واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: به اميد روزي كه هنرمندان از ته دل بخواهند با صداوسيما همكاري كنند
بازيگر سريال «معراجيها»ي مسعود دهنمكي دربارهي اينكه با تغيير فضاي سياسي كشور آيا هنرمندان همچنان به حضور در تلويزيون علاقهمند ميمانند يا ترجيح ميدهند به تئاتر و سينما برگردند؟ گفت: اميدوارم تلويزيون آنقدر سعي كند كه سطح كيفي و محتوايياش را بالا ببرد تا هر هنرمندي از ته قلبش دوست داشته باشد در آن فعاليت كند.
كاوه خداشناس در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: تلويزيون رسانهي مهمي است و هر هنرمندي بايد با افتخار دوست داشته باشد كه در رسانهاي مثل تلويزيون كه رسانه ملي است كار كند.
وي همچنين دربارهي اينكه با وجود خط قرمزها و كمبود بودجه در صداوسيما توانايي مقابله با شبكههاي ماهوارهاي وجود دارد يا نه؟ گفت: بايد مجموعه اتفاقاتي به لحاظ فرهنگي بين مخاطبان و صداوسيماييها شكل بگيرد تا طرفين آرام آرام در يك بستر فرهنگي به هم نزديك شوند.
اين بازيگر كه در «معراجيها» در نقش يك دانشجو ظاهر خواهد شد، دربارهي اينكه پرداختن به آثار دفاع مقدس چقدر جزو اولويتهاي صداوسيماست؟ عنوان كرد: تلويزيون در بسياري از بخشها سعي ميكند دفاع مقدس و فرهنگ آن را ترويج كند، سريال «معراجيها» نيز به اندازهي خودش به دفاع مقدس اشاراتي دارد و با ظرافت ويژهاي به اين موضوع ميپردازد كه اميدوارم پس از ساخت، مخاطب آن را دوست داشته باشد.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه عملكرد تلويزيون در پرداختن به حوزهي دفاع مقدس را مثبت ارزيابي ميكند؟ گفت: از نظر كميت اين عملكرد مثبت بوده است، ولي از نظر كيفي فكر ميكنم هنوز جا دارد كه كارها چه در فضاي مستند و چه در فضاي داستاني بهتر ارائه شوند.
خداشناس در پايان دربارهي نقش خود در «معراجيها» توضيح داد: در نقش «عماد» يكي از پسرهاي دانشجوي قصه بازي ميكنم كه در قسمتي از قصه وارد فضاهاي عاطفي او با پدرش و دختري كه دوستش دارد ميشويم و در قسمتي هم وارد فضاها و جزئيات دانشجويياش ميشويم كه باعث ميشود عماد به يكي از نقشهاي محوري قصه تبديل شود.
به گزارش خبرنگار ايسنا، سريال «معراجيها» به كارگرداني مسعود دهنمكي و تهيهكنندگي محمود رضوي براي شبكهي يك سيما ساخته ميشود.
همچنين كاوه خداشناس بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون دانش آموختهي دانشكدهي هنر و معماري دانشگاه آزاد اسلامي در رشتهي نمايش است و در سال 82 با بازي در فيلم سينمايي «خداحافظ رفيق» به سينما راه يافت. از جمله كارهاي تلويزيوني او نيز ميتوان به «عمليات 125 »، «شايد براي شما هم اتفاق بيفتد»، « دولت مخفي»، « آسمان هميشه ابري نيست»، « رستگاران» و «پول كثيف» اشاره كرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]