تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819187213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست وزير كشور از سينماگران براي مقابله با مواد مخدر و اعتياد


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: درخواست وزير كشور از سينماگران براي مقابله با مواد مخدر و اعتياد
تهران / واحد مركزي خبر/ اجتماعي 1392/09/26
وزير كشور از جامعه هنرمندان و سينماگران خواست براي مقابله با موضوع قاچاق و مصرف مواد مخدر با وزارت كشور تفاهم نامه امضا كنند و مشاور اين وزارتخانه باشند.
به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر ، عبدالرضا رحماني فضلي عصر امروز بعد از نمايش فيلمي پيرامون تأثير فاجعه بار مصرف مواد مخدر بر خانواده‌ها، در جمع سينماگران گفت: دست استمداد به طرف سينماگران دراز مي‌كنيم تا ما را در كار خير و عمل صالح ياري كنند.
وي با اشاره به رويكرد توسعه محور خود در برنامه‌هاي وزارت كشور گفت: هرجا بودم نگاه توسعه محور را داشتم و امروز نيز در وزارت كشور اين نگاه با توجه به بحث‌هاي اجتماعي مورد توجه جدي است و مي‌خواهيم از همه مردم و ظرفيت‌ها در اين راه كمك بگيريم.
وي با اشاره به مشكلات پيش روي كشور در مبارزه با مواد مخدر گفت: برغم هزينه‌هاي بسياري كه براي مبارزه با مواد مخدر انجام داده‌ايم و شهداي گرانقدري كه در اين راه تقديم كرده‌ايم ، باز هم قاچاق و اعتياد ، زياد است.
رحماني فضلي ادامه داد : امروز روش‌هاي سنتي در مبارزه با مواد مخدر با توجه به پيچيدگي موضوع پاسخگو نيست و اگر
با روش‌هاي گذشته ، موفق نخواهيم بود.
وي با اشاره به اينكه امروز مواد مخدر به صنعت مالي در دنيا تبديل شده است ، گفت: گردش مالي و سود ناشي از توليد و انتقال مواد مخدر در دنيا بيش از هزار ميليارد دلار است كه
در ايران سه ميليارد دلار مي‌شود و همين امر نشان مي‌دهد براي توليدكنندگان مواد مخدر، ايران سود بالايي دارد.
وزير كشور با اشاره به لزوم گسترش فعاليت‌ هاي مردمي در مبارزه با مواد مخدر گفت : با نهادهاي مختلف جلسه داشته‌ام و حتي قصد داريم جلسه‌اي را نيز با حضور نهادهاي مردم نهاد و رئيس جمهور برگزار كنيم تا نقش انها در مبارزه با مواد مخدر بيشتر شود.
وي با اشاره به آمار معتادان گفت: بر اساس آمار يك ميليون و 300هزار نفر معتاد داريم كه با احتساب خانواده آن‌ها 5 ميليون نفر مستقيم در معرض مصرف مواد مخدر و يك ميليون خانواده در اين امر درگير هستند.
وزير كشور گفت : در سال هاي اخير ميزان گرايش خانم‌ها به مواد مخدر افزايش پيدا كرده كه بسيار نگران كننده است. همچنين بخش مهمي از مصرف كنندگان يعني 17 درصد مصرف كنندگان افراد تحصيلكرده و ليسانس به بالا هستند.
دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : در مبارزه با مواد مخدر
بايد پيشگيري، درمان، مقابله و صيانت مورد توجه قرار گيرد.
رحماني فضلي افزود: در بخش پيشگيري فعاليت‌هاي خوبي
شده است و در ماه‌هاي اخير بيش از 200 لابراتوار تهيه و توليد مواد مخدر را از بين برده‌ايم.
البته منظور لابراتوار يك آزمايشگاه پيچيده نيست بلكه امروز يك آشپزخانه نيز به محل توليد مواد مخدر تبديل شده است.
وي ادامه داد: 80 درصد معتادان خودشان توزيع كننده و فروشنده مواد مخدر شده اند و در حوزه درمان بيش از 16 هزار نفر از معتادان را جمع كرديم و تلاش مي كنيم نگهداري آن‌ها را به سارمان هاي مردم نهاد بسپاريم.
رحماني فضلي ادامه داد: شبكه‌هاي توزيع مواد مخدر كه از خارج از كشور مواد را به داخل وارد مي‌كنند به شبكه عظيمي از سيستم‌هاي پيشرفته امنيتي و مخابراتي دسترسي دارند و در حالي كه ما مرز‌ها را به روي آن‌ها بسته‌ايم ، از طريق درياي عمان و راه‌هاي آبي مي‌خواهند مواد را وارد كشور كنند.
وي تصريح كرد : نبايد در مبارزه با آن‌ها فقط به حمل و نقل كنندگان مواد بسنده كنيم و نبايد هيچ محموله‌اي بدون كنترل و پيگيري‌‌ رها شود و بايد به سرشاخه‌هاي آن‌ها دسترسي پيدا كرد.
وزير كشور با اشاره به توليد 7هزار و 500 تن مواد مخدر در
ماه هاي اخير در افغانستان گفت: كشفيات ما نيز 19 درصد افزايش پيدا كرده است هرچند با برنامه ريزي درست توانستيم هزينه‌هاي اضافي را 41 درصد كاهش دهيم.
وزير كشور نقش سينماگران را در آگاه كردن جامعه به معضلات مصرف مواد مخدر بسيار مهم دانست و افزود :
بعضي فيلم‌هاي سينمايي را مي‌بينم كه بسيار خرسند مي‌شوم مانند فيلم دهليز كه بسيار روان و زيبا ساخته شد و پيام خوبي داشت.
وي ادامه داد: سينماگران ابزار كار خوبي دارند و بايد با آثار خود تصويرسازي ذهني و نگاه فرهنگي مردم را به اعتياد و خانواده‌هايي كه درگير مواد مخدر هستند ، تغيير دهند.

رحماني فضلي گفت : بايد به جاي پس زدن خانواده‌هاي معتادان به مواد مخدر ، آن‌ها را مورد ملاطفت قرار دهيم.
وي افزود: امروز ما صد‌ها خيريه ايتام و خيريه‌هاي مدرسه سازي داريم اما يك طرح خيريه مناسب كه فرزندان معتادان را تحت سرپرستي قرار دهد و بايد به اين امر توجه كنيم.
در اين جلسه تعدادي از سينما گران هم ديدگاه هاي خود را
با وزير كشور در ميان گذاشتند.
تصوير با صدا دارد

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن