واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
در انتظار سرقت شمس تبریزی و پوریای ولی
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس بیان اینکه نام ایران در مراسم بزرگداشت سال 2013 مولانا حذف و جای هنرمندان ایرانی در این مراسم خالی بوده است و حتی زبان فارسی در اشعار این شاعر فارسیزبان نفی شده، گفت: این موضوع یک کاستی جدی و یک اشتباه غیرقابل چشمپوشی است که دلایل چنین اقدامی را از رئیس مجلس ترکیه و سفیر این کشور پیگیری میکنیم تا دیگر چنین اقداماتی تکرار نشود.
خبرگزاری خانه ملت: مؤید حسینی صدر رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس با بیان اینکه نام ایران در مراسم بزرگداشت سال 2013 مولانا حذف و جای هنرمندان ایرانی در این مراسم خالی بوده است و حتی زبان فارسی در اشعار این شاعر فارسیزبان نفی شده، گفت: این موضوع یک کاستی جدی و یک اشتباه غیرقابل چشمپوشی است که دلایل چنین اقدامی را از رئیس مجلس ترکیه و سفیر این کشور پیگیری میکنیم تا دیگر چنین اقداماتی تکرار نشود.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه پارهای از این بیتوجهیها به اقدامات فرهنگی ضعیف داخلی کشورمان مربوط میشود، تصریح کرد: در حالی که ما شاهد کم کاری اقدامات مسئولان فرهنگی کشورمان هستیم، کشورهای رقیب ما به ظرفیتهای فرهنگی خود واقفاند و به بهترین شکل از آنها حفاظت میکنند.
وی افزود: وقتی خود ما از میراث معنویمان حفاظت نکنیم کشور دیگری سنگ میراث فرهنگی و معنوی ما را به سینه نخواهد زد ما مراسم ساده و کموسعتی برای بزرگداشت مفاخر کهن خود درنظر میگیریم که همین موضوع فرصت استفاده از مفاخر ما را به دیگر کشورها میدهد.
کسی از آرامگاه شمس تبریزی خبر ندارد
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در سال، یک و نیم میلیون توریست از آرامگاه مولانا بازدید میکنند و حال اینکه آمار بازدید کنندگان آرامگاه شمس تبریزی به 20 هزار نفر هم نمیرسد، اگر چنین پیش رود مدتی بعد هم ممکن است ادعا شود که آرامگاه شمس در قونیه است.
افغانستان برای آرامگاه پوریای ولی سندسازی میکند
حسینی صدر با تأکید بر اینکه بیتوجهیها نسبت به مفاخر ایران زیاد شده، یادآور شد: مدتی است افغانستان برای ثبت ملی و ادعای مقبره پوریای ولی اقدام به سندسازی کرده است در حالی که مقبره او در خوی واقع شده و کسی از این موضوع خبر ندارد.
وی افزود: من در ملاقات با رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این دغدغهها را بیان کرده و خواستهام که این سازمان به دنبال مطرح کردن و شناساندن مفاخر ایران به جهان باشد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس شورای اسلامی، گفت: با تمرکز بر مفاخر میتوانیم به جذب توریست پرداخته و با هوش اقتصادی جاذبههای فرهنگی کشور را محل درآمد استانی و ملی قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]