفانه سران فتنه نخواستند به اين كشتي نجات وارد شوند و با ادامه هم‌صدايي و همراهي با پروژه آمريكايي نشان دادند كه به اصول نظام پايبند نيستند.

جمهوري اسلامي نظامي مبتني بر اراده ملت است. بصيرت و بيداري ملت ايران عامل سرنگوني حكومت خودكامه شاهنشاهي، شكل‌گيري انقلاب اسلامي و نظام اسلامي و مقابله با چالش‌ها و تهديدات مختلف بوده است. مردم در همه عرصه‌ها در اين سه دهه نقش آفرين بوده‌اند در هر شرايطي همانند 9 دي كه نياز به حضور بوده با بصيرت و اقدام خود گره‌هاي بزرگ را باز كرده‌اند و از انقلاب و نظام دفاع كرده‌اند. بنابراين در حماسه 9 دي قدرت مردمي نظام به عنوان منبع قدرت نرم ظهور و بروز يافت. در واقع 9 دي، نه گفتن با قدرت مردمي مبتني بر مشي انقلاب اسلامي بود. حركت مردم مبتني بر نگرش عاشورايي بود. مردم ايران در سخت‌ترين شرايط از كربلا، عاشورا و ابي عبدالله‌الحسين(ع) قدرت گرفته‌اند و درون‌مايه همه حركت‌هاي انقلابي و نهضتي مردم عاشوراي حسيني بوده است. واقعيت اين است هيچ رويداد و حادثه‌اي نمي‌توانست مثل حادثه روز عاشورا ملت ايران را در 9 دي به حركت درآورد.

بنابراين احساسي كه در 9 دي به جريان افتاد با روح عاشورايي در آميخته شد. عاشورا ستيزي، پرده دري و حرمت‌شكني‌ها در روز عاشورا مردم را به اين رساند كه با يك جريان منحرف از جنس لشكر ابن زياد روبرو هستند. كه همزمان با شهادت ابي عبدالله الحسين(ع) و ياران آن حضرت پرچم‌هاي عزاي آن حضرت به آتش كشيده مي‌شود. وقتي مسئله امام حسين(ع) و عاشورا به ميان آمد اين تحرك عمومي و حركت عظيم بوجود آمد و آميخته شدن حركت فتنه با عاشورا ضربه به فتنه را نهايي كرد.

تداوم ستيزه‌جويي با نظام

پس از 9 دي و 22 بهمن سال 88 توقع بود، جريان فتنه به نداي مردم گوش فرا دهد و از ستيزه‌جويي با نظام دست بردارد. ليكن اطلاعيه‌ها و بيانيه‌هاي بعدي نشان داد كه آنها دنبال ايجاد يك جنبش اجتماعي جهت براندازي نظام هستند و اوج آن در 25 بهمن سال 89 و همراهي آنها با آمريكا در مشابه‌سازي جمهوري اسلامي با حكومت‌هاي ديكتاتور منطقه و درخواست از مردم جهت حضور در خيابان‌ها بود. با گذشت زمان، جريان فتنه و عناصر خارج‌نشين آنها كاملا خود را به سياست‌هاي آمريكا هم‌جهت كردند و امروز اين جريان (جنبش راه سبز اميد، جريان فتنه و اصلاح‌طلبان همسو) همان مسيري را طي مي‌كنند كه آمريكايي‌ها ترسيم كرده‌اند. آمريكا مي‌خواهد؛ ايران الگوي انقلاب‌هاي منطقه نباشد و آنها نيز با بيانيه‌ها و نامه‌نگاري‌هاي خود با سران اين جنبش‌ها همين خواسته را پيگيري مي‌نمايند، آمريكا مي‌خواهد با ايجاد يك جريان اعتراضي و جنبش اجتماعي در داخل كشور همراه با سياست‌هاي تحريم و به بهانه نقض حقوق بشر و مباحث هسته‌اي دايره فشار داخل و خارج را بر نظام افزايش دهند و جريان فتنه نيز درست همين خط را دنبال مي‌كند.

قيام‌كنندگان 9 دي، هدف راهبرد جديد دشمن

پيام قيام مردمي نهم دي 1388، اين بود كه امكان فروپاشي نظام جمهوري اسلامي ايران، از درون با كپي‌برداري از انقلاب‌هاي رنگي «جنگ نرم» نمي‌باشد. مردم به نظام اعتماد و دلبستگي دارند. همچنانكه پيام هشت سال دفاع مقدس ملت ايران اين بود كه؛ امكان براندازي نظام جمهوري اسلامي از طريق «جنگ سخت» وجود ندارد. پيام اسلام خواهي ملت‌ها در تحولات اخير منطقه و برگزاري اجلاس موفق غيرمتعهدها در ايران اين بود كه امكان انزواي سياسي ايران وجود ندارد. بنابراين انقلاب اسلامي را كه كانون الهام‌بخشي در منطقه و جهان است، چون امكان براندازي و فروپاشي آن وجود ندارد، بايد از طريق افزايش فشار اقتصادي و سياسي مهار شود.

قدرت آن در داخل و خارج كاهش يابد. 9 دي اين پيام را به دشمن انتقال داد كه جمهوري اسلامي از عمق مردمي برخوردار است. بنابراين دشمن قيام‌كنندگان 9 دي «دلبستگي و اعتماد ملي» را از طريق فشار اقتصادي هدف قرار داد. تا با ايجاد نارضايتي مردم را نااميد و مايوس سازد.

عبرت‌آموزي از گذشته

اكنون و در شرايط پس از انتخابات رياست‌جمهوري و حضور حداكثري ملت و خلق حماسه بزرگ سياسي و انتخاب دولت تدبير و اميد، سخن از مذاكره مستقيم با دولت آمريكا و حل مشكلات هسته‌اي ايران است؛ در اين شرايط، «نرمش قهرمانانه» از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي مطرح شده و انتظار است اين تفكر در مذاكرات عملياتي شود.

...«هيچ‌كس در چشم اين دشمنان منفورتر از چهرهي‌ درخشان و آفتاب فروزان امام بزرگوار ما نبود؛ برايش احترام قائل بودند، اما از ته دل دشمنش بودند؛ به خاطر اينكه ايستاده بود، به خاطر اينكه امام با دو خصوصيت بي‌نظير «بصيرت كامل» و «قاطعيت تمام»- هم خوب مي‌ديد و درست مي‌فهميد، هم قاطع مي‌ايستاد- سدي بود در مقابل پيشرفت اينها و در مقابل ناخن زدن و نيش زدن و ضربه زدن اينها؛ لذا با او دشمن بودند. البته عرض كرديم برايش احترام هم قائل بودند، مي‌فهميدند عظمت او را، اما هرچه عظيم‌تر، از چشم آنها مبغوض‌تر؛ امروز هم همين‌جور است؛ هر كسي كه در پايبندي به اين ارزش اصولي و اصلي، يعني ارزشي كه هويت سياسي انقلاب را معين مي‌كند- لاتظلمون و لا تظلمون- پايبندتر باشد و بفهمد كه فهرست مشكلات توليد شده و ايجاد شده دشمنان عليه نظام اسلامي در اين چهارچوب مي‌گنجد- هر كسي با يك چنين بينشي و با ايستادگي در اين راه باشد- همان‌قدر براي آنها مبغوض است. البته عالم ديپلماسي، عالم لبخند زدن است؛ لبخند هم مي‌زنند، مذاكره هم مي‌كنند، درخواست مذاكره هم مي‌كنند، خودشان هم مي‌گويند. به يكي از اين سياستمداران غربي چند روز پيش از اين گفته بودند شما كه مي‌خواهيد مذاكره بكنيد با ايران، خب دشمن است ايران؛ گفته بود خب، آدم با دشمن مذاكره مي‌كند ديگر، يعني اقرار به دشمني با ايران؛ صريح مي‌گويند. علت دشمني اشخاص نيستند، علت دشمني اين حقيقت و اين هويت است. همه آنچه كه مي‌گويند در اين چهارچوب بايد تفسير و تحليل بشود، در اين چهارچوب بايد فهميده بشود.

ما مخالف با حركت‌هاي صحيح و منطقي ديپلماسي هم نيستيم؛ چه در عالم ديپلماسي، چه در عالم سياست‌هاي داخلي. بنده معتقد به همان چيزي هستم كه سال‌ها پيش اسم‌گذاري شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در يك جاهايي بسيار لازم است، بسيار خوب است؛ عيبي ندارد، اما اين كشتي‌گيري كه دارد با حريف خودش كشتي مي‌گيرد و يك جاهايي به دليل فني نرمشي نشان مي‌دهد، فراموش نكند كه طرفش كيست؛ فراموش نكند كه مشغول چه كاري است؛ اين شرط اصلي است؛ بفهمند كه دارند چه كار مي‌كنند، بدانند كه با چه كسي مواجهند، با چه كسي طرفند، آماج حمله طرف آنها كجاي مسئله است؛ اين را توجه داشته باشند.»

انتهاي پيام/

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن