تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826440069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يادداشتتبيين علوم اسلامي نيازمند قلم‌فرسايي عميق‌تر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يادداشتتبيين علوم اسلامي نيازمند قلم‌فرسايي عميق‌تر
در عصري كه در آن فرقه‌هاي نوظهور و ضاله در حال گسترش هستند، انديشمندان و پژوهشگران ما تا چه حد توانستند علوم اسلامي را با استفاده از معجزه قلم به مخاطبان و جوامع انديشمند بين‌المللي بشناسانند؟
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، در تقويم جمهوري اسلامي ايران روز 25 آذرماه به نام روز پژوهش نامگذاري شده كه به منظور گراميداشت آن و فرهنگسازي در ارتباط با توجه به اين مقوله مهم، هفته‌اي به آن اختصاص يافته است.

در اين هفته كه در آن بيش از همه دانشگاهيان اين مرز و بوم درگير بحث تحقيق و پژوهش هستند. اينكه سالانه چه تعداد پژوهش، پايان‌نامه‌هاي دانشجويان و يا مقالات اساتيد در مجلات داخلي و خارجي به چاپ مي‌رسد و اينكه چقدر از اين مقالات كاربردي بوده و مشكلات را حل مي‌كنند بايد مد نظر قرار گيرد.

در همين راستا بايد اشاره‌اي نيز به پژوهش در علوم اسلامي، جايگاه آن در اين ميان و ضرورت آن در زندگي روزمره پرداخت.

از مهمترين علوم اسلامي مي‌توان به علم كلام فلسفه و عرفان اشاره كرد كه علم كلام به بحث عقلي و نقلي در خصوص اعتقادات ديني و پاسخ به شبهات و اعتراضات مخالفان و اثبات عقايد ديني مي‌پردازد.

علم فلسفه نيز در خصوص شناخت عقلاني درباره عالم بحث كرده و در علم عرفان نيز مي‌توان به شناخت خدا و هرچه نزديك‌تر شدن به حضرت حق دست يافت.

موارد ذكر شده توضيح مختصري از اين سه علوم مهم اسلامي بود كه هر كدام به طور مجزا و مفصل مطالب خاص خود را بيان مي كنند و بسياري از شبهات را پاسخ مي‌دهند.

در اين جا ذكر اين مطلب ضروري است، در عصري كه در آن فرقه‌هاي نوظهور و ضاله از جمله بهائيت با استفاده از فضاي مجازي و ساير امكانات، روز به روز در حال گسترش هستند، انديشمندان، اساتيد و پژوهشگران ما تا چه حد توانستند علوم اسلام ناب محمدي را با استفاده از معجزه قلم به مخاطبان به خصوص جوانان و همچنين جوامع انديشمند بين‌المللي بشناسانند.

پژوهشگران و افرادي كه مقالاتشان در مجلات بين‌المللي معتبر داخلي و خارجي به چاپ مي‌رسد مي‌توانند بهترين مبلغ اسلام باشند و با بهره‌گيري از اين فرصت، مهر باطلي بر اقدامات اسلام‌هراسي و ايران‌هراسي بيگانگان زده و فرهنگ اسلامي را ترويج دهند.

با مراجعه به مراجع قضايي و بررسي پرونده‌هاي گوناگون و طبق نظر كارشناسان، اگر شناخت انسان نسبت به خدا و ايمان به او و در كل معنويت در زندگي افراد افزايش يابد به طور يقين بسياري از مسائل و مشكلات حل شده و ديگر شاهد وقوع جرايم سنگين نخواهيم بود.

اينكه چگونه مي‌توان به اين امر مهم دست يافت به اين بستگي دارد كه در مرحله اول پژوهشگران ما و در مرحله بعد مسئولان با بهره‌گيري از علوم ناب اسلامي و از روش‌هاي متنوع و متفاوت و همچنين براي گروه‌هاي سني مختلف دست به قلم برده و اقدامات لازم را انجام دهند تا به اين ترتيب سهم خود را نسبت به آموزش و همچنين تربيت افراد بپردازند.

امروزه جوانان ما بيش از هر زمان ديگري نياز به آموزش و دريافت تعاليم اسلامي دارند تا علاوه بر مصون ماندن از دام‌ شياطين، در آينده و در زندگي مشترك و در ادامه در تربيت فرزندان صالح عمكرد موفقي داشته باشند.

لذا به نظر مي‌رسد انديشمندان، پژوهشگران و اساتيد ما مي‌توانند اين مسير را براي جوانان هموار كنند.

هر چه اين پژوهش‌ها كاربردي‌تر بوده و در راستاي رفع نيازهاي جوامع باشد مي‌توانند در رسيدن به جامعه‌اي سالم و مهدوي موفق‌تر عمل كنند.

===========

اعظم مرادي صالح

===========

انتهاي پيام/89030/س20

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن