تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803206360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش مي‌دهداز دردسرهاي دنياي ديجيتال تا توليد انيميشن در قزوين


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش مي‌دهداز دردسرهاي دنياي ديجيتال تا توليد انيميشن در قزوين
بومي‌سازي و ارتقاي اطلاعات مردم در خصوص رسانه‌هاي ديجيتال مي‌تواند آثار مخرب استفاده از فضاي مجازي را كاهش دهد كه در اين راستا مسئولان قزويني واكنش‌هاي جالبي را پيرامون اين موضوع نشان دادند.


به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، گسترش رسانه‌هاي ديجيتال و افزايش فعاليت‌هاي آنلاين جوانان در دنياي مجازي به ويژه در اينترنت روز به روز در حال رشد است.

سال‌هاي گذشته استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال به دليل دسترسي ارزان و سريع كاربران اينترنت به حجم وسيعي از اطلاعات در كشور ما پررنگ‌تر شده، به طوري كه يكي از ابعاد مهم زندگي آن‌ها در دنياي امروزي به شمار مي‌آيد.

استفاده از اين رسانه‌ها مانند ديگر پديده‌هاي تكنولوژي مدرن، فرصت‌هايي در افزايش سرعت رسيدن به اهداف و در صورت عدم استفاده صحيح، تهديدها و عواقب ناگوار و مخربي براي هر فرد در پي دارد.

در اين راستا افزايش آگاهي و شناخت از ماهيت و كاركرد اين وسايل ارتباطي مي‌تواند به كاهش اثرات منفي و افزايش بهره‌مندي مثبت از آن كمك به‌سزايي كند.

امروز هجمه‌هاي فرهنگي دشمنان عليه نظام اسلامي بسيار ديده مي‌شود كه استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال با توليد محتواي اسلام‌ستيزي و دين‌گريزي از مهم‌ترين اين موارد بوده است. به همين دليل مقابله با برنامه‌هايي كه دولت‌هاي غربي عليه فرهنگ اسلامي و بومي كشور ما توليد مي‌كنند، بومي‌ كردن محصولات رسانه‌هاي ديجيتال از مهم‌ترين دغدغه مسئولان كشور بوده و مورد تأكيد مقام معظم رهبري نيز بوده است.

نماينده مردم قزوين، آبيك و البرز در مجلس شوراي اسلامي در اين خصوص مي‌گويد: اصلاح كردن فرهنگ يك جامعه موجب پيشرفت و توسعه كشور مي‌شود و اگر فرهنگ به درستي اصلاح نشود، مشكلات آن كشور نيز به راحتي برطرف نمي‌شود، بر اين اساس بايد به مقوله فرهنگ توجه ويژه‌اي كرد.

حجت‌الاسلام مرتضي حسيني بيان كرد: دشمن با تغيير فرهنگ كشور ما مي‌تواند به اهداف خود دست يابد، به همين دليل سرمايه‌گذاري عظيمي در اين حوزه مي‌كنند كه در اين راستا بايد مسئولان مربوط براي خنثي كردن فتنه‌هاي آنان در اين عرصه اقدامات مطلوب‌تري را انجام بدهند.

وي گفت: توليد برنامه‌هاي ديجيتالي با محتواي دين‌گريزي از جمله اقدامات شيطاني دشمنان اسلام است و از طرف ديگر استفاده جوانان از رسانه‌هاي ديجيتال در كشور ما افزايش يافته و ما نمي‌توانيم آنان را از اين امر منع كنيم. بلكه بايد براي كاهش آثار مخرب و ناگوار از رسانه‌هاي ديجيتال آموزش صحيح استفاده از آن را به جوانان و والدين آموزش بدهيم.

* كاهش 16 درصدي بودجه فرهنگي كشور

حسيني اظهار داشت: امسال 16 درصد بودجه فرهنگ كشور كاهش يافته و مسئولان مربوطه در حوزه فرهنگ به دليل كمبود اعتبار در انجام اقدامات مؤثر فرهنگ‌سازي اسلامي و ديني در جامعه ناتوانند به همين دليل بايد اين اعتبارات افزايش يابد.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس ابراز داشت: فرهنگ يكي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي رهبر فرزانه انقلاب است، به همين دليل ايشان شوراي عالي فضاي مجازي را به رياست رئيس‌جمهور تشكيل دادند تا همه مسئولان كشوري براي فعاليت در اين عرصه وارد كار شوند و اين موضوع در كشور ما ساماندهي شود.

نماينده مردم قزوين، آبيك و البرز در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: درد فرهنگي در جامعه ما كم‌رنگ شده است در حالي كه پايه اصلاح اخلاق خانواده به ويژه جوانان در فرهنگ است و اگر اين مقوله اصلاح شود مطمئن باشيد بزهكاري و ناهنجاري‌هاي اجتماعي به شدت كاهش مي‌يابد.

* توليد محصولات بومي ديجيتال با مديريت شوراي عالي فضاي مجازي

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي قزوين نيز در اين باره مي‌گويد: توليد و توسعه محتواي ديجيتال بايد منطبق بر فرهنگ بومي، ملي و اسلامي جريان‌سازي شود تا استفاده از آنان موجب آسيب رساندن به افكار، تفكر و شخصيت افراد نشود.

محمدحسين شفيعي‌ها اظهار داشت: سال‌هاي گذشته رهبر فرزانه انقلاب دستور تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي را با هدف توليد محتواي آموزنده برنامه‌هاي ديجيتال دادند كه اين مطلب بيانگر روشن اهميت ويژه فضاي مجازي در كشور ما است.

وي يادآور شد: تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي دورانديشي رهبر فرزانه انقلاب بوده تا اين شورا در مديريت اين فضا تدابير و برنامه‌ريزي‌هاي منسجمي كند.

اين مسئول بيان كرد: اكنون هر فردي از نرم‌افزارهاي ديجيتال مانند اينترنت، موبايل و بازي‌هاي رايانه‌اي استفاده مي‌كند كه در اين راستا بايد همه مسئولان مربوطه با برنامه‌ريزي و سياستگذاري دقيق آن را به نحو مطلوبي مديريت كنند تا استفاده از آن كمترين آسيب را براي جامعه هدف داشته باشد.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين گفت: با استفاده درست از فضاي مجازي حتي ما مي‌توانيم پيام فرهنگي اسلام را به سرعت و به خوبي در جهان منتشر و زمينه‌هاي لازم براي رسالت جامعه ملل اسلام را مهيا كنيم.

شفيعي‌ها خاطرنشان كرد: در شش سال آينده رسانه‌هاي ديجيتال با انواع مختلف جايگزين تلويزيون مي‌شود و استفاده و انگيزه استفاده از رسانه ملي كاهش مي‌يابد كه بايد در اين راستا با يك نگاه جدي به فضاي مجازي بتوانيم در توسعه و مديريت درست اين فضا موفق باشيم.

وي متذكر شد: در قالب‌هاي مختلف فضاي مجازي يك مدل به نام اينترنت است كه استفاده از آن به قدري بي‌شمار است كه به عدد بيان نمي‌شود و اين موضوع در استفاده از تلفن همراه و پيامك دادن نيز صدق مي‌كند.

شفيعي‌ها گفت: متأسفانه عمده كنترل، توليد و هدايت فضاي مجازي با هدف تخريب فرهنگ و افكار اسلامي به دست دشمنان است و آنان با توليد محتواي نادرست تلاش مي‌كنند تا اين فرهنگ را در بين مسلمانان كم‌رنگ‌تر كنند.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين بيان كرد: با تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي و اقدامات مناسب اين شورا مي‌توان محتواي ابزارهاي ديجيتال را به نحو مطلوبي مديريت و هدايت كرد و اين ظرفيت عظيم در كشور ما وجود دارد و ما مي‌توانيم اين هدف را محقق كنيم همان‌ طور كه در عرصه‌هاي ديگري مانند انرژي هسته‌اي توانستيم.

وي ادامه داد: دانشمندان اين عرصه با باور داشتن كلمه ما مي‌توانيم و با انگيزه و روحيه جهادي، اراده، پشتكار و توكل به خداوند متعال توانستند به موفقيت‌هاي بزرگ علمي در دنيا برسند و دشمنان را با تحقق اين هدف نااميد كنند و اكنون نيز مي‌توانيم با همت و تلاش مضاعف محصولات ديجيتال با محتواي غني اسلامي و ايراني توليد كنيم.

* آموزش استفاده صحيح از رسانه‌هاي ديجيتال به مردم

شفيعي‌ها ابراز داشت: بايد فرهنگ صحيح فناوري و تكنولوژي جديد را به مردم آموزش داد كه اين مهم با اطلاع‌رساني دانش ديجيتال و بيان فرصت‌ها و تهديدها به خانواده‌ها ميسر خواهد بود.

اين مسئول عنوان كرد: استفاده از نرم‌افزارها امر بديهي است و در شرايط امروز پيشرفت تكنولوژي و فناوري نمي‌توان فرزندان را از بازي كردن و استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال منع كرد بلكه در اين راستا بايد والدين با كنترل منطقي و مواظبت كردن آنان و اطلاع‌رساني و آگاهي‌دهي به والدين پيرامون فرصت‌ها و تهديد اين رسانه‌ها آنان را در استفاده مطلوب از آنها به نحو مطلوبي راهنمايي كرد.

وي تأكيد كرد: با معرفي فرهنگ صحيح و استفاده از فناوري به آحاد جامعه و آموزش والدين در استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال مي‌توان آسيب‌هاي وارده از آنها را كاهش داد كه در اين راستا ارائه دوره‌هاي آموزشي و كارگاهي رسانه‌هاي ديجيتال استان قزوين به آحاد جامعه مي‌تواند فرهنگ ياد شده را در بين مردم ارتقا داد.

شفيعي‌ها ابراز داشت: سرمايه‌گذاري در رسانه‌هاي ديجيتال موجب افزايش اشتغال و سودآوري است و از آنجايي كه هر ساله دانشجويان در اين رشته فارغ‌التحصيل مي‌شوند با هدايت و بسترسازي منطقي مي‌توان براي آنان اشتغال ايجاد كرد.

اين مسئول بيان كرد: نيروهاي كارآمد، تجربي، علمي و آكادميك با فعاليت در رشته رسانه‌هاي ديجيتال مي‌توانند درآمد خوبي را به‌دست آورند بر اين اساس بايد در اين راستا اقدامات به‌سزايي براي تحقق اين مهم انجام داد.

* توليد قصه‌هاي مينودري در قزوين

رئيس مركز رسانه‌هاي ديجيتال استان قزوين پيرامون رسانه‌هاي ديجيتال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس مي‌گويد: 11 مركز فرهنگي ديجيتال در اين استان فعاليت مي‌كنند كه در اين مراكز بيش از 10 هزار نفر در رده سني 18 تا 29 عضو هستند.

سعيد پورايماني عنوان كرد: اشتغال‌زايي در مراكز رسانه‌هاي ديجيتال استان قزوين مطلوب است و تاكنون بيش از 35 نفر در مراكز ياد شده فعاليت مي‌كنند.

وي ابراز داشت: استان قزوين در توليد محتواي ديجيتال به خوبي وارد شده و توليد قصه‌هاي مينودري از جمله توليدهاي اين استان است كه طبق برنامه شاخص و استاندارد پخش از مركز ملي فرهنگ بوده و باز هم مي‌تواند در اين عرصه توليدهاي خوبي را به بازار عرضه كند.

رئيس مركز رسانه‌هاي ديجيتال استان قزوين گفت: جريان‌سازي و بسترسازي براي توليد و توسعه محتواي منطبق بر فرهنگ بومي، ملي و اسلامي در حوزه رسانه‌هاي ديجيتال ضروري است و بايد در اين راستا با هدف كاهش آسيب‌هاي وارده به استفاده‌كنندگان فضاي مجازي اقدامات بسزايي را انجام داد.

وي اظهار كرد: ارايه مشاوره‌ به مردم در زمينه‌هايي مانند چگونگي استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال مي‌تواند اطلاعات و آگاهي آنان را در نحوه استفاده درست از اين رسانه‌ها را ارتقا دهد و همين امر موجب كاهش آسيب‌هاي وارده به استفاده‌كنندگان از اين فضا شود.

اگر چه ما در راه آشنايي تكنولوژي رسانه‌اي ديجيتال به مردم با تأخير چند ساله وارد ميدان شده‌ايم ولي با همت مضاعف در توليد محصولات بومي مي‌توانيم در اين زمينه نيز به موفقيت‌هاي چشم‌گيري دست يابيم.

انتهاي پيام/77009/

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن