تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر با اين شمشيرم بر بينى مؤمن بزنم كه مرا دشمن بدارد با من دشمنى نمى كند و اگر هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802527710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نسل چهارم مواد مخدر در يك قدمي خانواده ها


واضح آرشیو وب فارسی:الف: نسل چهارم مواد مخدر در يك قدمي خانواده ها
نسل چهارم مواد مخدر در حالي جامعه را مورد هدف قرار داده كه هنوز بسياري از خانواده ها از آثار زيانبار سه نسل گذشته اين مواد افيوني رهايي نيافته اند.

اختلافات، مشاجره هاي خانوادگي، از هم پاشيدگي خانواده ها و در نهايت طلاق تنها بخشي از آثار مصرف مواد مخدر در جامعه است. فارغ از اين عوارض، مواد مخدر آثار جسمي فراواني براي مصرف كننده اين مواد به همراه دارد. كم شدن سرعت تنفس و ضربان قلب، كم شدن فشار خون، اختلال در خواب، هذيان و آهسته شدن فرآيند مغز و سردرد از جمله اين عوارض است.

قاچاقچيان و توزيع كنندگان مواد مخدر براي نفوذ در خانواده ها دائم در حال تغيير شيوه ها و روش ها هستند. اكنون نسل چهارم مواد مخدر در راه بازار است. نسل هاي يك تا ۳ كانون گرم بسياري از خانواده ها را سرد و ويران كرد و حالا معلوم نيست نسل چهارم آن چه تصورات ويرانگري در سر دارد.

تغيير مداوم شيوه توليد، مصرف و عرضه مواد مخدر از جمله شگردهاي قاچاقچيان و توزيع كنندگان اين مواد افيوني براي جذب مشتري است. نسل سوم و اينك نسل چهارم مواد مخدر در حالي تهديد تازه اي براي جامعه ايراني به حساب مي آيد كه شيوه مبارزه با مواد مخدر، در مرحله ۲نسل مواد مخدر سنتي باقي مانده است. اكنون اما در نسل سوم مواد مخدر، هر اتاق كوچكي در هر محله مي تواند محل تبديل پيش سازه هاي مواد مخدر به مواد مصرفي نهايي شود.

در اين محل هاي توليد خانگي كه به «آشپزخانه» معروفند، اغلب مواد مخدر صنعتي نامرغوب توليد مي شود كه علاوه بر اعتياد، افزايش مرگ ومير در مصرف كنندگان را نيز در پي دارد. نسل چهارم مواد مخدرصنعتي، روانگردان هايي هستند كه پايه آن از مواد و تركيبات گياهي تشكيل شده كه با عناويني چون «نشاط آور بودن» تبليغ مي شوند.

حالا با ورود نسل چهارم مواد مخدر آشپزخانه هاي ديگري پديد خواهد آمد تا محصولات ويرانگر خود را در اختيار خانواده ها قرار دهد. اكنون در همسايگي ما يعني افغانستان توليد انواع مواد مخدر بي امان ادامه دارد و مقصد بيشتر اين مواد نيز كشورهاي خارجي از جمله ايران است. براساس جديدترين گزارش دفتر مقابله بامواد مخدر و جرايم سازمان ملل (UNODC) و مقامات افغانستان، كشت خشخاش در افغانستان به ۲۰۹ هزار هكتار رسيده كه نسبت به سال ۲۰۱۲ ميلادي افزايش ۳۶ درصدي را نشان مي دهد.

توليد ترياك نيز در اين كشور نسبت به سال ۲۰۱۲ ميلادي ۴۹ درصد افزايش يافته و به ۵.۵ هزار تن رسيده است. دفتر مقابله با مواد مخدر و جرايم سازمان ملل و مقامات افغانستان اخطار داده اند كه اين روند مي تواند به بهداشت، امنيت و توسعه نه تنها در افغانستان بلكه در سطح بين المللي تاثيرات منفي داشته باشد. رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر هم از موج تازه توليد مواد مخدر در كشور با عنوان «سونامي» و «سيل» ياد كرد.

سردار علي مويدي با بيان اينكه به اندازه اي كه پليس مساله مواد مخدر را جدي گرفته، ساير دستگاه هاي فرهنگي آن را جدي نگرفته اند، گفت: سونامي و سيل توليد مواد مخدر با ترفند هاي سياسي و اقتصادي در مقابل ما قرار دارد. وي ادامه داد: بايد اين را بپذيريم كه دست پنهاني، مواد مخدر را در دنيا اداره مي كند كه بيخ گوش ما قرار دارد، لذا اگر اين مساله را قبول داريم كه اين سيل به راه افتاده است، براي من پليس، بهزيستي، آموزش و پرورش و... زشت است كه پس از ۳۵سال بگوييم فقر فرهنگي داريم.

طبق پژوهشي كه صورت گرفته سن اعتياد كاهش يافته است. به گفته وزير كشور، اعتياد در بين قشر تحصيلكرده و با تحصيلات بالاي دانشگاهي و همچنين مشاغل آبرومند در دوره هاي اخير افزايش يافته است. همچنين به گفته طاها طاهري، قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر ۳۳درصد معتادان تحصيلاتشان بالاي فوق ديپلم است و ۶۳درصد آنها نيز شاغل هستند.

وي با تأكيد بر اينكه مدل مبارزه بايد دچار تحول شود، تصريح كرد: در حال حاضر بررسي راهكارهاي تغيير مدل مبارزه در دستور كار قرار گرفته است. او معتقد است سود ۱۶۰۰ميليارد دلاري مواد مخدر آنچنان وسوسه انگيز است كه افراد جديدي را به سمت خود مي كشاند به طوري كه ۵۷درصد محكومان مواد مخدر آدم هاي جديد هستندكه به علت سودآوري مواد مخدر به سمت آن كشيده شده اند.

عبدالرضا رحماني فضلي دبير ستاد مبارزه با موادمخدر و وزير كشور مساله اشتغال و اعتياد را جزو بالاترين مطالبات مردمي و دغدغه عمومي عنوان كرد و با توجه به آمار يك ميليون و ۳۲۵ هزار معتاد در كشور، به تعداد ۶ ميليون خانواده هاي درگير مساله اعتياد اشاره كرد و گفت: با توجه به اين تعداد افراد درگير با مساله اعتياد در كشور، مي بايست به مساله اعتياد از نگاه اجتماعي توجه داشت.

امروزه سوء مصرف مواد، بسياري از مرزهاي اجتماعي، اقتصادي و جغرافيايي كشورها را در نورديده و از معضلات عمده بهداشتي است كه بسياري از گروه هاي جمعيتي از جمله مادران باردار را در معرض پيامدهاي نامطلوب مادري و جنيني قرار مي دهد. به گفته كارشناسان اكنون بهترين راه مبارزه با مواد مخدر، آموزش است و دولت ها بايد علاوه بر مقابله با توليد و عرضه مواد مخدر، به آموزش شهروندان نيز اقدام كنند.

براي نجات يك فرد معتاد از باتلاق اعتياد هيچ وقت دير نيست. ايدز با سرعتي باور نكردني در حال گسترش در سراسر جهان است. بيشترين مبتلايان ايدز در ايران معتادين تزريقي هستند كه با سرنگ مشترك به خود، ماده تزريق مي كنند. بنابراين اگر نمي توانيم يك معتاد تزريقي را از اعتياد نجات دهيم مي توانيم با آموزش به او ياد دهيم كه به ايدز و هپاتيت مبتلا نشود و ديگران را نيز مبتلا نكند.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن