تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844771153




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ميزگرد «تحديد نسل و سونامي پيري جمعيت»كاهش جمعيت مسلمانان طبق دكترين امنيت آمريكا اجرا شده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ميزگرد «تحديد نسل و سونامي پيري جمعيت»كاهش جمعيت مسلمانان طبق دكترين امنيت آمريكا اجرا شده است
ميزگرد «تحديد نسل و سونامي پيري جمعيت» در محل خبرگزاري فارس برگزار شد در اين ميزگرد به تهديدات و موانع موجود بر سر راه افزايش جمعيت كشور اشاره شد.


به گزارش خبرنگار جامعه فارس، ميزگرد تحديد نسل و سونامي پيري جمعيت با حضور كبري خزعلي رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان و نمايندگاني از مجلس شوراي اسلامي و بسيج جامعه زنان برگزار شد.

در اين ميزگرد سياست‌ها و تهديدهايي كه باعث شده است روند رشد جمعيتي كشور سير نزولي داشته باشد مورد بررسي قرار گرفت.

كاهش جمعيت مسلمانان طبق دكترين امنيت آمريكا اجرا شده است

رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان در خصوص اينكه سياست‌هاي كنترل جمعيت از چه زماني آغاز شده است گفت: سياست‌هاي كنترل جمعيت دو بار قبل از انقلاب و يك بار بعد از انقلاب در ايران اجرا شده است.

خزعلي ادامه داد: بار اول زمان رضاخان و بار دوم زمان محمدرضا با دستور مستقيم از شوراي تحديد مواليد آمريكا و تشويق‌هاي دولت‌هاي فخيمه كه هميشه حركت‌هاي قيم مآبانه و نگاه تحقير‌آميزي نسبت به كشور ما داشته‌اند و با هدف كاهش جمعيت مسلمين طبق دكترين امنيت آمريكا اجرا شده است كه مستندات آن موجود است.

رژيم صهيونيستي سياست افزايش جمعيت را در دستور كار خود قرار داده است

وي تصريح كرد: درست در زماني كه از نظر علمي و عملي خطر پيري جمعيت و كاهش رشد جمعيت را درك كردند براي غرب به ويژه (اروپا و آمريكا و كانادا و حتي اسرائيل) سياست‌هاي افزايش جمعيت و تشويق به آن و براي شرق به ويژه كشورهاي اسلامي و ايران، سياست‌هاي كاهش جمعيت ابلاغ شد و از سال 42 اين سياست رسماً در تشكيلات دولتي ايران وارد شد.

خزعلي تصريح كرد: اين سياست از اين پس به عنوان سياست كشور ما به اجرا درآمد براي بنده هم اين دوگانگي سياست‌هاي غرب جاي سؤال دارد چرا در موضوعاتي چون حقوق بشر، حقوق زن و حقوق باروري بين زن غربي و شرقي تفاوت است؟ چرا حق بشري و انساني زن غربي مادر شدن آزادانه و به هر تعداد است به نحوي كه در اعلاميه جهاني حقوق بشر تصريح مي‌كند.

وي اظهار داشت: در گزارش سازمان ملل، از باروري به عنوان حقوق اوليه انسان ياد شده است. همچنين مطابق اعلاميه‌ جهاني حقوق بشر در سال 1948 كه تصريح مي‌كند« زنان و مردان بالغ حق برخورداري از خانواده را دارند و حق باروري در حقيقت، همان حمايت از آزادي انتخاب بشر در توليد مثل است. همچنين توليد مثل و باروري، به عنوان اصل بقاء بشر و به عنوان يك حق براي زن بايستي مورد توجه قرار گيرد».

رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان افزود: اما حق زن مسلمان شرقي كنترل جمعيت و محدوديت فرزند آوري است آن هم به قيمت از دست دادن سلامتي‌اش؟ چرا مسلمانان بايد از حق استفاده از انرژي پاك و فن‌آوري هسته‌اي محروم شوند اما آمريكا كه سابقه جنايت هيروشيما را دارد و اسرائيل كه عملاً سلاح هسته‌اي دارد بايد آزاد و ژاندارم منطقه بلكه جهان باشند و به نام خواست جامعه جهاني بر كل جهان كاپيتولاسيوني جديد را اعمال كند، راستي كه دنياي امروز دنياي بازي با كلمات است.

خزعلي ادامه داد: مگر ما شاهد شيوه‌هاي انقراض نسل در جمعيت سرخپوستان آمريكا و كانادا توسط غربي‌ها نبوديم كه با همين روش پيشگيري از بارداري عملاً اين جمعيت منقرض شدند آيا ما بايد داوطلبانه و با دست خود جمعيت مسلمان و شيعه و سادات و نسل اهل بيت (ع) را بي‌حساب و كتاب كاهش دهيم؟ آيا زمان آن نرسيده است كه مسئولين و مديراني كه اين بحران را رقم زدند به فرموده مقام معظم رهبري گناه خود را جبران كنند؟ ما منتظر عذرخواهي آنها نيستيم ولي لااقل نشان دهند چه اقداماتي براي جبران انجام داده‌اند.

اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص اينكه آيا اين سياست‌هاي كاهش جمعيت هنوز حذف نشده است، گفت؟ خير علي‌رغم اينكه براي جبران اين خطا قرار بود اول قوانين و وسائل كنترل جمعيت حذف شود بعد با برنامه‌ريزي و تهيه زيرساخت‌هاي لازم فرهنگي اجتماعي ـ اقتصادي زمينه رشد جمعيت در قانون و برنامه‌ريزي كشوري منطبق با مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي فراهم شود ولي هنوز قانون سال 72 به قوت خود باقي است.

خزعلي تصريح كرد: فقط مجازات و محروميت فرزند چهارم و مادرش برداشته شده است و مرخصي 6 ماه به 9 ماه افزايش يافت كه آن هم هنوز در دست بررسي در دولت است و عملاً مردم اجراي آن را نمي‌ببيند.

وي اظهار داشت: ولي بندهاي 2 و 3 قانون مبني بر ضرورت آموزش همه جانبه و فرهنگ‌سازي در همه سطوح براي تنظيم خانواده به قوت خود باقي است و وقتي از مسئولين ذيربط سؤال مي‌شود كه چرا هنوز در كتاب درسي سال چهارم دبستان به بچه‌ها مضرات خانواده پرجمعيت القاء مي‌شود مسئول مربوطه مي‌گويد به من قانون ابلاغ نشده است!!

عضو شوراي فرهنگي اجتماعي زنان اظهار داشت: اين ادعا در حالي مطرح مي‌شود كه مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مهر ماه 91 توسط رياست جمهوري ابلاغ شده است و به فرموده حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري اين مصوبات لازم‌الاجرا و واجب‌الاطاعه است و عدم اجراي فرمان حكومتي نايب امام زمان (عج) هيچ وجهه شرعي و قانون ندارد اما به بهانه عدم تصويب مجلس اقدام جدي نشده است.

خزعلي اظهار داشت: البته در مواردي كه نياز به بودجه دارد منتظر مجلس هستند اما تغيير متن كتب درسي كه هر سال نيز تجديد چاپ مي‌شود نبايد معطل بماند زيرا تغيير يا حذف چند صفحه از كتاب هزينه ندارد. يا دادن مرخصي‌هاي لازم به دانشجويان نيز هنوز اجرايي نشده است.

رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان در پاسخ به اين موضوع كه مقام معظم رهبري فرمودند: مسئله تحديد نسل از اواسط دهه 70 بايد متوقف مي‌شد و حتي مثال زدند به بازماند شير آب و به غفلت مسئولين تا ده الي 15 سال اشاره كردند و فرمودند اين كار خطاي مسئولان و گناهي است كه بايد جبران شود ريشه اين غفلت و خطا در كجاست؟

خزعلي اظهار داشت: اگر بخواهيم بررسي دقيق و علمي داشته باشيم در مسئله‌اي چون جمعيت كه داراي ابعاد مختلف و پيچيده‌اي است و نيازمند تخصص‌هاي مختلف است از جمله جمعيت‌شناسي، جامعه‌شناسي، روانشناسي، اقتصاد، تخصص در مسائل سياسي ـ امنيتي، جغرافيايي و آمايش سرزمين و جمعيت و توجه به مسائل تربيتي فرهنگي به ويژه فرهنگ ديني و اسلامي، بايد با مديريتي جامع و تخصصي در بخش رصد، پايش و تحقيقات مستمر و به صورت فرابخشي و هماهنگ در بخش اجرا و نظارت كيفي بر نحوه تحقق برنامه‌ها پياده مي‌شد يعني همان مركز مديريت جامع تخصصي جمعيت كه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي ايجاد آن تصويب شده است.

وي افزود: اما از آغاز تا كنون به دست گروهي از پزشكان وزارت بهداشت مديريت مي‌شود كه برخي پزشك اطفال هستند و يا پزشك عمومي با تخصص اپيدميولوژي و رويكرد به جمعيت با نگاه نظارتي بهداشتي، كنترلي و انقباضي انجام شده است و تشويق‌ها براي كاهش نسل همراه با روش‌هاي تحديدكننده بوده است و نسبت به خانواده پرجمعيت رويكردي تحقيرآميز داشته‌اند.

مردم و علما و مسئولين موافق كنترل جمعيت نبودند

خزعلي افزود: به نحوي كه كم‌كم با مدرنيته و سبك زندگي وارداتي اين موضوع به پرستيژ و الگو مبدل شده و اكثر اين روش‌ها بر خواسته از الگوي القايي سازمان ملل، صندوق جمعيت، WHO و بانك جهاني است به نحوي كه مسئول ذيربط در كتاب تنظيم خانواده اقرار مي‌كند كه ما بعد از انقلاب رفتيم در اجلاس‌هاي بين‌المللي و ديديم كه آنها در اين زمينه چه پيشرفت‌هايي كرده‌اند همان الگو را آورديم و در جامعه پياده كرديم و توسعه داديم ولي با نام سلامت مادر و كودك فاصله‌گذاري مطلوب و فرزند آوري در سن مطلوب نه كنترل جمعيت، چون مردم و علما و مسئولين موافق كنترل جمعيت نبودند!

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص نظر علما در خصوص كاهش جمعيت گفت: علماي اسلام در همه زمان‌ها رهنمودها و فتاوايشان را از طريق رساله و به‌طور مستقيم با مردم در ميان گذاشته‌اند همه علما علاوه بر تصريح در تحريم سقط جنين در مورد روش‌هاي پيشگيري از بارداري هم به شروطي قائل هستند از جمله 1- رضايت زوجين 2- عدم ضرر جسمي و روحي آنها 3- عدم عقيم‌سازي و ايجاد نقص عضو در زوجين ولي برخي از مسئولين مروج كنترل جمعيت رسماً تصريح مي‌كنند كه ما از امام جز همان نظر سابق چيزي دريافت نكرديم ولي آن را تلقي به فتوي كرديم در بين مردم توسعه داديم و هر نظر مخالفي را حتي از علماء و پزشكان متخصص حذف كرديم تا به اين موفقيت‌ها دست يافتيم.

خزعلي در خصوص اينكه آيا امروز هم اين روش‌هاي غير صادقانه وجود دارد؟ اظهار داشت: من توصيف و تحليلي بر اين روش‌ها ندارم و قضاوت را به مردم فهيم و دقيق واگذار مي‌كنم ولي اين را حق مردم مي‌دانم كه در برنامه‌ريزي‌ها و توصيه و تجويزهايي كه به آنها مي‌شود نهايت صداقت و امانت رعايت شود و فوايد و مضرات همه روش‌ها به آنها گفته شود و حق انتخاب آزادانه را براي مردم قايل باشند.

سلامت مادر و كودك، بهداشت باروري،‌ باروري سالم، بارداري آگاهانه،‌ مسئولانه خواسته ترفند جديد سازمان ملل براي كاهش جمعيت

وي ادامه داد: اما در مورد عدم صداقت در توصيه‌هاي سازمان ملل آمده است با روش‌هاي قيم‌مآبانه به جاي آنها تصميم نگيرند در كشورهايي كه برنامه كنترل و كاهش جمعيت براي مردم قابل قبول نيست با نام تنظيم خانواده عمل شود و اگر باز هم موفق نشديد با نام سلامت مادر و كودك، بهداشت باروري،‌ باروري سالم، بارداري آگاهانه،‌ مسئولانه خواسته و … با عنوان كردن ضرورت رعايت سن مناسب باروري و فاصله‌گذاري مناسب در هر صورت به توزيع اقلام دارويي و خدمات كنترل جمعيت اقدام كنيد.

رئيس شوراي فرهنگي زنان افزود: به همين دليل در جايي كه WHO سن باروري را (49-15) سال مي‌داند براي كشور ما سن مطلوب (35-20) تعيين مي‌شود. آنهم با فاصله‌گذاري (5-3) سال يعني 20 سال از طول زمان بارداري به نام سن مناسب حذف مي‌كنند و همان 15 سال مجاز، هم با نام فاصله گذاري مناسب و تأخيري كه در سن ازدواج به دليل نفوذ فرهنگ غربي و توجه اصلي زنان به تحصيل و اشتغال حاصل شده است از دست مي‌دهيم و در واقع يك الي 2 بچه براي هر مادر در اين محدوده زماني متصور است.

خزعلي افزود: زيرا خانمي كه در 27 سالگي ازدواج مي‌كند و در آموزش‌هاي حين ازدواج هم توصيه به 5 سال كنترل براي بررسي امكان سازش زوجين با يكديگر دارد زماني براي تصميم‌گيري و فرزند آوري متعدد ندارد.

خزعلي در مورد افزايش سن ازدواج در كشور گفت: اين مورد نيز از همان روش‌هاي قيم‌مآبانه است كه دولت از موضع بالا خود را متصدي خصوصي‌ترين مسائل شخصي مردم بداند و ازدواج دستوري و فرزند آوري آئين‌نامه‌اي را ترويج كند.

وي ادامه داد: تأخير سن ازدواج به عوامل متعدد فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي وابسته است و در كل جهان با تغيير سبك زندگي و هدف‌گذاري در تربيت فرزندان به سوي آينده‌اي نامعلوم و دور از دسترس كه پس از تحصيل و اشتغال و تصاحب امكانات وسيع مادي و مسكن و ماشين تازه به فكر يافتن همسر مناسب مي‌افتند كه اين مهم در جامعه فعلي ما در حدود متوسط سني 27 سالگي اتفاق مي‌افتد و براي رفع اين فرهنگ مراحلي بايد طي شود كه مهم‌ترين اين مراحل اطلاع و اقناع نخبگان نسبت به مخاطرات پيش‌رو و سپس اهتمام جدي آنها براي تغيير فرهنگ و رويه‌هاي موجود از طريق فرهنگ‌سازي و الگودهي به سوي مطلوبيت‌هاي مورد نياز نسل آينده است تا به فرموده رهبر معظم انقلاب: كشور نگذارد كه غلبه نسل جوان و نماي زيبايي جواني در كشور از بين برود.

لزوم حمايت از جوانان براي ترغيب به ازدواج

اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: اقناع ذهني و استدلال علمي و تغيير فرهنگ بسيار اصولي و ضروري است ولي بالاخره حقايق ملموس را نمي‌توان انكار كرد. جواني كه تحصيل‌اش،‌ سربازي‌اش، و اشتغالش تا 30 سالگي امكان ازدواج و نيز مسئوليت‌پذيري را كم مي‌كند چگونه به موقع تصميم بگيرد. آيا نبايد فكري براي حمايت از تحصيل او و آينده‌ش بشود كه بتواند در سنين مناسب و در همان دوران دانشجويي با تخصيص امكانات رفاهي حمايتي اقدام به تشكيل خانواده و فرزند آوري داشته باشد؟

خزعلي تصريح كرد: اتفاقاً اگر در مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي دقت كرده باشيد بسيار ريز و دقيق به اين نياز پرداخته است. من به برخي از آنها اشاره مي‌كنم:

1. در ماده 1 مصوبه به جلوگيري از كاهش نرخ باروري كل و افزايش آن متناسب با اقتضائات راهبردي كشور، مطالعات جمعيت‌شناختي و آمايش و پايش مستمر جمعيتي اشاره دارد و با ارائه 6 راهبرد در زمينه مسائل فرهنگي، قانونگذاري، الگوسازي، مديريتي و تحقيقاتي وارد ماده 3 و اقدامات مي‌شود و در اقدامات نيز تا 12 بند به اقدامات اصولي و برنامه‌هاي فرهنگي ـ اجتماعي و الگوسازي مي‌پردازد. سپس به برخي حمايت هاي مورد نياز اقتصادي ـ اجتماعي اشاره مي‌كند از جمله:

2. افزايش سنوات تحصيلي مادر به ازاي هر فرزند 4 ترم و كاهش سقف واحدهاي تحصيلي يعني مرخصي بدون احتساب در سنوات تحصيلي

3. كاهش ساعات حضور و آموزش غيرحضوري در رشته‌هايي كه امكان غيرحضوري فراهم است.

4. فراهم آوردن امكان حضور منعطف در تحصيل و شغل از راه تنوع‌بخشي به مشاغل و دور كاري و فعاليت‌هاي پروژه‌اي و كاهش سنوات خدمت متناسب با تعداد فرزندان

5. حق عائله‌مندي و اعطاي مشوق‌هاي مالياتي، واگذاري مسكن چند نسلي و دريافت وام مسكن و زمين وسيع در شهرستان‌ها براي خانواده‌هايي كه بيش از سه فرزند دارند.

6. احتساب خانه‌داري به عنوان شغل و كمك به بيمه بازنشستگي زنان خانه‌دار و پرداخت هديه به فرزند به مادران به تناسب تعداد فرزندان

7. كاهش مدت خدمت سربازي متناسب با بعد خانواده و افزايش حقوق و امكانات حمايتي از سربازان متأهل

8. پوشش بيمه رايگان مادر و فرزند و تأمين سبد تغذيه رايگان و بسته بهداشتي ـ درماني رايگان تا 2 سالگي فرزند

9. پوشش كامل بيمه‌اي براي درمان ناباروري

10. افزايش مرخصي مادران نمونه‌اي از اين حمايت‌ها است كه بايد براي تشويق جوانان كشور براي تشكيل زندگي بايد به‌كار گرفت.

انتهاي پيام/

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن