واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مويدي: عملاً چيزي به نام ستاد مبارزه با مواد مخدر نداريم
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بيان اينكه به اندازهاي كه پليس مساله مواد مخدر را جدي گرفته، ساير دستگاههاي فرهنگي آن را جدي نگرفتهاند، اظهار كرد: سونامي و سيل توليد مواد مخدر با ترفندهاي سياسي و اقتصادي در مقابل ما قرار دارد.
به گزارش خبرنگار«اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، سردار علي مويدي در مناظره شب گذشته رسانه ملي كه با موضوع "علت عدم ريشه كني مواد مخدر" برگزار شد، افزود: واقعيتي كه امروز در كشور با آن مواجهيم كشور افغانستان است كه بايد آن را بپذيريم و اينكه سونامي و سيل توليد مواد مخدر با ترفندهاي سياسي و اقتصادي در مقابل ما قرار دارد.
زشت است كه پس از 35 سال بگوييم فقر فرهنگي داريم
وي افزود: بايد اين را بپذيريم كه دست پنهاني مواد مخدر را در دنيا اداره ميكند كه بيخ گوش ما قرار دارد، لذا اگر اين مساله را قبول داريم كه اين سيل به راه افتاده است، براي من پليس، بهزيستي، آموزش و پرورش و غيره زشت است كه پس از 35 سال بگوييم فقر فرهنگي داريم.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا ادامه داد: در حال حاضر در حوزه پليس صاحب نظر و مدل هستيم و در دنيا به عنوان يك الگو مطرحيم. به نظر ميرسد امكانات وجود دارد اما از نظر رسانهها كاري براي آن نشده كه بايد پاسخگو باشند.
وي درباره اينكه آيا برخورد قضايي با قاچاقچيان مناسب بوده است يا خير؟ عنوان كرد: اگر از من بپرسيد به عنوان يك پليس ميگويم آن طور كه من ميخواهم نبوده، اما تلاشهاي دستگاه قضا در اين ارتباط خوب بوده است، هرچند ايراداتي مانند اينكه شايد در برخي استانها برخي آراي قضات اشتباه صادر شده است، وجود داشته باشد.
مؤيدي گفت: يك موضوع غيرقابل اثبات و اندازهگيري به نام «فرهنگ» را عنوان ميكنيم كه هيچ وقت نميتوانيم آن را اندازه بگيريم و بفهميم كه كي با فرهنگ هستيم و كي بيفرهنگ، لذا با گفتن اينكه ما مشكل فرهنگي داريم را قبول ندارم بلكه معتقدم اين حرف عملاً شانه خالي كردن از مسئوليت است.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه اگر فقر فرهنگي وجود دارد در ميان بعضي مسئولان دستگاههاي مختلف است گفت: آن عزم و اراده كه در پليس و قوه قضاييه وجود دارد در ساير دستگاهها وجود ندارد و به اندازهاي كه پليس مساله مواد مخدر را جدي گرفته ساير دستگاههاي فرهنگي آن را جدي نگرفتهاند.
مؤيدي اگر بخواهيم عملكرد دستگاهها را مصداقي بررسي كنيم بعد از گذشت 10 سال بايد عملكرد هر كدام از دستگاهها واضح و مشخص باشد. با بررسي عملكرد دستگاهها متوجه ميشويم كه كداميك كمكاري كردند.
عملاً چيزي به نام ستاد مبارزه با مواد مخدر نداريم
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه فعاليت مناسب در مرزها و كنترل عرضه مواد مخدر رافع مسئوليت ديگر دستگاهها نميشود، گفت: ما عملاً چيزي به نام ستاد مبارزه با مواد مخدر نداريم.
وي ادامه داد: وقتي كه چند سال از آخرين جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر با شركت اعضاي آن و رياست رئيس جمهور ميگذرد، عملاً ستاد مبارزه با مواد مخدر تأسيس شده و تنها ما دبيرخانه مبارزه با مواد مخدر داريم در حالي كه دبيرخانه با ستاد بسيار فرق ميكند؛ طي چند سال گذشته چند جلسه با حضور رياست رئيس جمهور تشكيل شده است؟ يك حادثه در كشور رخ ميدهد و رئيس جمهور سريع آن را پيگيري ميكند اما اين مواد مخدر بلاي جان هزاران جوان شده است كاري انجام نميشود.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه روحاني در اين مدت كوتاه كه رياست ستاد مبارزه با مواد مخدر را برعهده گرفته خوب كار كرده است، گفت: احمدينژاد هم اوايل دوران رياست جمهوري جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر را تشكيل ميداد.
وي درباره اينكه آيا در حال حاضر آشپزخانهاي وجود ندارد كه منهدم شود يا عملكردها ضعيف بوده است؟ اظهار كرد: تهيه مواد مخدر صنعتي به لحاظ شرايط حفظ آن در هر نقطهاي ممكن است به عنوان تهديد مطرح شود، اما در تلاش هستيم كه از تهيه مواد پيشساز آن جلوگيري كنيم.
انتهاي پيام
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]