واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر: زنگ خطر افزايش دوبرابري آمار زنان معتاد در جامعه به صدا در آمدقانون حجاب و عفاف از مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي است
عبدالرضا رحماني فضلي گفت: آمار خانمهاي معتاد از 2/5 درصد به 8/9 درصد رسيده و اين زنگ خطري در جامعه است زيرا محور خانواده زن است و نقش اصلي جامعه را خانواده تشكيل ميدهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي برنا، عبدالرضا رحماني فضلي دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در دهمين جشنواره سراسري معرفي و انتخاب آثار مكتوب در زمينه مبارزه با مواد مخدر و روان گردانها با ابراز نگراني از اينكه تاكنون نتوانستهايم آگاهي لازم در ارتباط با مواد مخدر را به مردم ارائه دهيم، اظهار كرد: بايد تلاش كنيم تا ابعاد اين موضوع را در حوزههاي مختلف و به روشهاي قابل فهم براي مخاطبان مختلف بشناسانيم و آثار آن را براي همگان تفهيم كنيم. اين همان رويكردي است كه از آن به عنوان رويكرد اجتماعي محور نام ميبريم.
وزير كشور در ادامه گفت: اگر ما اين موضوع را مسئله اصلي در آگاهي افكار عمومي قرار دهيم نتيجه بهتري خواهيم گرفت، چراكه با روشها و شيوههاي جاري و سابق علي رغم همه زحماتي كه نيروهاي انتظامي، نظامي، ستاد مبارزه مواد مخدر و ساير نهادها كه در اين حوزه انجام ميدهند باز هم از معتادان و قاچاقچيان عقبتر خواهيم بود.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه گفت:روند رشد اعتياد و ميزان كشفيات ما نشان دهنده افزايش بي رويه استفاده از مواد مخدر است بنابراين براي ايجاد آگاهي در مردم بايد آنها را وارد صحنه كنيم.
رحماني فضلي با اشاره به تحقيقاتي كه در حوزه اعتياد و مبارزه با مواد مخدر انجام شده است،گفت: در همه نظرسنجي هاي به عمل آمده بحث اشتغال و اعتياد از موارد بالاي مطالبه در بين مردم است كه اين نشان دهنده دغدغه و نگراني در افكار عمومي است.
وي در ادامه از تاثيرگذاري بالاي تبليغات در افكار عمومي ياد و آن را در ابعاد مختلف بررسي كرد و گفت: حدود يك ميليون و 300 هزار نفر جمعيت معتاد در كشور داريم كه تعدادي از آنها براي تامين مواد مورد نياز خود به توزيع نيز مشغول هستند. همچنين توسط اين جمعيت بيش از يك ميليارد تومان در اين حوزه هزينه ميشود.
وزير كشور همچنين از تاثيرات منفي اين قشر در بعد خانواده ياد كرد و خاطرنشان كرد: اگر آمار معتادين و توزيع كنندگان را در بعد خانواده بررسي كنيم با آمار بسيار زيادي روبرو ميشويم كه مجموعه اين عوامل مي تواند اهميت اين موضوع را در بعد اجتماعي اثبات كند.
وي همچنين تاكيد كرد: علاوه بر حوزه اجتماعي لازم است اين موضوع در موضوعات روانشانسي، پزشكي، فرهنگي، امنتي و اقتصادي در پژوهشها در زمينه مبارزه بامواد مخدر به صورت كاربردي و راهگشا بررسي شود و در نهايت به حل مشكل منجر شود.
وزير كشور در ادامه و درمورد افزايش دو برابري آمار معتادين زن در جامعه هشدار داد و گفت: آمار خانمهاي معتاد از 2/5 درصد به 8/9 درصد رسيده است و اين زنگ خطري در جامعه است زيرا محور خانواده زن است و نقش اصلي جامعه را خانواده تشكيل ميدهد.
رحماني فضلي در ادامه از تاثيرات نامطلوب پدر معتاد در خانواده ياد كرد و گفت: پدر معتاد در خانواده به مسائلي همچون بچه فروشي و مسائل خلاف عفت عمومي در خانواده روي ميآورد و اين نيز هشداري است تا مسئولان براي راه اندازي نهاد يا موسسه خيريه در جامعه خانوادههاي معتادين را تحت پوشش قرار دهند.
وي همچنين به بيان مطالبي براي چگونگي عمومي كردن و تاثيرگذاري بيشتر در افكار عمومي مردم گفت: مبناي مطالعات در اين زمينه بايد در حوزههاي پيشگيري، درمان، مقابله و صيانت انجام شود همچنين مسئولان و دولتمردان بايد در اين حوزه اقدامات جدي انجام دهند.
وزير كشور همچنين در حاشيه تقدير از منتخبين دهمين جشنواره سراسري آثار برتر مكتوب در زمينه مبارزه با مواد مخدر، روانگردانها و پيش سازها از افزايش زمينهاي زير كشت خشخاش و همچنين توليد 7هزار و 500تن مواد مخدر در افغانستان خبر داد و با اشاره به اينكه ايران در كنار يكي از بزرگترين توليدكنندگان مواد مخدر قرار دارد، گفت: در افغانستان هيچ گونه اقدام مقابلهاي صورت نميگيرد چرا كه ميزان زمينهاي زير كشت خشخاش و ميزان توليد مواد مخدر افزايش يافته است.
رحماني فضلي با بيان اينكه سازمانهاي بينالمللي در زمينه مبارزه با مواد مخدر به اندازه كافي تلاش نميكنند، افزود: تبادل اطلاعات، دادن تجهيزات و كمكهاي حقوقي بينالمللي از اقداماتي است كه ميتوانند در اين زمينه انجام دهند.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره قانون حجاب و عفاف و تاكيد بر اجراي آن، گفت: شوراي اجتماعي تا كنون سه جلسه برگزار كرده است كه تمام دستگاههاي عضو در آن حضور داشتند و قانون حجاب و عفاف نيز از مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي است كه لازم الاجراست.
وزير كشور همچنين در ارتباط با انتخاب استانداران گفت: همه افراد و نهادها، گروهها و احزاب حتما صاحب نظر هستند و نظراتي دارند و تاكنون 450 نفر را به عنوان استاندار به ما معرفي كردهاند كه از بين آنها 190 نفر را بررسي و توام با مصاحبه و استعلام انجام دادهايم، لذا معارفههايي كه ميشود آن چيزي است كه به اهداف، برنامهها و شاخصهاي ما نزديك است را انتخاب ميكنيم و هر كس ميتواند نظر بدهد.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]