محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829829780
برنده واقعی فیلتر WeChat و Viber چه کسانی هستند؟
واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: سال پیش اعلام شد مطابق با آمارها در کشورمان به طور متوسط روزانه شش نفر با سلاحهای سرد و عمدتاً با چاقو کشته میشوند که اتفاقاً بخشی از این چاقوها نیز چاقوهای معمولی است اما آیا به این دلیل خرید و فروش یا نگهداری چاقو در ایران و دیگر کشورها، ممنوع شده است؟! ... باید توجه داشت با این سرعت رشد تکنولوژی دیر یا زود ابزارهای اینچنینی خواهد آمد که شاید مسدودسازی و فیلترشان نیز ممکن نباشد!
با فیلتر سرویس تلفن اینترنتی WeChat به عنوان یکی از تازه ترین ابزارهای ارتباط گیری اینترنتی، پیش از هر نقدی بر نوع توسعه فیلترینگ در فضای مجازی و فرصتهای ارتباطی و اطلاع رسانی که تنوع یابی روزافزونش را با این روشها نمیتوان محدود ساخت، این پرسش بزرگ پیش رو است که برنده اصلی این تصمیم در داخل کشور، چه کسانی یا به تعبیر دقیق تر، چه مجموعههایی هستند؟
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، با توسعه شبکه اینترنت و دسترسی ارزانترِ تلفنهای هوشمند به اینترنت، ابزارهای نوینی نیز در قالب این تلفنهای ظهور پیدا کرده که برخی از آنها استفاده از تلفن به عنوان یک ابزار مکالمه از طریق سیگنالهای گرانقیمت را دگرگون ساخته است؛ نسل تازهای از نرم افزارهای میان قالب مسنجر و تلفنهای اینترنتی که حتی ظرفیت مبدل شدن به شبکه های اجتماعی نیز برای برخی از آنها قابل پیش بینی است و دنیای عظیم و عجیبی را میتوانند پیش روی فعالان این عرصه ها قرار دهند.
«ویچت / WeChat»، «وایبر/ Viber» و «تانگو / Tango» نسل نو ابزارهای برقراری ارتباط در چهارچوب تلفنهای همراه هوشمند است که فضای ارتباطات از طریق خطوط تلفن همراه را با تحول تازهای مواجه ساخته و میزان استفاده دارندگان تلفن همراه از سیگنالهای مخابراتی که بسیار گران تمام میشود را به شدت کاهش داده است. قیمت پایین اینترنت در قیاس با هزینه بالای هر پالس تلفن همراه، باعث شده استفاده از این ظرفیت توسط دارندگان تلفن همراه جدی گرفته شود.
با این حال این ابزارهای ارتباطی اجتماعی که در دنیا به واسطه توجیه اقتصادیشان به سرعت در حال فراگیری است، در ایران عمر طولانی نیافت و به سرنوشت فیس بوک و توئیتر و ... دیگر رسانه ها و ابزارهای ارتباطی اینچینین مبتلا میشود. در نخستین گام این «ویچت / WeChat» بود که با تصویب کمیته فیلترینگ که از قضا اکثریت اعضایش را دولتیها تشکیل میدهند، فیلتر شد تا صورت مسئله به کلی پاک شود و استفاده از این ابزارها نیز برای گروهی موکول به دور زدن فیلترینگ در ساختار تلفن همراه باشد که پیچیده تر از دور زدن فیلترینگ در کامپیوترهای خانگی است.
در این میان برخی رسانهها درباره احتمال فیلتر «وایبر/ Viber» و «تانگو / Tango» و حتی ایسنتاگرام که ارتباطی نیز با تماس تلفنی ندارد و شبکه اجتماعی عکس محسوب میشود، نیز به دلایل مشکلات فرهنگی که میتواند در پی داشته باشد، گمانه زنی کرده اند؛ ابزارهایی که زمینه مکالمه و پیام صوتی و نوشتاری رایگان از طرق تلفن همراه را فراهم می آوردند و روز به روز بر تعداد این نرم افزارهای ارتباطی نیز افزوده میشد.
طبیعتاً با فراگیر شدن این ابزارهای ارزان قیمت برقراری ارتباط که تنها هزینه اندک اینترنت را برای کاربر در پی دارد، میزان استفاده مردم از پالسهای گرانقیمت خطوط تلفن همراه به شکل گسردهای کاسته میشود؛ امری که در ماههای اخیر مشهود بود و به سرعت نیز در حال توسعه نفر به نفر بود و طبیعتاً بخشی از هزینه های زندگی مردم و البته عدد بسیار بزرگی از درآمد اپراتورهای تلفن همراه را کاهش می داد.
تنها درباره نرم افزار «ویچت / WeChat» که گرفتار فیلتر شد، از عدد چندصدمیلیون میلیون کاربر در سراسر جهان سخن به میان می آید و به واسطه همکاری اقتصادی چهره هایی چون لیونل مسی برای تبلیغ این ابزارها به سرعتی عجیب در حال گسترش است. اعداد مشابهی نیز درباره «وایبر/ Viber» که سرعت فراگیری اش به مراتب بیش از دیگر نرم افزارهای اینچنینی است، مطرح میشود و اگر همین سرعت رشد در دنیا ادامه داشته باشد، در آینده نزدیک، حجم مخاطبان این ابزارها نیز ده رقمی خواهد شد.
نخستین بار این زهره طبیبزاده بود که در خصوص شبکههای اجتماعی جدید مانند «ویچت» و «تانگو» اظهار داشت: «یکی از عوارض و آثار منفی فضای مجازی، روابط نامناسب اخلاقی بین دختر و پسر است که این شبکه و نرمافزارهای جدید مانند «ویچت» و «تانگو» آسیبهای جبرانناپذیری برای نوجوانان و جوانان به همراه دارد. شبکههای اجتماعی جدید فیلتر نبوده و این خود مشکلی اساسی است؛ این شبکهها جوانان را ترغیب به روابط نامشروع و غیر اخلاقی میکنند... ترویج بیبند و باری و عادی سازی خیانت از سوی چنین شبکههایی رخ میدهد؛ حضور دختران و پسران نوجوان در "ویچت" باعث روابط شدید و وابستگی آنها به فرد ناآشنا میشود که این امر آسیب جدی است چرا که مشکلات عدیدهای را به دنبال دارد...»
طرح چنین مباحثی توسط این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نخستین جرقه بود تا در پی آن، جریان رسانه ای مشخصی به راه بیفتد و در ادامه نیز برخی رسانه ها که اساساً نسبتی با این نگرانیها ندارند، به دلایل دیگری همراه این جریان شوند و عملاً زمینه فیلتر این شبکه های اجتماعی یا به عبارت دقیق تر، ابزارهای ارتباط جمعی فراهم شود و در کمیته ای که اکثریت اعضایش را نمایندگان نهادهای مختلف دولتی تشکیل میدهند، فیلتر کلی «ویچت / WeChat» تصویب شود که به هر حال امید می رود با جمع بندی دقیق و در نظر گرفتن نفع و ضرر چنین تکنولوژیهایی بوده باشد.
آنچه مسلم است، این ابزارهای تازه نیز میتواند آسیبهایی در پی داشته باشد، کما اینکه تمامی ابزارهای بشری از ساده ترین آنها نظیر چاقو تا ابزارهای مشابه آنلاین میتوانند در خدمت بشریت باشند و یا آسیبهایی در پی داشته باشند. سال پیش اعلام شد مطابق با آمارها در کشورمان به طور متوسط روزانه شش نفر با سلاحهای سرد و عمدتاً با چاقو کشته میشوند که اتفاقاً بخشی از این چاقوها نیز چاقوهای معمولی است اما آیا به این دلیل خرید و فروش یا نگهداری چاقو در ایران و دیگر کشورها، ممنوع شده است؟!
بگذاریم مثال ملموس تری بزنیم. زمانی که یاهومسنجر در سالهای نسبتاً دور همراه با اینترنت کم سرعت به ایران آمد، بسیاری خواستار فیلتر سرویسهای یاهو بودند و دلیل لزوم تحقق این امر را نیز اتاقهای چت بیان میکردند که مفاسدی در آنها رخ میداد. مرور زمان و رشد سطح فرهنگی استفاده کنندگان اینترنت اما باعث شد تا این فضاها مشتریان بسیار کمتری داشته باشند و عملاً برای بسیاری از کاربران به فراموشی سپرده شوند و این مسئله نیز تا حدود زیادی به هشدارها در این باره و همچنین فرهنگ سازی باز می گشت.
درباره سایر ابزارهای اینترنتی نیز طبیعتاً میتوان چنین فضایی ترسیم کرد و مشخص است که اتفاقاتی نظیر Shake کردن که تا حدودی قابل قیاس با چت روم ها است، میتواند جزو آسیبهای محدود شبکه عظیم اطلاع رسانی باشد، کما اینکه مزاحم تلفنی جزو آسیبهای استفاده از تلفن ثابت در سالهای دور بود که برایش چاره اندیشیده شد. حتی درباره سوءاستفاده و شنود این شبکههای آنلاین ارتباطی نیز مطالبی بیان شد که در این باره نیز میشد به مردم تاکید کرد که مکالمات حساسشان را با این شبکهها انجام ندهند، چرا که چنین خطری درباره تمامی ابزارهای ارتباطی آنلاین - بلااستثناء - وجود دارد.
در این زمینه نیز ای کاش چاره اندیشیهایی صورت پذیرد و تکنولوژیهای نوظهور ارتباطی که میتواند هزینه های کنونی را کاهش دهد، به صورت کلی با فیلترینگ مواجه نشوند. آنچه مسلم است برنده واقعی فیلتر WeChat و Viber در کشورمان خواسته یا ناخواسته اپراتورهای تلفن همراه هستند که اتفاقاً بخشی از درآمدشان را بر هر پالس تلفن همراه میبایست به حساب دولت واریز کنند و اتفاقاً عدد بزرگی را شاما میشود. با این حساب برخلاف اپراتورها، مردم سودی از فیلتر این شبکهها نمی برند؛ امری که امیدواریم در تصمیم گیریهای اینچنینی، مورد توجه ویژه سایر دستگاههای دولتی و غیردولتی قرار گرفته و از این پس نیز قرار بگیرد و پیش از اینها نیز توجه داشت دیر یا زود ابزارهای اینچنینی خواهد آمد که شاید مسدودسازی و فیلترشان نیز ممکن نباشد!
مرجع : سایت تابناک
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
برنده واقعي فيلتر WeChat و Viber چه كساني هستند؟
برنده واقعي فيلتر WeChat و Viber چه كساني هستند آنچه مسلم است برنده واقعي فيلتر WeChat و Viber در كشورمان به جز اپراتورهاي تلفن همراه نيستند كه اتفاقاً بخشي از درآمدشان را بر روي هر پالس تلفن همراه ميبايست به حساب دولت واريز مي كردند و عدد بزرگي بود و مردم سودي از فيلتر اين شبكچه كساني از فيلتر WeChat و Viber سود مي برند؟
چه كساني از فيلتر WeChat و Viber سود مي برند اكونيوز با فيلتر سرويس تلفن اينترنتي WeChat به عنوان يكي از تازه ترين ابزارهاي ارتباط گيري اينترنتي پيش از هر نقدي بر نوع توسعه فيلترينگ در فضاي مجازي و فرصتهاي ارتباطي و اطلاع رساني كه تنوع يابي روزافزونش را با اين روشها نميتوچه دوستاني در قيامت دشمن ميشوند/ دوستان واقعي چه كساني هستند
چه دوستاني در قيامت دشمن ميشوند دوستان واقعي چه كساني هستند حجت الاسلام جاودان گفت روز قيامت وقتي پرده برداشته ميشود دوستان خليل يعني دوست با يكديگر دشمن هستند شما سيگار كشيدن بلد نبودي از من ياد گرفتي شما حرف تند بيادبانه را بلد نبودي من يادت دادم و با شما دشمني كردمرويانيان: برنده واقعي هواداران پرسپوليس هستند
رويانيان برنده واقعي هواداران پرسپوليس هستند مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت برنده واقعي ديدار با سايپا هواداران پرسپوليس بودند که در سرما تيمشان را تنها نگذاشتند محمد رويانيان در مورد برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل سايپا اظهار داشت اين برد را به تمام هواداران پرسپوليس که«وی چت» با دستور چه کسانی فیلتر شد؟
وی چت با دستور چه کسانی فیلتر شد معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات محدودیت دسترسی به سرویس وی چت را به دستور کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ عنوان کرد و گفت این اپلی کیشن موبایل به دستور کمیته تعیین مصادیق و ابلاغ آن به شرکت ارتباطات زیرساخت از روز پنجشنبه 28 آذر ماه برایبرتري نشان از تعصب بازيكنان و تفكرات خوب كادرفني استرويانيان: برنده واقعي هواداران پرسپوليس هستند/تا پايان فصل
برتري نشان از تعصب بازيكنان و تفكرات خوب كادرفني استرويانيان برنده واقعي هواداران پرسپوليس هستند تا پايان فصل همه بازيها حكم فينال دارند مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت برنده واقعي ديدار با سايپا هواداران پرسپوليس بودند كه در سرما تيمشان را تنها نگذاشتند محمد رويانيان در گفتوگوروحاني: جامعه بايد به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند
روحاني جامعه بايد به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني در جلسه روز چهارشنبه هيات دولت با تبريك به حجت الاسلام والمسلمين صالحي منش در كسب رأي اعتماد براي استانداري قم و با برشمردن ويژگي هاي منحصر به فرد اين استان گفت قم بزرگترين مركز نشر آثار و معارفمنظور پـرويـن چه كساني هستند؟
منظور پـرويـن چه كساني هستند علي پروين اينروزها خيلي خوب در مورد مسائلي كه ميخواهد به طور علني دربارهاش صحبت نكند با كنايه حرف ميزند البته اگر دوباره در اين باره با او صحبت كنيم باز هم به جواب مشخصي نميرسيم پروين معمولاً در تقابل با هر انتقادي به خصوص از سوي شاگردانش سيتفاوت پوشش خبري صداو سيما با واقعيت اظهارات اوباما در سابان
تفاوت پوشش خبري صداو سيما با واقعيت اظهارات اوباما در سابان چهارشنبه 27 آذر 1392ارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس: سود پتروشيمي هاي گازي غير واقعي است
ارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس سود پتروشيمي هاي گازي غير واقعي است عدم اجراي مصوبه تيرماه سال 1391 ستاد ويژه اقتصادي مبني بر افزايش قيمت خوراك پتروشيمي هاي گازي و اصرار برخي از مسئولان و كارشناسان مبني بر لزوم حفظ مزيت رقابتي پتروشيمي هاي گازي از طريق پايين نگهداشتن قيمت باعث پيچيدپرداخت مطالبات معوق و افزايش حقوق براساس تورم واقعي
پرداخت مطالبات معوق و افزايش حقوق براساس تورم واقعي مهمترين خواستههاي بازنشستگان در گفتوگو باايراندخت عطاريان مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري اگر چه همه افراد شاغل در آرزوي روزهاي بازنشستگي لحظهشماري ميكنند اما بررسي شرايط بازنشستگان نشان ميدهد كه دورارئيس جمهور در جلسه هيئت دولت: بايد جامعه به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند
رئيس جمهور در جلسه هيئت دولت بايد جامعه به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند رئيس جمهور گفت بايد جامعه به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند به گزارش ايسنا حجتالاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني در جلسه ديروز هيئت دولت با اشاره به نقش تعيين كننده و جايگاه والاي قم در فرهنگ ديني سياسي و اجمديرعامل شركت آبفاي خوزستان:ظرفيت فيلتراسيون آب شرب ماهشهر به 47 هزار مترمكعب ارتقا يافت
مديرعامل شركت آبفاي خوزستان ظرفيت فيلتراسيون آب شرب ماهشهر به 47 هزار مترمكعب ارتقا يافت مديرعامل شركت آبفاي خوزستان گفت ظرفيت فيلتراسيون آب شرب ماهشهر به 47 هزار مترمكعب در شبانه روز ارتقا يافت به گزارش خبرگزاري فارس از ماهشهر محمدعلي صنيعينژاد ظهر امروز در مراسم بهرهبرداري-
گوناگون
پربازدیدترینها