واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: از هر 5 ازدواج، يكي به طلاق منجر مي شود
خبرگزاري آريا-معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: از هر پنج ازدواج در كشور، يكي به طلاق منجر مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا ، گلزاري در نشست خبري با اشاره به ميانگين 20درصدي طلاق در كشور افزود: 35 درصد طلاق ها در تهران در پنج سال نخست زندگي رخ مي دهد.
وي با اشاره به اينكه در ازدواج عواملي نظير مسكن، اشتغال و تحصيل بايد سامان يابد، گفت: وزارت ورزش و جوانان فعاليت فرابخشي در ساماندهي ازدواج جوانان را برعهده دارد.
گلزاري افزود: اشتغال پايدار، درآمد مناسب ، مسكن و تامين هزينه هاي ازدواج از بسته هاي ازدواج است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از يك ميليون درخواست وام ازدواج در انتظار دريافت هستند، گفت: كارگروهي با كارشناسان وزارت رفاه، مسكن، اقتصاد و وزارت ورزش و جوانان براي ساماندهي ازدواج جوانان تشكيل شده است.
گلزاري با اشاره به تسهيلات صندوق مهر رضا به عنوان صندوق مركزي اشتغال و ازدواج جوانان ابراز اميدواري كرد از همه ظرفيت ها، براي بهبود وضع معيشتي ازدواج و مسكن جوانان استفاده شود.
وي با اشاره به اينكه از 15 مسئله در حوزه ازدواج جوانان 12 مورد مربوط به بخش فرهنگي است، گفت : بايد با يك همگرايي زمينه هاي فرهنگي ساماندهي شود.
گلزاري افزود: همكاري معاونت ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش با صدا و سيما، در توليد 100برنامه 45دقيقه اي محتوايي از برنامه هاي فرهنگي اين وزارتخانه است.
وي برگزاري برنامه هاي آموزشي براي چهار و نيم ميليون دانشجو را از ديگر برنامه هاي وزارت ورزش و جوانان بيان كرد و افزود: اين دوره هاي آموزشي با همكاري وزارت علوم، دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
گلزاري با اشاره به روش هاي سنتي، فضاي مجازي و محل كار و دانشگاه در همسريابي افزود: فضاي مجازي، براي همسريابي مناسب نيست.
وي گفت: مراكز مشاوره همسريابي مي توانند به صورت كارشناسي و حضوري فعاليت كنند.
گلزاري گفت : اشتغال و مسكن مهمترين مساله براي ازدواج و سروسامان دادن زندگي است، اما امسال بودجه انقباضي بسته شده است.
معاون ساماندهي امور جوانان درباره تعيين تكليف كارگروه هاي حوزه جوان گفت: خوشبختانه وزير ورزش و جوانان مسائل و مشكلات جوانان را جدي گرفته و معتقد است فعاليتهاي ورزشي، مشكلات جوانان را تحتالشعاع قرار داده است.
گلزاري افزود: وزير ورزش به همين علت بر تشكيل 12 كارگروه تاكيد ويژه اي كرده است؛ البته پيشنهاد داده ايم كارگروه شوراي راهبردي با حضور مسئولان و كارشناسان فكري و مديران اجرايي ايجاد شود تا تصميم هاي اساسي در آنها گرفته شود.
وي درباره ساماندهي مجوز مراكز مشاوره گفت: در حال حاضر به دليل مشكلاتي كه بين وزارت ورزش، سازمان نظام روانشناسي و بهزيستي به وجود آمده، روند صدور مجوز متوقف شده است.
گلزاري افزود: در تعامل با سازمان نظام روانشناسي براي حل اين مشكلات هستيم و معتقديم كه تنها مرجع تخصصي دادن پروانه به مراكز مشاوره سازمان نظام روانشناسي است.
وي درباره ساماندهي اوقات فراغت گفت: پر كردن اوقات فراغت يكي از برنامه هاي اصلي وزير ورزش و جوانان است كه بايد با محوريت نشاط و شادابي باشد.
گلزاري افزود: با همكاري سازمان محيط زيست، سازمان ميراث فرهنگي و شهرداري تهران براي غني سازي اين اوقات جلسه برگزار كرده ايم و معتقديم كه بايد تشكل هاي جوانان دوباره فعال شود.
وي گفت: در تفاهم نامه اي كه به زودي با شهرداري تهران به امضا مي رسد، قرار است شوراي راهبردي جوانان تهران تشكيل شود.
گلزاري افزود: همچنين لايحه دوستدار شهر جوان از سوي معاونت ساماندهي و شهرداري تنظيم شد و قرار است براي تصويب به شوراي شهر تهران ارسال شود.
وي گفت: قرار است با شهرداران كلانشهرها ديدار داشته باشيم و فعاليت هايي كه در شهر تهران اجرا مي شود در سراسر كشور نيز انجام شود.
گلزاري راه اندازي كلينيك هاي كنترل خشم را از ديگر فعاليت هاي مشترك با شهرداري برشمرد و افزود: بعد از اعتياد و طلاق، خشونت سومين آسيب كشور است.
معاون ساماندهي امور جوانان درباره كمبود بودجه در حوزه جوانان گفت: معتقدم بايد در اين زمينه بخش خصوصي و خيران نيز فعال شوند و دولت بايد قسمتي از بودجه را براي حل مشكلات جوانان اختصاص دهد.
گلزاري افزود: بودجه سال آينده جوانان در مقايسه با امسال 17 درصد افزايش يافته است.
معاون ساماندهي امور جوانان تصريح كرد: بر اساس برنامه پنجم شوراي عالي جوانان ، تكاليفي به دستگاه ها ابلاغ شده كه هنوز شكل اجرايي به خود نگرفته است و ما پيگير هستيم كه اين تكاليف در ستاد ساماندهي مصوب شود و دستگاه ها نيز آن را اجرا كنند.
گلزاري درباره ظهور خانه هاي سفيد (خانه هاي مجردي) گفت: ما در اين حوزه فعاليت كرده ايم و اين خانه ها در دنيا رو به توسعه است؛ اما معتقدم در ايران مي توان آن را سامان داد تا خارج از چارچوب فرهنگي و اخلاقي مردم نباشد.وي افزود: اين موضوع خيلي هم نگران كننده نيست.
معاون ساماندهي امور جوانان درباره موضوع فيلترينگ برخي سايت ها و شبكه هاي اجتماعي گفت: اين موضوع دو بخش دارد يكي موضوع قانوني و ديگري اجتماعي و تربيتي است .
گلزاري افزود: در حوزه قانون، شوراي عالي فضاي مجازي اقدام به فيلترينگ مي كند و تصميم مي گيرد چه سايتي فيلتر شود يا نشود.
وي گفت: بايد به پديده دنياي مجازي بجاي تهديد به عنوان يك فرصت نگاه كرد، بايد به جوانان و خانواده ها نحوه استفاده از فضاي مجازي را آموزش دهيم.
گلزاري افزود: مي توانيم از اين فضا در همه ابعاد زندگي استفاده كنيم، بايد اين فضاي مجازي را به رسميت شناخت و در عين حال آگاهيهاي لازم را به مردم براي استفاده درست داد.
وي گفت: در بعد تربيتي و فرهنگي با فيلترينگ مخالف هستم.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]