تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842616076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه كشورها مبتني بر دانش ، پژوهش و نوآوري است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: توسعه كشورها مبتني بر دانش ، پژوهش و نوآوري است
رئيس موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني گفت: در گذشته با ارزش‌ترين دارايي‌ها و عامل توسعه، منابع فيزيكي بوده اما امروزه توسعه مبتني بر دانش، پژوهش، فناوري و نوآوري است.

به گزارش خبرگزاري مهر، مهدي فتح اله با بيان اينكه بايد تحقيق و پژوهش عامل رشد و توسعه صنعتي كشور باشد گفت: در اين راستا نظام رشد و توسعه صنعتي بايد تعيين‌كننده برنامه‌هاي پژوهشي و تأمين‌كننده منابع و زيرساخت‌هاي مورد نياز آن نيز باشد.

وي افزود: راهبردهاي توسعه صنعت، معدن و تجارت كشور بايد به‌گونه‌اي باشد تا جريان ورود «دانش و پژوهش» به سمت «صنعت و تجارت» تسهيل يابد. وي ادامه داد: براي تسهيل جريان ورود دانش و پژوهش به سمت صنعت و تجارت نيازمند ارايه روش تحقيق مناسب و كاربردي، پشتوانه مالي و زيرساخت‌هاي مناسب، منابع و ابزارهاي پژوهشي كارآمد و ... مي‌باشيم.

رئيس موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني، پژوهش در بخش صنعت، معدن و تجارت در افق 1404 را سبب افزايش رقابت‌پذيري صنعتي، افزايش سهم ارزش افزوده صنعتي كشور در ارزش افزوده صنعتي جهان، افزايش سهم صادرات صنعتي كشور در صادرات صنعتي جهان، حمايت كارآمد از تحقيق و توسعه در اين بخش و افزايش سهم توليدات با فناوري متوسط و بالا در ارزش افزوده و صادرات صنعتي كشور عنوان كرد.

فتح‌اله گفت: كسب مزيت‌هاي رقابتي پايدار در بخش‌هاي صنعت، معدن و تجارت بدون دستيابي به دانش و فناوري امكان‌پذير نيست و امروزه فاصله كشورها در دانش، پژوهش، فناوري، خلاقيت و نوآوري آنها خلاصه مي‌شود و خدمات دانش بنيان ارزش افزوده بيشتري را براي كشورها فراهم مي‌كنند.

وي، فرايند مديريت پژوهش و فناوري در سازمانهاي پيشرو را از جمله فرايندهاي كليدي و ارزش‌زا عنون كرد و گفت: متوليان اصلي اقتصاد دانش محور كارآفرينان، مبتكران، محققان و مخترعان هستند.

وي اظهار كرد: براساس گزارش مجمع جهاني اقتصاد رتبه جمهوري اسلامي ايران در سال 2013 ميلادي از بين 148 كشور در زمينه ظرفيت نوآوري 85، كيفيت نهادهاي پژوهشي علمي 43 و حضور دانشمندان و مهندسان در عرصه‌هاي پژوهشي 37 و نيز همكاري صنعت و دانشگاه از 93 به 90 رسيده است.

رئيس موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني با بيان اينكه بايد بيشتر دستگاه‌ها به موضوع پژوهش توجه ويژه كنند، بر ساماندهي منابع و بودجه‌هاي پژوهشي، راه‌اندازي مركز اسناد علمي و پژوهشي صنعت و ايجاد انگيزه حمايت و پشتيباني موثر در زمينه پژوهش تأكيد كرد.

وي توسعه پژوهش و اثربخشي آن را مستلزم حمايت، اعتقاد و التزام عملي مديران ذكر كرد و گفت: تحقيق و پژوهش نبايد به صورت سمبليك و تنها يك پرستيژ مديريتي باشد.

فتح‌اله همچنين با تاكيد بر اجرايي كردن نقشه جامع علمي كشور و نيز نقشه بخش صنعت، معدن و تجارت گفت : توانمندسازي طرف‌هاي عرضه و تقاضاي خدمات علمي و پژوهشي و اجرايي شدن نظام جامع مديريت پژوهش و آموزش در وزارت صنعت بايد مورد توجه باشد.

رئيس موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي بازرگاني اظهار كرد: براي رشد و توسعه پژوهش در كشور نيازمند اتخاذ سياست‌هاي حمايتي و هدايتي مناسب براي پشتيباني از تحقيق و پژوهش، ساماندهي مديريت چرخه ايده تا توليد محصول تجاري به نحوي اصولي و ساماندهي پايگاه‌هاي آماري و اسناد و مدارك تحقيقي و پژوهشي در وزارت صنعت هستيم.

كد خبر: 2197728

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۵:۵۰

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن