تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832166514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراز نگراني معاون آموزش و پژوهش ضرغامي از وضعيت تبليغات بازرگاني


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ابراز نگراني معاون آموزش و پژوهش ضرغامي از وضعيت تبليغات بازرگاني
معاون آموزش و پژوهش صداوسيما با ابراز نگراني از عملكرد اين رسانه در حوزه تبليغات بازرگاني، تصريح كرد: رسانه ما مدام كباب‌پز فلان مارك يا بسته آموزشي «بالا بالا» را تبليغ مي‌كند، در حالي كودكان با اين تبليغات نمي‌فهمند كه فقط به عنوان مثال با «بالا بالا»، بالا نمي‌روند و چيزهاي ديگري هم براي بالا رفتن هست.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوازدهمين گردهمايي پژوهشگران سازمان صداوسيما صبح امروز - 27 آذر ماه - در سالن آمفي‌ تئاتر دانشگاه صداوسيما با حضور جمعي از مديران، مسؤولان و همچنين پژوهشگران برگزيده برگزار شد.

در مراسم تقدير از برترين پژوهشگران صداوسيما، به صرف اهداي لوح تقدير به برگزيدگان بسنده شد و جايزه‌اي نقدي به آنان اهدا نشد.

اين اتفاق تعجب اغلب برگزيدگان كه برخي از آنها از مناطق دور كشور به تهران سفر كرده بودند را در پي داشت. هر چند برخي از آنان نيز اين اميدواري را داشتند كه شايد در آينده جايزه‌ي نقدي در حقوقشان اعمال شود.

علي اصغر غلامرضايي - معاون آموزش و پژوهش و رييس دانشگاه صداوسيما - ضمن تبريك به پژوهشگران برتر صداوسيما در اين خصوص تصريح كرد: امروز روز عزيزي است كه بايد آن را گرامي بداريم اما جا دارد بگويم اگر نقص و اشكالي در مراسم ديديد به بنده حقير برمي‌گردد؛ بنابراين از تك تك حضار و همچنين مسؤولان پوزش مي‌طلبم.

وي توضيح داد: امسال هم به خاطر مضيقه‌هاي مالي سازمان صداوسيما قصد داشتيم كه فقط دور هم جمع شويم، يكديگر را ببينيم و از آن‌هاي كه در كار پژوهش زحمت كشيده‌اند، تجليل كنيم به همين دليل از همين حد كم از ما قبول كنيد. جا دارد بگويم به دنباله اين مسائل مالي كه در كشورمان پيش آمد ما هميشه ته صف بوديم و برايمان فرق آن‌چناني ندارد؛ چرا كه چه بودجه باشد چه نباشد، ما ته صف هستيم.

وي همچنين عنوان كرد: با توجه به شرايط مالي امسال بايد بگويم كه كارهاي تحقيقاتي ما در حوزه پژوهش نه تنها كاهش پيدا نكرد بلكه بيشتر از سنوات قبل هم شده است و اين جاي خوشحالي دارد. در واقع گاهي اين مضايق مالي مي‌تواند به انسان كمك كند تا پولش را به شكل بهينه مصرف كند.

رييس دانشگاه صداوسيما در بخشي از سخنانش تأكيد كرد: اگر براي كارهايمان برنامه‌ريزي دقيقي نداشته باشيم نمي‌توانيم كارهايمان را به سرانجام برسانيم در نهايت عقب‌تر خواهيم رفت؛ بنابراين اميدوارم هر چه زودتر مشكلات مالي سازمان صداوسيما هم برطرف شود. جا دارد بگويم نبايد هيچگاه فكر كنيم كه فرهنگ خيلي قوي‌ داريم. در حال حاضر كودكان ما، هر يك فارابي‌هايي در محيط‌هاي خانه با درك خلاقيت فزون‌تري هستند. اما مهم اين است كه ما آن‌ها را با توجه به فضاي فرهنگي كشورمان درست تربيت كنيم و ديگران براي آن‌ها برنامه‌ريزي نكنند. اگر رسانه ما مثل خودمان به بچه‌ها توجه كند، مطمئنا آن‌ها با رسانه‌ خودمان زندگي مي‌كنند و سراغ رسانه خودشان نمي‌روند.

دكتر غلامرضايي در پي صحبت‌هايش با اشاره به بحث فرهنگ هر كشور و بها دادن به آن، يادآور شد: بايد به موضوع فرهنگ برسيم كه اگر نرسيم ما را خواهند برد؛ بنابراين اگر فرهنگ در كشوري نباشد مسلما اقتصاد هم نخواهيم داشت.

وي در ادامه با اشاره به برنامه‌سازي برنامه‌سازان در تلويزيون توضيح داد: كساني كه در رسانه ملي با تحقيق پيش از عمل برنامه‌سازي مي‌كنند كجا قرار دارند در مقايسه با آن‌هايي كه ناگهان از خواب بيدار مي‌شوند، متني را مي‌نويسند و بلافاصله كارشان را ضبط مي‌كنند؟! بر اين اساس جا دارد بگويم در اين امر مهم، تدوين‌ مهم نيست بلكه بايد پشت آن تحقيق و بررسي باشد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، او در ادامه با اشاره به تبليغات بازرگاني كه اين روزها در تلويزيون خيلي به چشم مي‌خورند، خاطرنشان كرد: به عنوان مثال رسانه ما مدام كباب‌پز فلان مارك يا به اصطلاح بسته آموزشي بالا بالا را تبليغ مي‌كند. ما مي‌خواهيم زبان فارسي را با اين بسته آموزشي به بچه‌هايمان ياد بدهيم، اما آن‌ها با اين تبليغات نمي‌فهمند كه فقط به عنوان مثال با «بالا بالا»، بالا نمي‌روند و چيزهاي ديگري هم براي بالا رفتن هست. اين حاصل كار تبليغاتي ماست، يا به عنوان مثال در شبكه‌هاي تلويزيوني سفره‌اي چيده مي‌شود و يك آقاي تعذيه هم به برنامه دعوت مي‌كنند. اين برنامه‌ كه از شبكه يك پخش مي‌شود، با تجملاتي كه فراهم مي‌شود را بچه‌هاي روستايي هم نگاه مي‌كنند. اگر قرار باشد ما حجم زيادي از مواد غذايي رنگ به رنگ را استفاده كنيم آيا فكر كرده‌ايم كه چه اتفاقي مي‌افتد؟! مسلما بعد از خوردن اين همه غذا بايد براي سوزاندن كالري كمي ورزش كنيم كه اتفاقا شبكه‌هاي تلويزيون همين كار را هم مي‌كنند اما بعد چه اتفاقي مي‌افتد، بيماري حاصل مي‌شود و يكدفعه همه پزشكان در شبكه‌ها رديف مي‌شوند و شب كه مي‌شود ما مي‌خواهيم به سراغ سريال‌هاي اكشن برويم. اين روز ما اينگونه شب مي‌شود. ما حتي در تبليغ دين‌مان هم مساله داريم. جا دارد بگويم اين هنر نيست كه بگوييم در روز عاشورا يا روزهاي ديگر اينقدر علما آمدند و در تلويزيون حرف زدند، چرا تأثيرش را از طريق تلويزيون كمتر مي‌بينيم. منظور من از اين صحبت‌ها اين نيست كه روحاني، روان‌شناس و متخصصان ديگر لازم نيست در برنامه‌ها حاضر شوند، بلكه كجا و چگونه و براي چه كسي حرف زدن نياز به مطالعه دارد.

وي در پايان گفت: ان‌شاءالله جزو كساني باشيم كه هيچ وقت كسي برايمان زنگي را به صدا درنياورد.

*** درخواست‌هاي رييس مركز تحقيقات صداوسيما از ضرغامي

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو ايسنا، در ابتداي اين مراسم رييس مركز تحقيقات صداوسيما و دبير ستاد هفته پژوهش سازمان طي سخناني خاطرنشان كرد: با توجه به نامگذاري سال جاري با عنوان حماسه سياسي و اقتصادي توسط مقام معظم رهبري، اين گردهمايي برگزار شد و همچنين ادامه دارد. ضمن اينكه دوازدهمين گردهمايي در سال جاري با توجه به تجربيات سال‌هاي گذشته صبغه علمي به خودش گرفته و امسال هم همچون سال‌هاي گذشته موضوع پژوهش و اخلاق پژوهشگري را مورد بحث قرار خواهد داد.

دكتر ملكي‌تبار همچنين با درخواست از رييس سازمان صداوسيما در سخناني يادآور شد: در همين جمع سه درخواست از رييس رسانه ملي، جناب آقاي ضرغامي دارم؛ يكي از آن‌ها رديف بودجه مستقل پژوهشي به هر يك از ستادهاست، دوم اجرايي كردن پيوسته پژوهش و سوم برگزاري جشنواره‌اي با عنوان پژوهش براي توليد؛ مثل ساير جشنواره‌هايي كه سازمان صداوسيما هر ساله برگزار مي‌كند. بر اين اساس اميدوارم با عنايت دكتر غلامرضايي و همچنين آقاي ضرغامي اين امور انجام شود.

*** پژوهش استعداد و جنم خاصي را مي‌طلبد

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام دكتر احمدي از ديگر سخنرانان مراسم دوازدهمين گردهمايي پژوهشگران صداوسيما بود.

وي در ابتدا سخناني را درباره روز اربعين و همچنين سفر زائران به كربلاي معلي مطرح كرد.

او در ادامه با تأكيد بر اينكه صداوسيما دانشگاه فراگير و تحول‌آفريني است، خطاب به پژوهشگران حاضر در مراسم گفت: صحنه‌هايي كه شما مي‌آراييد براي مردم آموزنده است، هر چند كه تجملاتي باشد كه هست. كار پژوهش در صداوسيما كار عظيمي است و شما معلمان سراسر كشور هستيد و كار بسيار عظيمي داريد همان‌طور كه امام (ره) فرمودند صداوسيما يك دانشگاه عمومي است و جا دارد در اينجا بگويم آنقدري كه تلويزيون به يك خانم خانه‌دار و همچنين خانواده تعليم مي‌دهد، من نمي‌توانم به آن‌ها تعليم بدهم. بر اين اساس كار صداوسيما كار دشواري است.

حجت‌الاسلام احمدي همچنين تأكيد كرد: مردم ما مردم باهوشي هستند و به نوعي كم‌نظير و شايد هم بي‌نظيرند. آنقدر كه آلماني‌ها افتخار مي‌كنند از اينكه هم‌نژاد ما هستند اما متأسفانه ما مديريت نداريم و من افسوس مي‌خورم از اين عدم مديريت چرا كه كار ما كار مهمي است.

او ادامه داد: كار پژوهش استعداد و جنم خاصي را مي‌طلبد و آنچه كه يك پژوهشگر به آن نيازمند است اين است كه به عمق مسائل برود چرا كه پژوهش امري است بايد برايش وقت گذاشت اما متأسفانه ما در كشورمان اداي كار پژوهش را درمي‌آوريم. نه امكاناتش را فراهم مي‌كنيم و نه چيز ديگر، در حالي كه يك پژوهشگر بايد با فراق باز كارش را انجام دهد و در نهايت موضوعي را انتخاب كند و يك ناظر هم باشد كه كار او را نظارت كند.

اين روحاني همچنين بيان كرد: كار پژوهش تعهد و سوز مي‌خواهد و همچنين در كنارش ناظران دين‌دار و متعهد مي‌خواهد. متأسفانه از سال‌هاي اخير شنيده‌ام كه پايان‌نامه‌هاي حاضر و آماده را به دانشجويان مي‌فروشند و استاد هم در حالي كه مي‌داند پايان‌نامه‌ها آماده است، قبول مي‌كند. اين اتفاق خوبي نيست و در واقع اين شيوه بر سر دانشگاه‌هاي ما به نوعي بلا آورده است. لازم است بگويم حتي در زمان طاغوت استاداني مي‌ديديم كه مو را از ماست بيرون مي‌كشيدند و خيلي هم ادعا نداشتند. تعهد در شغل لازم است چرا كه آدمي مدام نبايد يا الله بگويد بلكه بايد در كارش هم تعهد داشته باشد.

وي خطاب به پژوهشگران گفت: يك دانش‌پژوه بايد در كارش اخلاص داشته باشد و براي خدا كار كند. در كنارش استادان پژوهش هم بايد به ميزاني دقت داشته باشند كه در كار پژوهشگر نظارت كنند. لازم است بگويم كار شما پژوهشگران از كساني كه در قسمت‌هاي فيزيك و شيمي كار مي‌كنند حساس‌تر و نتيجه‌بخش تر است چرا كه شما آدم تربيت مي‌كنيد.

***

به گزارش ايسنا، در پايان اين گردهمايي با حضور جمعي از مديران دانشگاه صداوسيما از پژوهشگران برگزيده و همچنين مديران و پرسش‌گران تقدير شد.

به گزارش ايسنا، اسامي برگزيدگان در بخش پژوهشگري به شرح زير است:

مرضيه نجفي‌اصل، فاطمه عزتي، زهرا يازرلو، نغمه خليل‌بيگي، پروين صالح‌زاده، زهره مقيمي، شيلا جليليان، اعظم شعباني، دكتر بصيرجعفري، دكتر همراز و از آقايان: علي آني‌زاده، محمد محمدخاني، سيدعلي حسيني‌ايمن، سيدمحمدحسين حسيني‌هرندي، محمد سليمي، محسن شعباني‌معظم، حجت‌الاسلام سيد حميد ميرخندان، دكتر محمدمهدي لبيبي و سيدحسن آذري.

بخش مديران برتر پژوهشي: علي‌اصغر دارايي، عليرضا رنجبر، سيدسجاد مدني مباركه، رضا اميراحمدي، دكتر فاطمه عظيمي فرد.

پژوهشگران برتر سازمان صداوسيما: مريم رودكي، ام‌البنين محبي، فاطمه مشتاقي، سميرا كياني، فاطمه علي‌اكبري و همچنين عارفه فردوسي.

مراسم دوازدهمين گردهمايي پژوهشگران صداوسيما از ساعت 9 صبح امروز 27 آذر ماه در سالن آمفي‌تئاتر دانشكده صداوسيما برگزار شد و در نهايت ساعت 11 و 30 دقيقه ظهر با گرفتن عكس يادگاري به پايان رسيد.

در بخشي از اين مراسم نماهنگ‌هايي از بيانات مقام معظم رهبري براي حضار پخش شد.

انتهاي پيام

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن