تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845069680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جمعيت كشور به پيري سوق يافته است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جمعيت كشور به پيري سوق يافته است
جهرم – خبرگزاري مهر: رئيس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور گفت: سياست هاي غلط گذشته شيب جمعيت كشور را به پيري سوق داده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام سيد رضا تقوي در كنگره اخلاق توليدمثل در شهرستان جهرم گفت: يكي از مسائلي كه توجه انديشمندان و صاحبنظران را به خود جلب كرده و از مهم ترين چالش هاي جهان امروز به شمار مي آيد مسئله جمعيت است.

وي ادامه داد: البته اين موضوع نه تنها در جهان ما كه شمارنفوس آن در حال حاضر از مرز 7 ميليارد تن گذشته بلكه در طول تاريخ چهره هاي متفكر و مشهوري چون افلاطون و ارسطو عقيده داشتند كه شمار مردم نه آنقدر اندك باشد كه استقلال سياسي و اقتصادي جامعه را به خطر اندازد و نه آن اندازه زياد كه اصول حكومت دموكراتيك كشور را متزلزل كند پس مسئله جمعيت دغدغه تاريخي براي همه انديشمندان و متفكران است.

رئيس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور بيان كرد: اگر نگاهي به اين مسئله بيندازيم در طول تاريخ مشاهده مي كنيم كه انديشمندان و متفكران فراواني در مورد جمعيت اظهار نظر كرده اند ابن خلدون يكي از انديشمنداني است كه در اين رابطه مطالبي دارد و در طول تاريخ وقتي نظرات را دنبال مي كنيم مي بينيم كه مسئله جمعيت مسئله بسيار مهمي بود و مربوط به زمان ما نيست اما ضرورت توجه به مسئله جمعيت مسئله اي است كه از آنجا كه جامه بشري همواره در معرض تحولات اجتماعي قرار دارد و اين تحولات در شرايط زماني و مكاني خاصي به وقوع مي پيوندد بايد به طور مداوم تحولات جمعيتي رازيرنظر داشت.

حجت الاسلام تقوي تقوي اظهار كرد: جمعيت يكي از اركان اقتدار هر نظامي است و با امكانات موجود بشري رابطه اي مستقيم دارد پس با توجه به اين نكات ضرورت دارد كه مسئله جمعيت را زيرنظر داشته باشيم و ما در هر قسمتي بايد به اين عوامل توجه كنيم تا بتوانيم جمعيت را در حد معقول و متناسبي قرار دهيم.

رئيس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور تصريح كرد: تحولات هويتي در حوزه فرهنگ مسئله بسيار مهمي است، زن امروز هويت خود را در استقلال تحصيل و اولويت حضور در اجتماع مي داند نه در خانه كه اين امر از جمله عوامل فرهنگي موضوع جمعيت شناسي است.

وي افزود: مسئله ديگر فردگرايي است، در گذشته مصلحت هاي اجتماعي پر رنگ تر ديده مي شود و منفعت فردي در پناه جمع به دست مي آيد اما امروز بيشتر نگاه هاي فردگرايانه در زندگي انسان حاكم است يعني زندگي براي خود نه براي جامعه و خداوند است.

وي گفت: در اين نگاه عقل ابزار خواسته هاي فردي است و اخلاق بايد با خواسته هاي فردي همراه شود و گسترش آموزش عالي به ويژه براي زنان سن ازدواج را بالا برده و اينها عواملي است كه بايد در حوزه فرهنگ به آنها توجه كرد.

حجت الاسلام تقوي تصريح كرد: عامل ديگر از عوامل اقتصادي پرهزينه بودن فرزند كه حاصل تغيير سبك زندگي است. آينده اقتصادي و بي ثباتي اقتصادي عواملي است كه بايد در حوزه اقتصادي به آن پرداخت و هر كدام در توازن جامعه مي تواند نقش داشته باشد.

وي اضافه كرد: همچنين عامل اجتماعي اين موضوع شهرنشيني و مهاجرت به شهرها، ازدواج و طلاق و عوامل سياسي نيز سياست هايي كه قدرتمندان جهاني در ارتباط با منافع خود اتخاذ مي كند و باورها و آموزه هاي ديني كه وجود دارد ميتوان اشاره كرد.

حجت الاسلام تقوي اظهار كرد: مسئله ششم تأمين اجتماعي است كه تأمين و قوانين حمايتي و تأمين آينده خانواده نقش كاهشي و هم نقش افزايشي دارد، گاهي تدمين اجتماعي در دوران پيري مسئوليت فرزندان را به عهده دارد البته نقش رسانه ها و تبليغات نيز موضوع ديگري كه بايد بدان توجه كرد.

وي درباره وضعيت جمعيتي كشور ما بيان كرد: وضعيت امروز جمعيت ما رو به كاهش است و سياست هاي غلط گذشته شيب جمعيت را به پيري سوق داده تا جايي كه رهبر معظم انقلاب در بجنورد فرمودند مسئله تحديد نسل است كه از اواسط دهه 70 بايد متوقف مي شد اما نشد مسئولان كشور در اين اشتباه سهيم هستند نسل جوان را بايد حفظ كرد با اين روند كنوني اگر پيش رويم كشور پير خواهد شد خانواده ها بايد توليدمثل را زياد كرده و نسل را افزايش داد.

رئيس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور اظهار كرد: نخستين نقش كاهش جمعيت پيري و سالخوردگي جمعيتي و كاهش نيروي كار و با نشاط، كاهش قدرت اقتصادي، كاهش فرزندان، مثل تك فرزندي، از بين رفتن برخي مفاهيم در سنت ها مثل صله رحم است.

وي افزود: اگر جمعيت به شكل بي برنامه و افسارگسيخته در جامعه رها شود و هيچ مهاري بر روي آن انجام شود نيز مشكلات عديده اي در پي خواهد داشت.

حجت الاسلام تقوي با اشاره به مولفه هاي جمعيتي اظهار كرد: يك ساختار سني و جنسي جمعيت كه در اينجا بايد نيازهاي جامعه را تأمين كند يعني به اندازه كافي جوان، پير زن و مرد در اين ساختار جمعيتي وجود داشته باشد و در هركدام نوساني ايجاد شود جامعه دچار مشكل مي شود.

وي اظهار كرد: از نگاه ديني تحمولات اجتماعي قاعده مند هستند زيرا سنت هاي الهي همانطور كه بر جهان طبيعت حاكميت دارند بر تحولات اجتماعي نيز حاكم هستند يكي از آنها اين است كه انسان و اراده هاي انساني در تحولات موثرند بنابراين بايد برنامه ريزي كنيم ميانه روي در اقتصاد انجام دهيم.

كد خبر: 2198055

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۰۹:۴۱

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن