تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس حريم خدا را حفظ كند، حرمتش حفظ مى‏شود و هر كس خدا را اطاعت كند، اطاعت مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843395985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۹ دي حماسه شور و شعور/بازخواني پروژه «انقلاب رنگي در ايران»اجراي 140 دستورالعمل «جين‌شارپ» در فتنه 88/ مشوقان موسوي چه كساني بودند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ۹ دي حماسه شور و شعور/بازخواني پروژه «انقلاب رنگي در ايران»اجراي 140 دستورالعمل «جين‌شارپ» در فتنه 88/ مشوقان موسوي چه كساني بودند
از 198 دستورالعمل جين‌ شارپ براي انقلاب‌هاي رنگي و به اصطلاح مبارزه مسالمت‌‌آميز و عاري از خشونت بيش از 140 مورد آن در ايران اجرايي شد.


به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، ميرحسين موسوي نخست‌وزير مستعفي جنگ تحميلي در تاريخ 20 اسفند 1387، رسماً حضور خود در انتخابات را اعلام كرد؛ وي درحالي پس از 20 سال دوري از صحنه سياست خود را براي سنگ بزرگ انتخابات رياست‌جمهوري آماده كرده بود كه پيش از وي منافقين، سلطنت‌طلبان و آمريكا و اسرائيل براي حضور وي و براندازي نرم خود دندان تيز كرده بودند.

محمد خاتمي رئيس‌جمهور دوره اصلاحات نيز قبل از ميرحسين موسوي كه زمزمه‌هاي حضورش در انتخابات رياست‌جمهوري شنيده مي‌شد پس از اعلام حضور موسوي، به نفع وي از صحنه انتخابات كنار كشيد و در دفاع از موسوي به صحنه آمد.

* «كليدواژه‌هاي فتنه »در اولين نشست خبري- انتخاباتي ميرحسين موسوي

اولين نشست خبري ـ انتخاباتي ميرحسين موسوي، در عصر روز دوشنبه 17 فروردين 88 با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي برگزار شد؛ وي در اين نشست خبري چند بار از واژه «افراط و تفريط» و «تغيير قانون اساسي» دم زد كه اين دو كليد واژه هر دو پس از انتخابات در رفتار موسوي مشاهده شد؛ اين مسئله نشان مي‌دهد كه وي پيش از انتخابات و به صورت طراحي‌شده اين مسائل را دنبال كرده است.

شعار انتخاباتي موسوي در نخستين سفر تبليغاتي ـ‌ انتخاباتي به ايلام

ميرحسين موسوي در اولين سفر استاني خود به استان ايلام نيز باز دم از قانون زده و با حضور در جمع خبرنگاران استاني و ملي شعار انتخاباتي خود را «ايران پيشرفته با قانون، عدالت و آزادي» اعلام كرد؛ وي همچنين با اشاره به قانون سند چشم انداز بيست ساله مدعي شد كه «قانون» در اين شعار براي اجرايي شدن همه برنامه‌ها لازم است؛ اما وي پس از انتخابات رياست‌جمهوري اولين اقدامش زيرپا گذاشتن قانون بود.

*رنگ «سبز» نماد هواداران ميرحسين موسوي

5 ارديبهشت؛ ستاد موسوي تصويب كرد حاميانش سبز بپوشند؛ در سالگرد دوم خرداد ميرحسين موسوي و محمد خاتمي در استاديوم آزادي سخنراني كردند كه بسياري از طرفداران وي لباس‌هايي به رنگ سبز بر تن داشتند و يا بازوبند سبز بسته بودند؛ ستاد انتخاباتي موسوي براي حاميان وي رنگ سبز را در نظر گرفته بود.

*اردشير امير ارجمند كيست؟

اردشير اميرارجمند رياست كميته حقوقي ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در انتخابات رياست‌جمهوري 88 را بر عهده داشت و در جريان اعتراضات پس از اين انتخابات از مشاوران ارشد موسوي به شمار مي‌رفت.

*اردشير اميرارجمند بيانيه‌هاي موسوي را تدوين مي‌كرد

حجت‌الاسلام حيدر مصلحي با تأكيد بر اينكه در فتنه 88 انتخابات يك فرصت و بهانه براي به دست آوردن اهداف فتنه‌گران بود، اظهارداشت: بايد ديد در دوران نخست‌وزيري موسوي، اطراف وي را چه كساني تشكيل مي‌دادند؛ بعد از دوره نخست‌وزيري وي، مجموعه‌اي با عنوان زيست‌مسلماني شكل گرفت كه جلسات و مباحثي كه دنبال مي‌كرد در مركز مباحث استراتژيك رياست‌جمهوري بود.

وزير اطلاعات بر همين اساس به طراحي‌هاي اين هسته اشاره كرد كه ارتباطات قابل توجهي با بيگانگان داشته و با مؤسسات مختلفي كه پوشش سرويس‌ها است ارتباط دارند و استفاده از تئوري غربي‌ها مثل جين شارپ و رابرت هلوي است كه در واقع حمايت آمريكا و انگليس را به دنبال دارد.

وي در ادامه به تهيه اسنادي در همين زمينه اشاره كرد و گفت: در بازرسي دفتر يكي از عناصر وابسته به موسوي جزوه‌اي به دست آمد كه دقيقاً طراحي حركت فتنه است و اينكه در هر مقطعي چه اقدامي صورت گيرد و پله پله جلو رفتن جريان فتنه را نشان مي‌دهد.

حجت‌الاسلام مصلحي در عين حال يكي از نكات قابل توجه در اين جزوه را مباحث ديني دانست و گفت: اين جزوه براندازي دين را در ايران دنبال مي‌كرد؛ در قسمت‌هايي از اين جزوه براي استفاده ابزاري از مراجع و مجموعه‌هاي مرتبط با دين مطرح مي‌شود اما براي رسيدن به هدف مدنظر است.

وي با بيان اينكه ادبيات اين جزوه به دست آمده همان ادبيات حزب توده است، يادآورشد: بخش‌هاي قابل توجهي از پاراگراف‌هاي حزب توده منطبق با حزب توده است كه در واقع نشان مي‌دهد مجموعه اين طراحي‌ها جديد نيست بلكه در مقطعي طراحي شده و آنها منتظر فرصت بودند كه انتخابات به عنوان بهترين فرصت بود.

وزير اطلاعات با تأكيد بر اينكه در اين سند مطرح شده كه هيچ راهي براي تقلب آنها وجود ندارد، افزود: ارتباط سران فتنه با جريان نفاق، ضدانقلاب و بيگانگان كاملاً مشهود است.

وي در ادامه به اردشير اميرارجمند كه مشاور ميرحسين بود اشاره كرد كه بيانيه‌هاي وي را تدوين و موسوي آنها را امضا مي‌كرد و ارتباط اين فرد با جريان نفاق بسيار روشن است.

حجت‌الاسلام مصلحي با بيان اينكه اميرارجمند دستگير اما براساس رأفت اسلامي از زندان آزاد شد، گفت: اين فرد با طراحي منافقين از كشور فرار و به فرانسه رفت و مدتي توسط برادرش كه يكي از عناصر جدي منافقين به شمار مي‌رود، مخفي شد.

وي با تأكيد بر اينكه اميرارجمند بيانيه‌هاي موسوي را حتي در فتنه اخير طراحي كرده است، گفت: صوت و اسناد ارتباط اين افراد وجود دارد.

*اهانت فتنه‌گران در روز قدس و «شعار نه غزه نه لبنان»

بايد درباره تعارض شعار در خط امام(ره) بودن، با حركات روز قدس يادآور شد كه حوادث پس از انتخابات نشان داد برخي از كساني كه خود را منتسب به جريان امام(ره) مي‌دانستند فعاليت‌هايي انجام دادند كه خلاف رويه حضرت امام(ره) بود؛ اين افراد شعار«نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران» را سردادند در صورتي كه معرفي آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان روز قدس از ابتكارات امام خميني(ره) بود.

دشمنان نظام جمهوري اسلامي با سوء استفاده از حركات انجام شده در روز قدس تلاش كردند بگويند بين آرمان‌هاي امام(ره) و مردم رخنه‌اي به وجود آمده است كه پس از تبليغات سوء دشمن متاسفانه كساني كه داعيه‌دار خط امام(ره) بودند هيچ موضع‌گيري نكردند.

*عاشورا؛ اوج بي‌شرمي فتنه‌گران/خنثي شدن فتنه يزيديان زمان در بصيرت عاشورائيان

در امتداد اين جريان فتنه بود كه در روز عاشورا فتنه‌گران نشان دادند واقعاً اعتقادي به اسلام و ارزش‌هاي ديني مردم و امام‌حسين(ع) ندارند و مشكل اساسي‌شان با حسين‌بن علي(ع) و روز عاشورا است و به همين دليل هم بي‌قباحتي و بي‌شرمي را در روز عاشورا را به اوج خود رساندند و اين تداوم جريان فتنه‌گري روز به روز خود را براي مردم آشكار كرد.

ميرحسين موسوي در اقدامي هتاكانه‌تر از گذشته عاملان بي‌حرمتي‌هاي روز عاشورا را مردان خداجو مي‌نامد و چهره واقعي خود را بيش از پيش نشان مي‌دهد.

اين بي‌حرمتي‌ها و كف‌و سوت‌زدن‌هاي يزيد گونه فتنه‌گران در روز عاشورا موجب شد تا ملت ايران كه همواره خود را دنباله‌رو خط حسيني مي‌دانند راه خود را براي هميشه از فتنه‌گران جدا كنند به گونه‌اي كه پس از واقعه تلخ عاشوراي 88 جز عده‌اي منافق و سلطنت‌طلب به همراهي خارج‌نشينان از موسوي و سران فتنه حمايت نمي‌كردند.

*9 دي تمام غبارآلودگي‌هاي فتنه 88 را پاك كرد

سرانجام ملت با بصيرت ايران اسلامي در 9 دي 88 و پس از واقعه تلخ روز عاشورا حماسه عظيم 9 دي را خلق كردند كه به در ستي به عنوان «روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت» نامگذاري شده است؛ 9 دي يك نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي و يك بيعت جديدي بود كه بين مردم و رهبري تجديد شد؛ 9 دي يك بيعت مجدد بود كه نشان داد مردم واقعاً دلشان در گرو رهبري است و پاي انقلابشان تا همه جا ايستاده‌اند؛ مردم با مشت محكم بر دهان ياوه گويان و كساني كه سوداي از بين بردن انقلاب را در سر مي‌پروراندند، زدند.

*تمام مراحل جنگ نرم در انتخابات ايران اجرا شد

جنگ نرم به جنگي گفته مي‌شود كه تمام ابعاد فرهنگي، سياسي، اقتصادي و اجتماعي با هدف سرنگوني و حذف كامل رقيب در آن وجود دارد؛ دشمن در جنگ نرم روح، قلب و فكر انسان‌ها را هدف قرار داده و با ابزارهاي تبليغاتي و عمليات رواني سعي در تحت تاثير قرار دادن جامعه دارد؛ دشمن در كنار اين هدف درصدد ايجاد ترديد در باورها، اعتقادات و حلقه‌هاي معنوي مردم با نظام حاكم است.

«رابرت هلوي»، از شاگردان جين شارپ نظريه‌پرداز معروف در زمينه براندازي نرم و انقلاب‌هاي رنگي و مخملي در كتابي با عنوان «مبارزه عاري از خشونت نگاهي به بنياد‌ها» 6 منبع قدرت را براي رژيم‌هاي اقتدار‌گرا عنوان مي‌كند؛ وي اولين منبع قدرت را «اقتدار مبتني بر مشروعيت» مي‌داند كه اين مشروعيت به وسيله مردم به وجود مي‌آيد؛ هلوي معتقد است اگر بتوان مشروعيت را از رژيم‌هاي اقتدارگرا گرفت، رژيم و نظام آماده آسيب‌پذيري خواهد بود.

در انقلاب‌هاي مخملي و جنگ نرم در دوره‌اي طولاني تلاش مي‌شود تا بين مردم و حاكميت جدايي ايجاد شود و نظام پايگاه اجتماعي و مردمي نداشته باشد.

*تلاش دشمنان براي القا كردن تقلب در انتخابات

دشمنان انتخاباتي را كه سالم بوده و 85 درصد مردم در آن شركت كرده و نزديك به 25 ميليون نفر به يك رئيس‌جمهور رأي داده بودند را با هماهنگي اپوزيسيون داخلي، ضدانقلاب و سران استكبار با استفاده از دستگاه‌هاي تبليغي و امپراطوري رسانه‌اي خود تلاش كردند تا به گونه‌اي القا كنند كه در آن تقلب شده كه البته موفق نشدند.

دومين منبع قدرتي كه رابرت هلوي از آن نام برده كه مي‌توان با استفاده از خدشه دار كردن اين منبع نظام را آسيب‌پذير كرد، «منابع انساني» است؛ تلاش دشمن به اين جهت است تا بر روي نخبگان، خواص و عوام تاثير بگذارد تا از حمايت نظام دست بردارند.

منبع سوم قدرت از نظر هلوي «مهارت‌ها و دانش‌هاست»، بدين معني كه اگر نخبگان، خواص، متخصصين، صنعتگران، صاحبان حرفه و دانش، نظام را از مهارت‌هاي خود محروم كنند، نظام آماده آسيب‌پذيري خواهد بود.

منبع چهارم «تحريم‌ها» است كه در آن نظام با توجه به قدرت و ابزاري كه در اختيار دارد مثل زندان، نيروهاي مسلح، نظامي و انتظامي مي‌تواند مخالفان خود را تحريم كرده و براي آنها محروميت‌هايي همچون سانسور ايجاد كنند اما مهمترين منبع قدرت عامل پنجم است كه هلوي از آن به «عوامل پنهان» ياد مي‌كند و منظور از عوامل پنهان اين است كه نظام از حمايت مردمي برخوردار است كه به حقانيت نظام اعتقاد قلبي و تا زماني كه نتوان اين ارتباط معنوي بين مردم و نظام را قطع كرد، آسيب جدي به نظام وارد نمي‌شود؛ عنصر ششم نيز «منابع مادي» هستند و به عنوان ابزار قدرت براي هرنظامي مطرح مي‌شود.

*تبيين سه مرحله فرهنگ‌سازي، نهادسازي و شبكه‌سازي در جنگ نرم

نظريه‌پردازان «جنگ نرم» معتقدند كه فرآيند جنگ نرم 3 مرحله دارد؛ مرحله اول، «فرهنگ سازي» است كه طولاني‌ترين مرحله است و در آن باورها و هنجارها تغيير مي‌كند؛ مرحله دوم «نهاد سازي» است كه پس از تاثيري كه بر روي نخبگان و جامعه گذاشته مي‌شود سعي بر اين است تا افرادي را كه همسوي خود كرده‌اند را در درون نهادهاي مدني دور هم جمع كنند و مرحله سوم «شبكه‌سازي» است كه پس از آنكه نهادهاي بسياري راه‌اندازي شد و هم‌افزايي صورت گرفت، اهداف خود را روشن كنند.

زماني كه اهداف روشن شد آنگاه در اقدامي نهايي يك شبكه گسترده اجتماعي را تشكيل مِي‌دهند كه از اين مرحله به لشكر‌كشي هم تعبير مي‌شود؛ در مرحله شبكه‌سازي جريان برانداز و عامل جنگ نرم و انقلاب رنگي آماده عمليات پاياني است كه از نافرماني‌هاي مدني شروع مي‌شود؛ در نافرماني‌هاي مدني معمولاً به بهانه‌اي مثل تقلب در انتخابات‌ها نظام را متهم به تخلف از اصول و قواعد دموكراسي مي‌كنند.

قره‌باغي يك كارشناس مسائل سياسي معتقد است كه در انتخابات دهم رياست‌جمهوري در نظام جمهوري اسلامي ايران تمام مراحل براندازي و جنگ نرم به اجرا در آمد؛ از 198 دستورالعمل جين شارپ براي انقلاب‌هاي رنگي و به اصطلاح مبارزه مسالمت‌‌آميز و عاري از خشونت بيش از 140 مورد آن در ايران به اجرا درآمد و نماد‌سازي و انتخاب يك رنگ به عنوان نماد و شعارهايي كه در كشورهايي كه كودتاي مخملي در آنها اتفاق افتاده بود را تكرار و اقتباس كردند و تمام اتفاقات انقلاب‌هاي رنگي صورت گرفت و در مصاحبه‌ها و بيانيه‌هاي سران اين انقلاب نيز كاملاً مشهود بود كه هدف فقط انتخابات نيست.

با مشاهده مصاحبه ميرحسين موسوي با مجله تايم در روز 21 خردادماه مي‌توان دريافت كه اين حركت عظيم تغيير‌هاي بنيادين در ساختار نظام را در پي خواهد داشت و پيروزي از انتخابات تنها بخشي از اين تغيير بنيادين است؛ صحبت از عدم مشروعيت نظام و نهادهاي آن مطرح مي‌شد مثلا عدم مشروعيت شوراي نگهبان كه اگر ساختار و قوانين اين نهادها نامشروع باشند، پس بايد براندازي و تغيير صورت گيرد.

موضوع بعد در جنگ نرم پروژه كشته‌سازي است و با دروغ كشته‌هايي را مطرح كردند؛ در برخي موارد اگر كشته‌هايي هم وجود داشت مشكوك بود.

بر اين اساس به نظر مي‌رسد ميرحسين موسوي يكي از نامزدهاي سال 88 اگرچه بازيچه دست استكبار جهاني شد اما وي يكي از سران اين فتنه به شمار مي‌رود؛ چرا كه هيچ‌گاه موضع‌گيري نسبت به اقداماتي كه از سوي فتنه‌گران صورت گرفت، نداشت و حتي به آنها مهر تأييد زد.

انتهاي پيام/

دوشنبه 2 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن