واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير حوزه علميه امام خميني (ره) گلپايگان:دانشجويان و طلاب بينش سياسي داشته باشند
مدير حوزه علميه امام خميني (ره) گلپايگان گفت: دانشجويان و طلاب بايد نسبت به مباحث روز درك و بينش سياسي و اجتماعي داشته باشند.
به گزارش خبرنگار فارس از گلپايگان، حجتالاسلام مصطفي عباسي صبح امروز در نشست بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه كه در تالار اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپايگان برگزار شد، اظهار كرد: در جامعه اسلامي پرورش مقدم بر آموزش است.
وي افزود: طلاب و دانشجوياني در جامعه موفق هستند كه در گام نخست خلوص نيت داشته باشند و با هماهنگي در گفتار، رفتار و عمل در جامعه اثرگذار و نقشآفرين باشند.
حجتالاسلام عباسي با بيان اينكه پالايش دل از رذايل اخلاقي ميكاهد، تصريح كرد:اهتمام بر انجام واجبات و ترك محرمات، تلاش و تحرك علمي در رسيدن به هدف گامهاي بعدي رسيدن به موفقيت است.
مدير حوزه علميه امام خميني (ره) گلپايگان گفت: دانشجويان و طلاب بايد نسبت به مباحث روز درك و بينش سياسي و اجتماعي داشته باشند دانشجو و طلبه منهاي بينش اثرگذار و مفيد نخواهد بود.
حجتالاسلام عباسي خاطرنشان كرد: رژيم ستمشاهي قبل از انقلاب دو راه براي مقابله با دين در كشور داشتند كه يكي از آن دو راه مقابله سختافزاري از طريق منع حجاب، عزاداري سيدالشهدا و به انزوا بردن اماكن مقدسه و مساجد بود و راه دوم مقابله نرمافزاري از طريق تأسيس مراكزي به عنوان دانشگاه با هدف محدود كردن حوزهها و ايجاد شكاف و تفرقه ميان دانشجويان و طلبهها بود.
وي به اهداف رژيم ستمشاهي قبل از انقلاب اشاره كرد و گفت: آنان سعي كردند حوزويان دانشجويان را لامذهب بدانند و دانشجويان حوزويان را انسانهايي محجور بشناسند، اما با پيروزي انقلاب با تلاشهاي امام خميني (ره) و بزرگاني مانند شهيد مفتح اين نگاه عوض شد و حوزه و دانشگاه در كنار هم قرار گرفتند.
مدير حوزه علميه امام خميني (ره) گلپايگان تاكيد كرد: حوزه و دانشگاه دو بازوي علمي و فرهنگي ولايت و مسئول پاسداري از فرهنگ و ارزشهاي نظام اسلامي هستند و بايد به سمت و سوئي حركت كنند كه در اهداف اصلي و سياستهاي بنيادي به مواضع مشترك دست پيدا كنند.
حجتالاسلام عباسي بيان كرد: تعابير زيادي از وحدت حوزه و دانشگاه وجود دارد كه متأسفانه برخي از آنها عوامانه و غيرمعقول است، اما آنچه منطقي به نظر ميرسد اين است كه حوزه و دانشگاه بايد در اهداف و جهتگيريهاي كلي وحدت داشته باشند.
وي تاكيد كرد: شكي نيست كه حوزه و دانشگاه در سيستم تشكيلاتي و مديريتي تفاوتهايي دارند كه اين تفاوتها لازمه هردو نهاد است و وحدت حوزه و دانشگاه به معني از بين بردن اين تفاوتها نيست بلكه اين دو نهاد بايد در هدف و جوهر يكي باشند.
حجتالاسلام عباسي اضافه كرد: محور ولايت نبايد از حوزه و دانشگاه فاصله بگيرد و علوم انساني ما بايد اسلامي باشند و اين دو نهاد با درك تفاوتها تعامل با يكديگر را تقويت كنند.
حميدرضا خدايي، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي گلپايگان نيز در اين ادامه بيان كرد: دانشگاهها به تنهايي نميتوانند در زمينههاي علمي شكوفا شوند و در اين راه به كمك افرادي نياز دارند كه در زمينه پرورش اخلاق انساني متخصص باشند.
انتهاي پيام/63014/صا30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]