تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803584561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داور بخش پويانمايي جشنواره جام جم: تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: داور بخش پويانمايي جشنواره جام جم: تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است
بهرام عظيمي گفت: تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است و ما در اين جشنواره هرچه الگوهاي بهتر ارائه كنيم و به برگزيده ها و هنرمنداني كه موفق بوده اند بيشتر بها بدهيم


به گزارش خبرگزاري برنا به نقل از ستاد جشنواره تلويزيوني جام جم،داور بخش پويانمايي سومين جشنواره تلويزيوني جام جم گفت: اين جشنواره تاثيرگذاري زيادي در توليدات انميميشن مي تواند داشته باشد چرا كه تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است و ما در اين جشنواره هرچه الگوهاي بهتر ارائه كنيم و به برگزيده ها و هنرمنداني كه موفق بوده اند بيشتر بها بدهيم در خروجي آثار انيميشن موثر خواهد بود و مي توانيم اميدوار باشيم كه آثار بعدي هنرمندان با كيفيت تر و تاثيرگذارتر باشد.

بهرام عظيمي با بيان اينكه اين جشنواره با ديگر جشنواره هاي انيميشن تفاوت دارد مي گويد: در اين جشنواره به طور حتم مخاطب در نظر گرفته مي شود اما در جشنواره هاي ديگر بيشتر به جنبه هاي فني توجه مي شود.

وي ادامه داد: ما در داوري هايمان براي ارزيابي يك سريال انيميشن 3 قسمت آن را مي بينيم و در اين سه قسمت ميزان پيوستگي، جذابيت و حفظ مخاطب را بررسي مي كنيم. در واقع پيوستگي و جذابيت يك سريال باعث مي شود تا مخاطب را نگاه دارد. بايد توجه داشته باشيم قصه گويي در تلويزيون با فيلم كوتاه فرق مي كند.

كارگردان انيميشن سينمايي «تهران 1500» به ضرورت دوري از مستقيم گويي در انيميشن و پرهيز از وابستگي به ديالوگ اظهار داشت: تصاوير غني و جذابيت هاي هنري باعث مي شود تا كودكان جذب آن‌ها شوند . اميدوارم جشنواره جام جم باعث ارتقاي كيفيت آثار شود و ما در دوره بعد شاهد آثاري باشيم كه كمترمتكي به ديالوگ است و هنرمندان سراغ تصوير و اكشن بروند و آثار به نحوي باشند كه بچه ها جذب شوند.

داور بخش انيميشن جشنواره جام جم افزود: خوشبختانه در سال هاي اخير مركز صبا به عنوان توليد كننده انيميشن با حساسيتي كه روي كيفيت كارها دارد به سمت كارهاي با غناي تصويري رفته است و ديگر نمي شود به راحتي براي صبا برنامه ساخت چرا كه سخت گيري روي كيفيت آثار زياد شده است.

وي ادامه داد: همين موضوع باعث شده تا نسبت به آينده توليد انميميشن در ايران اميدوارم باشم چرا كه براي من ثابت شده سخت گيري نباشد خروجي هايمان غيرجذاب مي شود. نه اتفاق انيميشني مي افتد و نه فانتزي خواهد بود و همان چيزي مي شود كه در سريال ها و تله فيلم ها مي توان ديد.

عظيمي درباره چگونگي ارزيابي آثار انميشن در جشنواره جام جم توضيح داد: آثار بعد از بازبيني بر اساس يك فرم تخصصي امتياز مي گيرند. در اين فرم به فيلمنامه، طراحي شخصيت، طراحي فضا، موسيقي، صداگذاري، افكت، ميكس و كارگرداني امتياز داده مي شود و در نهايت امتيازات يك اثر در بخش هاي مختلف جمع زده و امتياز نهايي اثر مشخص مي شود.

وي از خلاقيت هاي تصويري، ايده پردازي و خلاقيت هاي فني و هنري را به عنوان معيارهاي داوري انميشن ها ذكر كرد و گفت: آثار در بخش هاي سريال، مجموعه انيميشن، تله انيميشن، فيلم نيمه بلند، فيلم كوتاه و وله ارزيابي مي شود و به اثر برگزيده در هر بخش جايزه داده مي شود.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن