تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872013129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدير برنامه‌ريزي سازمان زمين شناسي در پاسخ به فارس تشريح كرد۴ دليل خشك شدن درياچه اروميه/معرفي مجري طرح احيا توسط رئيس جمهور


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير برنامه‌ريزي سازمان زمين شناسي در پاسخ به فارس تشريح كرد۴ دليل خشك شدن درياچه اروميه/معرفي مجري طرح احيا توسط رئيس جمهور
مدير برنامه‌ريزي و فناوري اطلاعات و بودجه سازمان زمين شناسي و اكتشافات معدني با تشريح ۴ دليل خشك شدن بخش عمده‌اي از درياچه اروميه، گفت: درياچه ميان‌گذر يكي از دلايل اين مسئله است و مجري طرح از سوي رئيس جمهور معرفي خواهد شد.


راضيه لك در يك نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با تشريح 4 دليل به عنوان دلايل بحران درياچه اروميه، گفت: ايجاد ميان‌گذر درياچه اروميه يكي از دلايل خشك شدن آن است كه اين مسئله باعث شده تا آب درياچه در دو طرف ساكن بماند و در نتيجه، رسوبات درياچه صدها برابر افزايش يافته است.

وي ادامه داد: ايجاد سدها و جمع شدن آب پشت اين سدها نيز باعث شده تا آب به اندازه كافي به درياچه اروميه نرسد و علاوه بر اين، مصارف كشاورزي و گرم شدن هوا نيز در خشك شدن درياچه اروميه دخيل بوده است.

لك توضيح داد: ميزان منيزيم موجود در آب درياچه اروميه افزايش و ميزان سديم آن كاهش يافته كه باعث رسوب نمك در اين درياچه شده و اين مسئله يك خطر جدي براي درياچه است.

وي دو راهكار را براي نجات درياچه اروميه پيشنهاد كرد و گفت: نجات درياچه اروميه بايد به صورت بخش‌بندي شده، صورت گيرد و علاوه بر اين، تا جايي كه امكان دارد بايد نمك‌هاي درياچه و املاح آن كاهش يابد تا آب موجود در درياچه صرف انحلال نمك نشود.

وي در پاسخ به اين سؤال فارس كه چرا موضوع احياي درياچه اروميه در 100 روز گذشته مورد توجه سازمان زمين‌شناسي قرار گرفته و چرا در دولت قبل مورد توجه نبوده است نيز، گفت: روش‌هاي كاري هر دولت و اولويت‌بندي‌هاي آن با دولت ديگر متفاوت است و زيرمجموعه‌هاي دولت بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده، عمل مي‌كنند.

لك تصريح كرد: براي نجات درياچه اروميه 19 طرح در دولت يازدهم مصوب شده و قرار است يك مجري براي اجراي اين طرح‌ها انتخاب شود.

وي با بيان اينكه در دولت جديد نجات درياچه اروميه فقط به عهده يك وزارتخانه نخواهد بود، گفت: معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور قول داده كه بودجه لازم براي نجات درياچه اروميه را تأمين كند.

وي با بيان اينكه علاوه بر مشكلات موجود در درياچه اروميه، يك سري خطرات ديگر نيز در اين منطقه وجود دارد، گفت: بايد شرايط درياچه اروميه بهبود پيدا كند و براي اين كار بايد فعاليت‌هاي فراتر از شرايط عادي صورت گيرد.

به گفته مدير برنامه‌ريزي سازمان زمين شناسي، درياچه اروميه نيازمند 27 ميليارد مترمكعب آب است كه اگر تأمين نشود، به راحتي نمي‌توان آن را نجات داد.

لك در ادامه در خصوص بودجه سازمان زمين شناسي در سال 93 نيز با بيان اينكه در بودجه تعيين شده براي اين سازمان در سال 93 ، اجراي برخي طرح‌ها از اولويت خارج شده است، گفت: در لايحه بودجه 93 اجراي يك سري طرح‌هاي جديد به عنوان اولويت مشخص شده است.

كره‌اي، رئيس سازمان زمين شناسي نيز در اين نشست با بيان اينكه دولت براي اجراي طرح‌هاي با پيشرفت فيزيكي بالاي 80 درصد اولويت قائل شده است، گفت: در اين بخش رشد 120 درصدي بودجه را داشته‌ايم ولي باز هم اين ميزان بودجه پاسخگوي نياز اكتشاف كشور نيست.

وي با اشاره به اتمام يك ميليارد كيلومتر اكتشاف خطي تا انتهاي دولت يازدهم، گفت: در زمينه مطالعات ساختار عميق پوسته زمين در 5 پروفيل با كشور چين همكاري را شروع كرده‌ايم كه اين كار در دو نقطه آغاز شده و طي سه سال آينده نيز مطالعات اين بخش كامل خواهد شد.

انتهاي پيام/

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن