تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829958077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرديس برنزي شهيد مفتح رونمايي شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرديس برنزي شهيد مفتح رونمايي شد
سرديس برنزي شهيد مفتح در محل شهادت وي واقع در ورودي دانشكده الهيات دانشگاه تهران رونمايي و نصب شد.


به گزارش خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس، مراسم بزرگداشت و رونمايي از سرديس استاد شهيد دكتر محمد مفتح صبح امروز با حضور جمعي از مسئولان دانشكده الهيات دانشگاه تهران و شهرداري تهران در اين دانشكده برگزار شد.

سيدمحمدرضا امام رئيس دانشكده الهيات دانشگاه تهران نخستين سخنران اين مراسم بود كه در سخناني درباره جايگاه و نقش شهيد در زمينه وحدت حوزه و دانشگاه گفت:‌ شهيد مفتح با پذيرفتن مسئوليت اين دانشگاه سعي داشت ميان حوزه و دانشگاه وحدت ايجاد كند.

وي افزود: تا قبل از انقلاب تصور مي‌شد كه دانشگاه تنها محل علم است اما بعد از انقلاب استادان بسياري حتي در رشته‌هاي غير انساني از آيات و روايت اسلامي در تأييد نظريات خود استفاده كردند كه اين تحول ايجاد شده مديون تلاش‌هاي بزرگاني چون شهيد مفتح است.

در ادامه اين مراسم حجت‌الاسلام «امرودي» قائم مقام معاونت فرهنگي- اجتماعي شهرداري تهران به دو وظيفه مهم همگاني درباره شهدا و به نقل از امام خميني (ره) اشاره كرد و گفت: حفظ نام و ياد شهدا اولين وظيفه ما در قبال شهداست كه نام اين شهدا بايد در مراكز علمي، فرهنگي، درماني و خيابان‌ها و كوچه‌هاي ما زينت‌بخش باشد چرا كه شهدا رفتند تا ما بمانيم و بنابراين ساخت سرديس و تنديس در بوستان‌ها و نقاط مختلف شهر تهران كه بسيار انجام شده است، در راستاي تبديل كردن تهران به نمايشگاه بزرگي از شهدا صورت گرفته است و اكنون شما در هر خيابان و كوچه اي شاهد تصويري و نامي از يك شهيد به همراه يك جمله از وصيت‌نامه او هستيد.

امرودي درباره دومين وظيفه همگاني در قبال شهدا توضيح داد: نكته دوم ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است كه اميدوارم بتوانيم در راستاي اين هدف نيز تلاش كنيم و به اين هدف دست يابيم.

حجت‌الاسلام هادي مفتح فرزند شهيد مفتح سخنران بعدي اين مراسم بود كه پشت تريبون قرار گرفت و با تقدير از برگزاركنندگان اين مراسم گفت:‌ شهيد مفتح دوره زندگي كوتاهي داشت و بيش از 51 سال نزيست اما عمر بسيار پربركتي داشت و اكنون با گذشت 34 سال از شهادت ايشان هنوز نامشان زنده است و زندگي او الهام‌بخش ديگران است.

او شهيد مفتح را در دو جمله خلاصه كرد و گفت: تشخيص صحيح وظيفه و پايمردي و استقامت در راه انجام وظيفه دو نكته بارز در وجود شهيد مفتح بود.

هادي مفتح اشاره‌اي به دوران زندگي و مبارزاتي شهيد مفتح داشت و گفت: ايشان در دوره رضاخاني كه حوزويان قدر نمي‌ديدند و جامعه اقبالي از آن‌ها نمي‌كرد،‌ تحصيل در حوزه را برگزيد و زماني كه مدرس برجسته حوزه علميه بود،‌لازم ديد كه در دانشگاه دانشجويي كند و سختي‌هاي راه قم تا تهران را بر خود هموار مي كرد تا به وظيفه خود عمل كند اين در حالي بود كه نزديك شدن به دانشگاه اعتباري براي حوزويان به همراه نداشت و در دانشگاه هم حوزوي بودن اعتباري محسوب نمي‌شد اما ايشان حاضر شد كه جايگاه حوزوي خود را مشكل دار كند اما مسيري را كه وظيفه مي‌دانست طي كند.

او درباره مبارزات شهيد مفتح هم گفت: شهيد مفتح با وجود نقش و تأثيرگذاري كه در پيروزي انقلاب اسلامي داشت، بعد از انقلاب هيچ سهم‌خواهي نكرد و هر منصبي كه به او پيشنهاد شد نپذيرفت و ترجيح داد كه در دانشگاه به وظيفه خود عمل كند وسرانجام در 27 آذرماه سال 58 در راه انديشه و آرمانش در آستانه دانشگاه به شهادت رسيد.

هاشمي معاون فرهنگي وزارت علوم نيز سخنران بعدي اين مراسم بود كه از مفتح به عنوان شخصيتي كه پايه‌گذار نظريه وحدت حوزه و دانشگاه بود ياد كرد و گفت: هر جا كه علم و دين در كنار هم قرار گرفته‌اند شاهد بروز يك تمدن اسلامي بوده‌ايم.

او با تأكيد بر نگاه جامع نسبت به علم و دين گفت: علم نه تنها يك فضيلت بلكه يك فريضه است وجوامع به سعادت نمي‌رسند مگر آن كه از علم برخوردار باشند.

هاشمي همچنين با تأكيد بر اين كه نبايد به استادان دانشگاه اتهام سكولار بزنيم گفت: اگر استادان دانشگاه‌هاي ما بعد از انقلاب بي‌دين هستند پس به فرموده امام خميني (ره) حوزه بايد با چه دانشگاهياني وحدت داشته باشد بنابراين به نظر مي‌رسد كه به فرموده امام خميني (ره) اين توطئه دشمن است و نمي‌توان اين اتهام را به علما وارد كرد.

وي تصريح كرد: پيام روز وحدت حوزه ودانشگاه 34 سال بعد از انقلاب اسلامي اين است كه وقتي بزرگان ما در شرايطي كه دانشگاه در اختيار يك نظام فاسد و ظالم بود و در دانشگاه به روي علما باز نبود، بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه تأكيد داشتند،‌ اكنون كه عموم دانشگاهيان ما فرزند اين انقلاب هستند،‌بايد به ديد منطقي به اين موضوع نگاه كنيم و با وجود ديدگاه‌هاي مختلف همه با هم در مسير پيشرفت و اعتلاي اين سرزمين و در مسير وحدت حوزه ودانشگاه گام برداريم.

او همچنين ابراز اميدواري كرد كه علاوه بر سرديس شهيد مفتح كه امروز رونمايي شد،‌ از يادمان شهيد مفتح هم تا سال آينده در همين دانشكده الهيات رونمايي شود.

در ادامه اين مراسم با حضور مسئولان مختلف از سرديس برنزي شهيد مفتح در ورودي دانشكده الهيات و محل شهادت ايشان رونمايي شد.

رضا قره‌باغي هنرمند مجسمه‌ساز و سازنده اين اثر نيز در توضيحات كوتاهي درباره اين سرديس گفت: كار ساخت اين اثر حدود يك سال به طول انجاميد و ساخت آن را از روي مستندات تصويري و عكس‌هاي اين شهيد در موقعيت‌هاي مختلف به انجام رساندم.

وي افزود: در ساخت اين اثر به ويژگي‌هاي روحي و اخلاقي اين شهيد نيز توجه كرده‌ام.

رضا قره‌باغي سرديس شهيد مفتح را در ابعاد دو برابر اندازه واقعي ساخته است.

مجسمه‌هاي آيت‌الله طالقاني، علامه مجلسي،‌آرش كمانگير و ضامن آهو از جمله آثار اين هنرمند است كه در سطح شهر تهران و اصفهان نصب شده است.

انتهاي پيام/

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن