واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است
بهرام عظيمي گفت: اين جشنواره تاثيرگذاري زيادي در توليدات انيميشن مي تواند داشته باشد چرا كه تلويزيون مهمترين رسانه براي انيميشن است.
به گزارش حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي جشنواره جام جم، بهرام عظيمي، داور بخش پويانمايي جشنواره جام جم با بيان اينكه اين جشنواره با ديگر جشنواره هاي انيميشن تفاوت دارد مي گويد: در اين جشنواره به طور حتم مخاطب در نظر گرفته مي شود اما در جشنواره هاي ديگر بيشتر به جنبه هاي فني توجه ميشود.
وي ادامه داد: ما در داوري هايمان براي ارزيابي يك سريال انيميشن 3 قسمت آن را مي بينيم و در اين سه قسمت ميزان پيوستگي، جذابيت و حفظ مخاطب را بررسي مي كنيم. در واقع پيوستگي و جذابيت يك سريال باعث مي شود تا مخاطب را نگاه دارد. بايد توجه داشته باشيم قصه گويي در تلويزيون با فيلم كوتاه فرق مي كند.
كارگردان انيميشن سينمايي «تهران 1500» به ضرورت دوري از مستقيم گويي در انيميشن و پرهيز از وابستگي به ديالوگ اظهار داشت: تصاوير غني و جذابيت هاي هنري باعث مي شود تا كودكان جذب آنها شوند . اميدوارم جشنواره جام جم باعث ارتقاي كيفيت آثار شود و ما در دوره بعد شاهد آثاري باشيم كه كمترمتكي به ديالوگ است و هنرمندان سراغ تصوير و اكشن بروند و آثار به نحوي باشند كه بچه ها جذب شوند.
داور بخش انيميشن جشنواره جام جم افزود: خوشبختانه در سال هاي اخير مركز صبا به عنوان توليد كننده انيميشن با حساسيتي كه روي كيفيت كارها دارد به سمت كارهاي با غناي تصويري رفته است و ديگر نمي شود به راحتي براي صبا برنامه ساخت چرا كه سخت گيري روي كيفيت آثار زياد شده است.
وي ادامه داد: همين موضوع باعث شده تا نسبت به آينده توليد انميميشن در ايران اميدوارم باشم چرا كه براي من ثابت شده سخت گيري نباشد خروجي هايمان غيرجذاب مي شود. نه اتفاق انيميشني مي افتد و نه فانتزي خواهد بود و همان چيزي مي شود كه در سريال ها و تله فيلم ها مي توان ديد.
عظيمي درباره چگونگي ارزيابي آثار انميشن در جشنواره جام جم توضيح داد: آثار بعد از بازبيني بر اساس يك فرم تخصصي امتياز مي گيرند. در اين فرم به فيلمنامه، طراحي شخصيت، طراحي فضا، موسيقي، صداگذاري، افكت، ميكس و كارگرداني امتياز داده مي شود و در نهايت امتيازات يك اثر در بخش هاي مختلف جمع زده و امتياز نهايي اثر مشخص ميشود.
وي از خلاقيتهاي تصويري، ايدهپردازي و خلاقيتهاي فني و هنري را به عنوان معيارهاي داوري انميشنها ذكر كرد و گفت: آثار در بخش هاي سريال، مجموعه انيميشن، تله انيميشن، فيلم نيمه بلند، فيلم كوتاه و وله ارزيابي مي شود و به اثر برگزيده در هر بخش جايزه داده ميشود.
انتهاي پيام/ص
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]