واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: سگ هاي زنده ياب به شناسنامه الكترونيكي مجهز مي شوند
آنست هاي ( سگ هاي زنده ياب) امداد و نجات در آينده اي نزديك با تزريق ميكروچيپ در زير پوست بدنشان به شناسنامه ي الكترونيكي كه حاوي مشخصات آن هاست مجهز مي شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، در مركز آموزشهاي سگ هاي زنده ياب (آسنت) كل تحقيقات مربوط به سگ ها و آموزش و نگهداري آن ها صورت مي گيرد.
در حال حاضر سازمان امداد و نجات 80 قلاده سگ زنده ياب در كل كشور، كه در هر استان 2 تا 4 سگ دارا است نژاد 90 درصد آن ها ژرمن است.
به گفته رئيس مركز آموزشهاي سگ هاي زنده ياب، مرتضي تيموري توله هاي 3 تا 6 ماهه بر اساس آمادگي آموزش پذيري و زمان پذيري شان انتخاب مي شوند و پس از آموزش هاي اوليه براي آموزش هاي خاص آماده مي شوند.
سگ هاي زنده ياب در نگهباني موفق نيستند و تا زماني كه مربي به او دستوري نداده باشد كاري نمي كند.
به طور مثال هنگامي كه مربي به او دستور پارس، مي دهد، پارس مي كند و مربي به او خوراكي يا وسيله اي مورد علاقه اش را هديه مي دهد.
تيموري در خصوص شايعه ي حمله ي يكي از سگ هاي هلال احمر گفت: از سال76 هنوز آمار و گزارشي مبني بر آنست هاي امدادي به مردم، داده نشده است و مورد مطرح شده مربوط به يكي از شركت هاي خصوصي بوده كه متاسفانه به علت شباهت لباس سگ ها به هم،به نام هلال احمر تمام شد.
سگ هاي زنده ياب به هيچ وجه به كسي حمله نمي كنند، مگر آنكه مورد آزار و اذيت قرار بگيرند كه فقط در اين صورت، با پارس كردن از خود دفاع مي كنند.
در مركز آموزش هاي آنست هاي سازمان امداد و نجات، دامپزشك هر روز بهداشت و سلامتي سگ ها را بررسي مي كنند.
بزرگترين خطري كه آسنت ها را تهديد مي كند، در حوادث و زماني است كه سگ عمليات جستجو را انجام مي دهد و گاهي بر اثر وسايل آسيب زا به خصوص در زلزله و آوار، به علت فرو رفتن جسم تيز در بدن شان دچار آسيب مي شوند كه البته مربي ها با اصول امدادي آشنا هستند و خود آنست شان را در محل حادثه درمان موقت مي كنند.
امروز آنست ها داراي شناسنامه كاغذي هستند ولي در آينده اي نزديك، با قرار دادن وسيله اي الكترونيك به نام ميكروچيپ در زير پوستشان، شناسنامه ي الكترونيكي خواهند داشت.
تمامي اطلاعات سگ ها اعم از نژاد، سن، جنسيت، نحوه تغذيه و حتي واكسن هاي تزريقي را در خود درج مي دهد كه با استفاده از دستگاه خواصش، اين اطلاعات قابل دريافت است.
ميكروچيپ نياز حضور 24 ساعته مربي كنار آنست را از بين مي برد.
يكي از برنامه هايي كه براي اجتماعي كردن آنست ها وجود دارد، تفريح در بين مردم و در پارك هاست.
ميزان پيشرفت آنست ها در آموزش ها بستگي به تمرينات مكرر مربي دارد.
تام، توله ي 6 ماهه اي است كه در بين جمعيت انبوه مربي خود را پيدا مي كند.
"اسكار" توله ي 3 ماهه كوچكترين توله و "اشلي" 7 ساله بزرگترين توله ي مركز آموزشي آنست هاست ؛ سگ ها پس از 8 سال، سرانجام به مربي خود داده مي شوند.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]