واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: كمك به حل مسائل خارجي، وظيفه همگان است/ لزوم نگاه واقعبينانه به مذاكرات
گروه سياسي: جعفر قادري با بيان اينكه در مسائل خارجي بايد همگي كمك كنيم و اگر مأموريت و مسئوليتي به گروهي اعطا شده است به آنها اعتماد و نبايد مشكلاتي را ايجاد كنيم، گفت: بايد به مذاكرات ژنو نگاه واقعبينانه داشت.
جعفر قادري، نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) از فارس، با تأكيد بر لزوم حمايت از تيم مذاكرهكننده ايران در مذاكرات ژنو گفت: در مسائل خارجي بايد همگي كمك كنيم و اگر مأموريت و مسئوليتي به گروهي اعطا شده است اعتماد و نبايد مشكلاتي را ايجاد كنيم و بايد در حقيقت اعتماد را به تيم مذاكرهكننده داشته باشيم.
وي ادامه داد: از سوي ديگر تيم مذاكرهكننده نيز بايد خطوط قرمز را درنظر گرفته باشد و خواستههاي مردم، نظام و مسئولان را اولويت قرار دهد و سعي كند طوري حركت كند كه مذاكرات روزنهاي براي انقلاب داشته باشد و كمكي جهت حل مشكلات اقتصادي كشور بهوجود آورد.
مذاكرات داراي دو جنبه مثبت و منفي بود
قادري با اشاره به مذاكرات اخير ژنو گفت: اين مذاكرات يكسري جنبههاي مثبت و منفي داشت كه نبايد آن را دستاوردي بالا و از سوي ديگر نااميدكننده تلقي كرد.
وي با تأكيد بر اينكه بايد به مذاكرات ژنو نگاه واقعبينانه داشت، افزود: اينكه انتظار داشته باشيم اين مذاكرات مشكلات كشور را كاملاً حل و فضا را عوض ميكند، چنين چيزي نيست و نبايد انتظار داشته باشيم كه آنها اجازه ميدهند ما از ظرفيت غنيسازي خود استفاده كنيم.
قادري تصريح كرد: طبيعي است كه آنها همانطور كه مقام معظم رهبري اشاره كردند بهانهتراشي ميكنند البته معظمله قدرت مانوري كه به گروه مذاكرهكننده ايران دادند ذهنيت افراد بسياري را روشن كرد و نشان داد بحثي كه كشورهاي استكباري دارند تنها مسائل هستهاي نيست و طبيعتاً آنها بر روي بحثهاي ديگر ورود پيدا ميكنند همانطور كه تا به حال مطرح كردهاند.
لزوم توجه به توانمنديهاي داخلي
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: در اين مذاكرات بايد توجه داشته باشيم همانطور كه قبلاً متكي به توانمنديها داخلي بوديم، اكنون نيز اينگونه باشيم و سهم فراواني را به مسائل بينالمللي اختصاص ندهيم و تمام تلاش ما اين باشد كه معضلات بينالمللي، مشكلي را براي ما ايجاد نكند و سد راه توسعه ما نشود، اينكه انتظار داشته باشيم از ظرفيت بينالمللي بتوانيم استفاده كنيم و مشكلات اقتصادي خود را كاملاً حل كنيم، درست نيست.
وي با تصريح اينكه واقعبيني بسياري از موضوعات ميتواند مسائل را حل كند و توانمنديها ما را متوجه ظرفيتهاي داخلي كند، گفت: همين فضاي آرامي كه پس از مذاكرات ژنو در كشور برقرار شد يكي از آثار مثبت اين مذاكرات بود و اينكه انتظار داشته باشيم تمام مشكلات و مسائل را حل كند درست نيست.
قاري با اشاره به بايدها و نبايدهايي كه در 6 ماه براي طرفين مذاكرات درنظر گرفته شده است، گفت: در اين مدت نبايد تحريمها تشديد شود و در حقيقت مقداري از منابع مالي ما را بايد آزاد كنند؛ تحريم پتروشيمي و فلزات گرانبها بايد فسخ شود اما نكته ديگر تعهداتي است كه ما بايد به آن پايبند باشيم كه عبارتند از توقفسازي غنيسازي، اضافه نشدن ميزان صادرات نفت، اضافه نكردن سانترفيوژهاي جديد و... است.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]