واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تضمين امنيت اسرائيل هدف اصلي 1+5 در مذاكره با ايران است
تبريز – خبرگزاري مهر: رئيس مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي گفت: اصلي ترين هدف نظام سلطه از نشستن پاي مذاكره با ايران، كاهش قدرت نفوذ جمهوري اسلامي ايران در منطقه و تضمين امنيت اسرائيل است.
محمد اسماعيل سعيدي صبح چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد روند مذاكرات ايران و 1+5 تصريح كرد: همانگونه كه مقام معظم رهبري بارها اشاره كرده اند، ما هرگز به طرف مذاكره اعتماد نداشته ايم؛ چراكه خوي و خصلتي كه نظام سلطه جهاني و در راس آنها آمريكا دارد، زياده طلبي، تكبر، حيله و نيرنگ و سوء استفاده از ملت هاي جهان است.
وي افزود: مادامي كه نظام سلطه چنين خصلت هايي را دنبال مي كند نمي توان به نتيجه مذاكرات تكيه كرد مگر اينكه به قدر كافي امتياز و اهرم هاي قوي در اختيار داشته باشيم تا بتوانيم قدرت چانه زني را بالا ببريم كه در غير اينصورت رفتاري به غير از مكر و نفاق از طرف مقابل نخواهيم ديد.
نماينده تبريز، آذرشهر و اسكو خاطرنشان ساخت: اگر طرف مقابل پاي ميز مذاكره نشسته چند هدف را دنبال مي كند؛ يك هدفش اين است كه قدرت نفوذ جمهوري اسلامي ايران را كاهش دهد چراكه از فناوري هسته اي ما نمي هراسند بلكه از عقبه و موقعيت استراتژيك نظام جمهوري اسلامي وحشت دارند و هدف ديگرشان اين است كه به نوعي مي خواهند امنيت اسرائيل را تضمين نمايند و اين موضوع را بارها به زبان آورده و تكرار كرده اند.
سعيدي با بيان اينكه توافقات به عمل آمده چندان قابل اعتماد نيست و هرآن احتمال خلف وعده از طرف مقابل وجود دارد، اذعان داشت: ما بايد به ظرفيت ها و توانمندي هاي داخلي خود توجه داشته باشيم و به تقويت پتانسيل هاي داخلي بپردازيم؛ چرا كه حتي اگر قرار باشد آمريكا و سايرين امتيازي دهند و لطفي نمايند در نهايت با روش هاي تحقيرآميز و اهانت باري كه خاص ايشان است همراه خواهد بود.
رئيس مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي همچنين گفت: استراتژي و هدف اصلي ايران از شركت در اين مذاكرات غلبه بر دشمن و برد مي باشد و معناي نرمش قهرمانانه كوتاه آمدن از اصول و آرمان هاي نظام نيست. چه، اگر لبخندهاي ما باعث سوء استفاده طرف مقابل شود قطعا به موضع ديگري تبديل خواهد شد.
وي با اشاره به سخنراني رئيس جمهور در مورد خالي بودن خزانه ابراز داشت: تاكنون شاهد بدرفتاري، برخوردهاي كج و غلط و عدم رعايت عرف ديپلماسي طرف مقابل بوديم با اين وجود در حين مذاكرات چنين صحبت هايي جايي نداشت و با توجه به نقاط قوت بالايي كه داشتيم بايد از موضع قدرت وارد مذاكره مي شديم و از افشا نمودن چالش هاي مشكل ساز دوري مي جستيم.
نماينده تبريز، آذرشهر و اسكو در پايان در مورد نقش رسانه ها در حمايت از هيئت مذاكره كننده ايراني گفت: رسانه ها بايد ضمن ابراز اعتماد به هيات مذاكره كننده، واقعيت ها را به نحوي شايسته تبيين نمايند و به دور از خودسانسوري و منصفانه به بيان قابليت ها و همچنين نقد ضعف ها بپردازند.
كد خبر: 2202202
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۲:۳۱
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]