واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درخواستهاي مردم شاهديه را پيگيري ميكنيم/ درياچه طرح فاضلاب يزد بايد خشك شود
يزد - خبرگزاري مهر: نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به درخواستها و مشكلات مردم شاهديه از قبيل بهبود وضعيت آب آشاميدني، ساماندهي وضعيت تصفيه خانه فاضلاب، ايجاد پاسگاه، پارك و بيمارستان در شاهديه گفت: درخواستهاي مردم اين منطقه را پيگيري خواهيم كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوكار، بعد از ظهر سه شنبه در جمع مردم شاهديه با حضور فرماندار و جمعي از مسئولان به منظور بررسي مشكلات مردم اين منطقه اظهار داشت: مشكلي كه مردم مناطق شاهديه و زارچ به طور دائم پيگير آن هستند، تصفيه خانه فاضلاب است كه متاسفانه با مكان يابي اشتباه در كنار مناطق مسكوني يزد، شاهديه، زارچ و اشكذر واقع شده است.
جوكار افزود: در اين طرح بيش از 70 ميليارد تومان تاكنون هزينه شده كه تعطيلي يا ادامه كار تصفيه خانه فاضلاب يزد معضلي براي مسئولان شده است و اگر در زمان احداث حداقل 10 كيلومتر با مناطق مسكوني فاصله گرفته شده بود، اين معضلات كمتر مشاهده ميشد.
نماينده مردم يزد و اشكذر با اشاره به اينكه با پيگيريهاي انجام شده، خشك كردن درياچه حاصل از فاضلاب يزد در دستور كار مسئولان قرار گرفته است، گفت: توسعه طرح تصفيه خانه فاضلاب ممنوع شده و بايد درياچه ايجاد شده كه باعث توليد پشه و اعتراض شديد مردمي شده نيز خشك شود.
تمهيدات لازم براي آب آشاميدني مردم انديشيده شده است
جوكار در بخش ديگري از سخنان خود و در پاسخ به گلايه مردم شاهديه از كيفيت بد آب آشاميدني و سختي بالاي آب شرب در اين منطقه افزود: استان يزد در تابستان سال جاري در وضعيت بسيار بحراني از نظر آب آشاميدني قرار داشت و با صبر و همراهي مردم در اين زمينه مشكلي به وجود نيامد اما بايد براي سال آينده تمهيدات لازم براي تامين آب شرب و بهداشت مردم انديشيده شود.
وي عنوان كرد: با پيگيري هاي انجام شده از طريق وزير نيرو مصوب شد براي تامين آب اضطراري در مواقع بحراني چاه هايي در منطقه چرخاب حفر شود و اختصاص كامل آب انتقالي نيز با قدرت تمام پيگيري شود.
ايجاد بيمارستان در شاهديه ميسر نيست
نماينده مردم يزد و اشكذر در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به درخواست هاي مردم شاهديه براي ايجاد پاسگاه و بيمارستان گفت: ايجاد پاسگاه جديد منوط به موافقت مركز است كه تا اين لحظه ممكن نشده همچنين در مورد احداث بيمارستان نيز موافقت صورت نمي گيرد اما داشتن درمانگاه شبانه روزي حق مردم شاهديه است كه بايد پيگري شود و براي استقرار ماموران انتظامي و راهور نيز پيگيرهاي هاي لازم انجام خواهد شد.
جوكار در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر لزوم نشست هاي مسئولان با مردم گفت: برگزاري چنين نشستهايي براي رفع مشكلات مردم است و اگر امكان انجام اين درخواستها وجود ندارد، بايد با شجاعت اعلام شود كه ممكن نيست و توجيه نكنيم.
نماينده مردم يزد و اشكذر ادامه داد: امنيت، اقتصاد و .... نسبي بوده و مطلق نيست و اينكه فكر كنيم همه چيز در عاليترين سطح خود است، امكانپذير نيست اما ميتوان نسبت به رفع مشكلات با همراهي مردم و مسئولان اقدام كرد.
جوكار خاطرنشان كرد: برگزاري نشست مردمي در شهر شاهديه به عنوان نخستين نشست نماينده با مردم است و چنين نشستهايي در تمام نقاط شهرهاي حوزههاي انتخابيه برگزار ميشود.
برخي شهرستانهاي استان يزد به اندازه يك روستا هم امكانات ندارند
نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس در بخش ديگري از سخنان خود در مورد درخواستهاي مردم شاهديه براي تقسيم عادلانه امكانات بيان كرد: متاسفانه استان يزد گرفتار بعضي تصميمات شده و اين تصميمات باعث توزيع ناعادلانه امكانات و رشد نامتوازن مناطق استان شده است.
وي ادامه داد: در برخي از شهرستانها هنوز به اندازه يك روستا نيز امكانات وجود ندارد اما در مقابل برخي از نقاط رشد چند برابري داشته است.
جوكار خاطرنشان كرد: درخواست ما اين است كه اگر در گذشته هم اين رويه اشتباه وجود داشته، اكنون بايد اصلاح شود زيرا اين توزيع ناعادلانه امكانات باعث بروز مشكلات شده است.
نماينده مردم يزد و اشكذر ادامه داد: به عنوان مثال در شش ماهه ابتداي سال جاري، يكي از شهرداريها با جمعيت 5هزار نفر، 2ميليارد تومان درآمد داشته اما شهرداري ديگري با جمعيت شهري 30 هزار نفري فقط 60 ميليون تومان درآمد داشته است.
رئيس مجمع نمايندگان استان يزد افزود: اصلاح اين روند اشتباه احتياج به اراده عمومي در استان دارد تا از اينگونه بي عدالتيها جلوگيري شود.
محيط زيست از صدور مجوز براي صنايع آلاينده جلوگيري كند
جوكار عنوان كرد: مشكل ديگر، رشد نامتوازن صنايع در منطقه حد فاصل شهرستان اردكان تا شهرستان مهريز است كه متاسفانه صنايع در اين منطقه واقع شده و باعث از دست رفتن هواي پاك و كاسته شدن عمر انسانها شده است.
وي با اشاره به اينكه صدور مجوز جديد احداث صنايع در اين منطقه ممنوع شده است، گفت: محيط زيست و ديگر نهادها از جمله وزارت صنعت و معدن بايد از صدور مجوز صنايع آلاينده در اين منطقه جلوگيري كرده و براي جابجايي صنايع موجود در شهركهاي صنعتي جديد اقدام شود.
---------
عكس: مسعود ميرجليلي
كد خبر: 2197891
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۲۰:۲۰
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]