واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حرفهاي پشت ميكروفون قشنگ است اما ...
سيد عزتالله ضرغامي، رييس سازمان صداوسيما و معاونش در سيما، طي دو هفته اخير نشستهايي را با كارگردانان برگزار كردند تا ضمن شنيدن نقطهنظرات اين هنرمندان، محورهاي مورد تاكيد تلويزيون در حوزهي فيلم و سريال را بار ديگر يادآوري كنند.
معاونت سيما از 115 كارگردان شناخته شده نام ميبرد كه در دومين نشست «همانديشي رشد و تعالي در سيما» كه با حضور علي دارابي (معاون سيما) برگزار شد، حاضر بودند.
اما آنچه در خبرها تحت عنوان دومين نشست كارگردانان سيما با مديران ارشد تلويزيون منتشر شد، شامل مطالبي بود كه از سوي روابط عمومي معاونت سيما به رسانهها ارسال شد و در اين نشست خبرنگاري از رسانههاي خارج از صداوسيما دعوت نبود.
بر اين اساس خبرنگار ايسنا تلاش كرد در گفتوگوهايي مجزا با اين كارگردانان، نتايج اين نشست را جويا شود كه بسياري از كارگردانان يا صحبت در اين خصوص را به آينده موكول كردند يا حاضر به مصاحبه نشدند و يا اعلام كردند كه تنها براي مدتي كوتاه در اين نشست حاضر بودند و در جريان جزئيات نيستند!
فلوراسام - كارگردان و بازيگر تلويزيون - كه در نشست كارگردانان سيما با معاون سيما حضور داشت، از جمله كارگرداناني است كه حاضر به گفتوگو شد.
او كارگردان سريال تلويزيوني «بيقرار» است كه از شنبه، 30 آذر ماه روي آنتن شبكه يك ميرود.
سام در ارزيابي اين نشست گفت: پشت ميز نشست و يكسري حرفها را پشت ميكروفون زدن هم قشنگ است هم آسان؛ بايد ببينم بعد از يكي - دو ماه در عمل چه اتفاقي ميافتد.
او در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بيان كرد: هميشه گفتهام كه از جشنوارهها و نشستها نميتوان هيچ ارزيابياي داشت و بايد صبر كرد تا يكي - دو ماه بگذرد و ببينم چه اتفاقي ميافتد.
وي افزود: پشت ميز نشستن و يكسري حرفها را پشت ميكروفون زدن، هم خيلي قشنگ است و هم خيلي آسان؛ پس بايد صبر كنيم ببينيم بعد از يكي - دو ماه مسائلي كه مطرح شده و نويدهايي كه داده شده به عمل منجر ميشود و اتفاقي ميافتد يا نه؟ در حقيقت ارزيابي هر جشنواره و نشستي در آينده مشخص ميشود.
اين كارگردان ضمن بيان اينكه نشست «همانديشي رشد و تعالي در سيما» با حضور معاون سيما، جلسه خوبي بود، پيشنهاد كرد: لازم است كه هر از گاهي نه اينكه خيلي دير به دير، مديران صدا و سيما عوامل اصلي پروژهها را جمع كنند و با يكديگر صحبت كنند.
سام ادامه داد: حتي خوب است كه اين جلسات خصوصيتر و به صورت 10 نفره يا 15 نفره برگزار شود و اين اجازه داده شود كه عوامل بتوانند با مديران رابطهي مستقيم داشته باشند.
او افزود: و خوب است كه مديران از عوامل بپرسند كه به چه چيزهايي نياز دارند يا چه مواردي آنها را اذيت ميكند؛ چرا كه اينها به پيشرفت افراد كمك ميكند.
وي در بخشي ديگر از گفتگوي خود درباره آنچه كه در اين نشست مطرح شده بود، عنوان كرد: محور صحبتها بيشتر دربارهي اين بود كه چه كار كنيم تا كيفيت كارها بهتر شود تا بتوانيم از اين طريق در جَنگ فرهنگي كه بين رسانههاي داخلي و خارجي وجود دارد، كم نياوريم.
اين كارگردان و بازيگر افزود: اين نشست بيشتر درد دلهاي كارگردانها با آقاي دارابي بود هم از نظر مسائل مالي و هم از نظر اتفاقاتي كه براي ساخت هر پروژهاي ميافتد و همچنين حمايتشدنشان از طرف شبكهها.
او ادامه داد: آقاي دارابي هم سعي كردند، هم در جهت ارتقاي كيفيت صحبت كنند و هم در جهت اينكه چه كنيم تا در اين موقعيتي كه الان در آن قرار گرفتيم بتوانيم بهترين كارها را انجام دهيم.
اين كارگردان يادآور شد: همچنين كارگردان مطرح كردند كه دستشان هم براي نگارش متنها و هم براي اجرا بازتر باشد تا بتوان در تلويزيون بهروزتر بود، آقاي دارابي هم خيلي مخالفت نكردند اما گفتند كه بايد اصول تلويزيون هم در كارها مدنظر قرار داده شود.
سام در پايان گفت: آقاي دارابي دربارهي مسائل مالي هم خودشان اعتقاد داشتند كه تلويزيون با مشكل بودجه روبهروست ولي اين اميد را دارند كه قرار است مسائل حل شود.
انتهاي پيام
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]