واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان: فرد مبتلا به اعتياد حريم خانواده را به شدت تهديد ميكند
رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان در كلاس آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه كاركنان حفاظت محيط زيست استان هشدار داد: فرد مبتلا به اعتياد حريم خانواده را به شدت تهديد ميكند. رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان: فرد مبتلا به اعتياد حريم خانواده را به شدت تهديد ميكند
رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان در كلاس آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه كاركنان حفاظت محيط زيست استان هشدار داد: فرد مبتلا به اعتياد حريم خانواده را به شدت تهديد ميكند.
به گزارش خبرنگار ايلنا از خرم آباد؛ حجتاله فراشي در جلسه شناخت جامعه و پيشگيري از اعتياد كه در سازمان بنياد، شهيد و ايثارگران استان برگزار شد، گفت: متاسفانه در برخي موارد ديده شده كه عدهاي اقدامات فرهنگي را با اقدامات درماني اشتباه تلقي ميكنند كه اين يكي از چالشهاي مبارزه با اعتياد هم ميتواند محسوب شود.
وي افزود: هميشه در شعار گفتهايم كه پيشگيري مقدم بر درمان است اما در اينجا سوال اين است كه چه اقدامهاي پيشگيري هستند و چه اقداماتي درماني هستند و تا اين ابهامات شفاف نشوند هرگز به جواب درست نميرسيم.
فراشي تصريح كرد: ركن اصلي هر جامعهاي خانواده است و تا اين ركن محكم نشود ديگر ركنهاي جامعه هم لغزش دارند.
وي تاكيد كرد: ما بايد بهعنوان حاكميت و متوليان كار، بايد خانوادهها را در اين مسير ضمن آگاهي دادن مسوولتر از گذشته كنيم و چرا كه ثابت شده خانوادههاي بيثبات محل مناسبي براي شيوع اعتياد هستند.
گفتني است در پايان اين جلسه كه با حضور مسوولين بنياد شهيد استان و رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و كارشناسان اين حوزه برگزار شد، مصوب شد برنامههاي فرهنگي و پيشگيري اين سازمان در دانشآموزان مدارس اجرايي شود.
وي گفت: فرد معتاد به خصوص فرد مبتلا به مواد صنعتي جديد به شدت حريم خانواده را تهديد ميكند و تمام حريم و حرمتهاي خانواده را از هم ميگسلد؛ چرا كه يك معتاد تمام داشتههاي اخلاقي و مادي خود را بر باد داده و به همين علت افراد مجاور خود را در خطر جدي قرار ميدهد و همچنين افراد مجاور نميتوانند از دست ناهنجاريهاي او در امان باشند.
وي اظهار داشت:گاه برخي افراد كه از آموزشهاي اوليه زناشويي بياطلاع هستند، براي بهبود روابط خود به سمت اعتياد ميروند تا تجربه زناشويي بهتري داشته باشند اما غافل از اينكه پس از چندين بار مصرف فرايند معكوسي رخ ميدهد وتواناييهاي پيشين خود را هم از دست ميدهد و آن شعار كاذب و وعده دروغين سوداگران مرگ، همه زندگي آنها را با خطر جدي وحل نشدني مواجه ميكند.
فراشي تاكيد كرد: خانوادههاي نابسامان يكي از علتهاي اصلي گرايش به اعتياد است كه ميتوان با آموزش دادن مهارتهاي درست زندگي به آنها كمك كرد.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]