واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بیشترین فشار مالیاتی بر روی اصفهانی ها
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سالهای گذشته بیشترین فشارهای مالیاتی بر مردم اصفهان بوده است.
به گزارش جام نیوز؛ حمیدرضا فولادگر در جمع خبرنگاران افزود: دولت سال گذشته 59 هزار میلیارد تومان از درآمدها را منوط به دریافت مالیات کرده بود، درحالیکه در سال جاری این رقم به 66 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی تصریح کرد: اکنون حدود 43 درصد از واجدان شرایط برای پرداخت مالیات، از پرداختها فرار میکنند و بار اصلی پرداخت مالیاتها روی دوش کارمندان و افرادی است که مشخصات آنها در ادارات مالیاتی وجود دارد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از نحوه تعیین میزان مالیات استان اصفهان در لایحه بودجه انتقاد کرد و افزود: نمایندگان استان اصفهان نیز به این لایحه بودجه معترض هستند، اما روش برخی از نمایندگان را که به تازگی ارائه شد برای بیان اعتراض صحیح نیست.
وی با اشاره به اینکه دولت برای تکمیل این طرح ها اولویتبندی سه مرحلهای انجام داده است، بیان داشت: پروژههای 0 تا 20 درصد، 20 تا 80 درصد و از 80 تا 100 درصد اولویتهای دولت برای تخصیص بودجه بوده که به پروژههای 80 تا 100 درصد پیشرفت اعتبار کامل ، پروژههای 20 تا 80 درصد پیشرفت، 40 درصد اعتبار و آنهایی که کمتر از 20 درصد پیشرفت داشتهاند فقط 5 درصد اعتبارات تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه بودجه عمومی کشور 218 هزار و 700 میلیارد تومان بوده که 195 هزار میلیارد تومان آن بودجه عمومی و 23 هزار میلیارد تومان آن درآمدهای اختصاصی دستگاهها است، اضافه کرد: دولت 35 میلیارد دلار برای فاینانس و 15 هزار میلیارد تومان نیز اجازه انتشار اوراق مشارکت برای بخش دولتی و 7 هزار میلیارد تومان نیز فروش اوراق مشارکت برای شهرداریها در نظر گرفته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: بودجه شرکتهای دولتی نیز 587 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که بیش از 2.5 برابر بودجه عمومی دولت بوده و نشانگر آن است که خصوصیسازی هنوز در کشور جدی گرفته نشده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه با بیان اینکه به رغم وجود کارخانجات تولیدی و صنعتی بسیار در استان، درحال حاضر درصد بیکاری اصفهان یک درصد نیز از میانگین کشوری بیشتر است، افزود: متاسفانه طی چند سال گذشته بخش دولتی نتوانسته حتی یک پروژه بزرگ را در اصفهان اجرایی کند و بخش خصوصی نیز در این زمینه فعال عمل نکرده است.
وی با تاکید بر اینکه استانهای خراسان رضوی و شمالی، آذربایجان شرقی و غربی در جذب سرمایهگذاری خصوصی قویتر از اصفهان عمل کردند، تصریح کرد: سختگیریهای بیمورد در اصفهان سبب شده تولیدکنندگان و صنعتگران تمایلی به سرمایهگذاری در استان نداشته باشند.
فولادگر با انتقاد بر اینکه پروژههای مصلی، قطار سریعالسیر، مترو، موزه دفاع مقدس، ورزشگاه نقش جهان و ... از جمله پروژههایی بوده که بیش از 10 سال از عمر آن گذشته اما هنوز به بهرهبرداری نرسیده است، تاکید کرد: این موضوع برای اصفهان شرمآور است.
وی به سر وقت تحویل دادن لایحه بودجه 93 از سوی دولت به مجلس اشاره کرد و افزود: این موضوع سبب میشود نمایندگان وقت بیشتری برای بررسی آن داشته باشند، اما این موضوع سبب نواقصی در بودجه شد که اعتراضات نمایندگان را به همراه داشته است.
قدس آنلاین نوشت: رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس با تاکید بر اینکه توقع مجلس از دولت این است که در تنظیم لایحه بودجه ساختارشکنی کند، اظهار داشت: امسال نیز در این لایحه ساختارشکنی خاصی صورت نگرفت و دلیل این امر نبود وقت کافی دولت برای تنظیم لایحه بودجه بود.
وی سال 92 را یکی از بدترین سالهای تاریخ ایران در تنظیم بودجه دانست و یادآور شد: متاسفانه لایحه بودجه در هشتم اسفند سال 91 ارائه شد و مجلس تا خرداد سال جاری این لایحه را بررسی میکرد.
فولادگر افزود: دولت جدید نیز پس از بر سرکار آمدن، لایحه اصلاحیه بودجه را ارائه کرد که مجلس تا روزهای اخیر مشغول بررسی این لایحه بود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان داشت: نظام بودجه نویسی در ایران نظام ثابتی است ، درحالیکه اکنون کشورهای مدرن بودجه انعطافپذیر و یا متغیر مینویسند و بخش زیادی از هزینهها را مشروط بر تحقق درآمدها میگذارند.
وی با بیان اینکه معاونت نظارت و راهبردی رئیسجمهور که به جای سازمان مدیریت و برنامه و بودجه کشور فعال شده بود نتوانست انتظارها را برآورده کند، تصریح کرد: بر این اساس طی مصوبه مجلس قرار شد به زودی این سازمان دوباره احیا شود.
۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۰۸:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]