واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: جواد سليماني قبل از شهادت، از زيارت اباعبدالله(ع) خبر داده بود
گروه جهاد و حماسه: پدر شهيدان سليماني در بيان خاطراتي از فرزندان شهيدش در ديدار با اعضاي شوراي عالي قرآن اظهار كرد: جواد در آخرين تماس تلفني گفت: «من حالم بسيار خوب است و به زودي به زيارت اباعبداللهالحسين(ع) ميروم.»
به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا)، در ادامه طرح ديدار شوراي عالي قرآن با خانواده شهداي قرآني، امروز، 4 دي، رحيم قرباني، رئيس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، سيدقاسم موسويقهار، قاري و مداح اهلبيت(ع)، جهانبخش فرجي، قاري بينالمللي و فريبا تدريسي، مسئول بسيج بانوان سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، با خانواده شهيد عباس و جواد سليماني در منزل اين شهيد ديدار كردند.
قرباني در اين ديدار ضمن تشكر از خانواده معظم شهيد مبني بر قبول ديدار با فعالان قرآني، به تشريح چگونگي اين بازديدها پرداخت و اظهار كرد: به منظور تجليل از مقام والاي شهيدان و تقديم دعوتنامه به خانواده اين شهداي قرآني براي حضور در يادواره شهداي قرآني كه بيست و پنجم دي در برج ميلاد برگزار ميشود، به ديدار خانوادههاي شهدا ميرويم و دعوتنامه را تقديم آنها ميكنيم.
انتشار كتابي درباره شهداي قرآني/ قرآن و شهادت هيچگاه دو مفهوم جدا از هم نبوده است
رئيس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در بخش ديگري از سخنان خود از انتشار كتابي با عنوان «سورههاي سرخ» خبر داد و اظهار كرد: مجلد اول اين كتاب به معرفي 23 شهيد قرآني ميپردازد تا الگو و اسوهاي براي قاريان، حافظان و اساتيد قرآني كشور باشند.
وي تصريح كرد: البته همه شهيدان ما قرآني هستند و قرآن و شهادت هيچگاه دو مفهوم جدا از هم نبوده است، اما ملاك براي معرفي يك شهيد به عنوان شهيد قرآني، قاري، حافظ يا مدرس بودن آنها است.
در اين ديدار پدر شهيدان به بيان زندگينامه مختصري از اين دو شهيد پرداخت و اظهار كرد: عباس متولد آذر 1344 بود و در سن سه سالگي به تهران مهاجرت كرد. او از هفت سالگي به نماز مشغول بود و در يازده سالگي با اينكه در قيموميت خانواده بود، براي خود حساب سال مالي برقرار كرد.
وي ادامه داد: او از سيزده سالگي روزه ميگرفت و چند سال بعد و همزمان با انقلاب اسلامي با مردم در به ثمر رساندن اين شجره طيبه همراه شد و در سال 1360 و براي گذراندن دوره مقدماتي به پادگان امام حمسين(ع) اعزام شد و پس از آن نيز به به جبهه كردستان رفت.
پدر شهيد عباس سليماني گفت: پس از پايان دوران سربازي و بازگشت به تهران، دوباره سراغ درس رفت، اما يك ماه بعد، سپاه حضور در جبهه را ضروري اعلام كرد و عباس مجدداً به جبهه اعزام شد، اما اينبار به قصر شيرين.
5 روز قبل از عمليات؛ به زيارت اباعبدالله الحسين(ع) ميروم
وي در ادامه به شهيد جواد سليماني، ديگر شهيد اين خانواده اشاره كرد و افزود: شهادت عباس تأثير بسزايي در روحيه جواد داشت و او ضمن همراهي و حضور فعال در بسيج مسجد خندقآباد، درس را رها كرد و به پدر در كار كمك ميكرد.
پدر شهيد جواد سليماني گفت: او از سال 64 عازم جبهه شد، در حالي كه روزهاي دوشنبه و پنجشنبه را روزه ميگرفت و با اينكه در عمليات كربلاي 5 از ناحيه دست چپ مجروح شده بود، در جبهه ماند و در نهايت در عمليات كربلاي 8، در منطقه شلمچه به شهادت رسيد.
وي ادامه داد: جواد به زيارت حضرت اباعبدالله(ع) علاقهاي فراوان داشت و همواره آرزو ميكرد بتواند با همان لباس رزم جبهه به زيارت برود. در آخرين تماس تلفني خود كه پنج روز قبل از عمليات برقرار شد، گفت: «من حالم بسيار خوب است و به زودي به زيارت اباعبداللهالحسين(ع) ميروم.»
سليماني اظهار كرد: جواد بر نماز اول وقت سفارش بسيار ميكرد و همواره ميگفت: «اگر من به شهادت رسيدم زياد ناراحت نشويد و گريه نكنيد، گريه و بيقراريتان در غم حضرت زينب(س) و سالار دشت كربلا اباعبدالله الحسين (ع) باشد.»
در بخش پاياني اين مراسم، استاد فرجي به قرائت آياتي از قرآن مجيد پرداخت و استاد موسويقهار نيز دعاي فرج را قرائت كرد. همچنين استاد موسويقهار شعري را كه در همين مجلس براي اين دو شهيد سروده بود، به خانواده آنها تقديم كرد.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]