محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842159569
سراج: شرمندهام كه از من تجليل ميشود/ ارجمند: او هيچگاه هنرش را نفروخت
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سراج: شرمندهام كه از من تجليل ميشود/ ارجمند: او هيچگاه هنرش را نفروخت
سيدحسامالدين سراج در آئين تجليلش اظهار كرد: شرمندهام كه در اين مراسم از من تجليل ميشود. زيرا افرادي در جامعه هستند كه هميشه در حال خدمت هستند.
به گزارش خبرنگار بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سهيل محمودي در آئين تجليل از اين هنرمند موسيقي اظهار كرد: خوشحالم كه مجلسي با محوريت و تلاشهاي سراج برگزار ميشود.
او ادامه داد: با برگزاري اين مجلس به سال 61 برگشتم كه كنار يكديگر مينشستيم و اشعار عمان ساماني را ميخوانديم. در آن جمع قيصر امينپور ، حسن حسيني ، فاطمه راكعي ، مهدي نيكو، سلمان هراتي، بنده و سراج كنار يكديگر مينشستيم و اشعار عمان ساماني را ميخوانديم و اين كار را دامن زدن به خلاقيت ميدانستيم.
اين شاعر همچنين گفت: آن زمان نوگرايي و گفتن سخن متفاوت كار مهمي بود، يادم است اواخر دهه 70 بود كه كاست «وداع» با صداي سراج به بازار آمد و ما هم در همه جا اين اثر را ميشنيديم اين كار با حساسيتهاي سراج ميرزماني و نينوازي فروهري همراه بود و اين هنرمندان همفكري زيادي براي اين آلبوم داشتند.
او تاكيد كرد: كاري كه در حوزه باورمندي انجام ميشود بايد در سطح محافل سنتي باشد اما ما مخاطب ديگري هم داريم كه در حوزه اعتقادي كالاي ديگري را ميطلبد و كاست وداع قدم مهمي براي اين كار بود. براي مخاطباني كه گوششان نسبت به نغمهنوا به شعر جدي بود.
محمودي درباره اشعار عمان ساماني گفت: عمان براي نسل ما يكي از نمادهاي نوآوري در حوزه اعتقادي بود و شعرهايي كه آن زمان بيشتر ميشنيديم شعرهايي بودند كه عنصر خلاقيت و ابداع در آنها ديده نميشدند و در نتيجه اثربخش هم نبودند.
او در همين باره اضافه كرد: واقعه بزرگي مثل عاشوراي 61 بايد به طور مستمر زنده بمانند بايد چه در حوزه سنت و چه در فراتر از سنت نوآوري داشته باشيم. كه اين نوآوري در روزگار ما قدري ناشناخته بود و تكرار باعث شده بود اثرگذاري از بين برود. عمان در روزگار خودش مسائل عرفاني را با آنچه ما به آن محرم سال 61 ميگوييم گره زد و بايد بگويم كه امروز هم نياز به نوآوري داريم.
سهيل محمودي تاكيد كرد: امروز هم نياز به نوآوري داريم اگر آثار هم نسلان ما مورد توجه قرار گرفته است به خاطر حرف متفاوت زدن است .مجموعه «وداع» هم نوعي نوآوري بوده كه درست است شعر آن سنتي بوده، اما در آن ابتكار ديده ميشود.
محمودي افزود: اين نسل با انقلاب رشد كرد و با اعتقادش ايستاد. اين نسل با اعتقاداتش زيست اما اعتقاد با پول به دست نميآيد. با تطميع، اعتقاد به دست نمي آيد با پول نفت و پروار كردن آدمهاي بياستعداد نميتوانيد به جايي برسيد. با پول بيحساب و كارتهاي ميلياردي نميتوان اثر گذار بود.
اين شاعر ادامه داد: هنر فرمايشي قبل از تولد مرده است. اگر صداي اين نسل كه يكياش سراج است به جايي رسيده براي اين است كه با دوپينگ صدا و سيما و سازمان فرهنگي هنري همراه نبوده است.
محمودي در پايان سخنانش خطاب به سراج گفت: مردم صداي تو را براي اعتقاد و هدفت گوش ميدهند.
در ادامه اين مراسم كه شامگاه 25 آذر ماه در فرهنگسراي ابن سينا برگزار شده بود. ايرج نعيمايي گفت: صحبت در جمع خاص و در باب هنر كار سختي است اما قصد دارم امروز درباره موسيقي آئيني صحبت كنم.
اين پژوهشگر موسيقي علوم قديم را به سه دسته تقسيم كرد و گفت: آن زمان علوم اعلا به علومي گفته ميشد كه موضوعاتشان كلي ، شامل و فراگير است. علوم متوسط در معادلات كلي اما در مصداق جزئي بوده است اما علوم ادنا كاملا جزئي هستند. اين در حالي است كه جايگاه موسيقي در دستبندي اين علوم مورد اختلاف است.
وي افزود: بعضيها معتقدند كه موسيقي عضو علوم متوسط است و بعضيها معتقدند اعلا است. اما هيچ كس نميگويد كه موسيقي از علوم پايين است. كساني هم كه ميگويند متوسط است دليلش اين است كه آن را جزو رياضي ميدانند .
او ادامه داد: اما عرفا ميگويند موسيقي جزو علوم اعلا است.
اين پژوهشگر موسيقي در بخشي از سخنانش تاكيد كرد: هنرمند به ميزاني كه دايره وجودياش گسترده باشد بروزش هم گستردهتر خواهد بود. نبايد انتظار داشته باشيم كه كسي به واسطه استعداد هنري قابليت بروز جهاني داشته باشد. شخصيتي مثل حسامالدين سراج بيش از آنكه مديون زحماتش در حوزه موسيقي معرفت و معماري باشد. مديون حالتهاي دروني و معرفتهاي سلوكي است.
پيروز ارجمند يكي ديگر از سخنرانان مراسم تجليل سراج بود كه سخنان خود را با بيان خاطرهاي آغاز كرد و گفت: سال 61 بود كه قصد داشتم براي ادامه تحصيل به دانشگاه موسيقي بروم. چند هزار نفر براي مصاحبه شركت كرده بودند و من هم از كرمان آمده بودم و خيلي با شرايط آشنا نبودم . آن روز آقاي سراج از من مصاحبه گرفتند و پس از مدتي وارد دانشگاه شدم.
مدير مركز موسيقي حوزه هنري ادامه داد: پس از وارد شدن به دانشگاه از سراج پرسيدم كه به چه دليل مرا در روز مصاحبه پذيرفت و او گفت: تو از شهرهاي كوچك آمدي و مسيرت را با محدوديت طي كردي بنابراين اين جا جاي توست.
اين موسيقيدان تاكيد كرد: اگر امروز اينجا جمع شديم دليلش هنر ما نيست بلكه تواناييهاي سراج است كه ما را دور هم جمع كرده است. سراجي كه از نينوا تا وداع را خلق كرده است.
او در بخشي از سخنانش از پايمردي سراج نسبت به اعتقاداتش گفت و افزود: او مشي اعتدال را رعايت كرده و از افراط و تفريط به دور است در حالي كه اين موضوع حلقه گمشده ميان هنرمندان است. سراج تواضع دارد و اولين كسي است كه پس از انقلاب به زيباييشناسي در هنر هم اهميت داد.
ارجمند در پايان سخنانش گفت: او انساني جستوجو گر و پويا است . آزادگي و آزادمنشي دارد. او هيچ گاه هنرش را نفروخت.
در ادامه اين مراسم سيد حسام الدين سراج پشت تريبون قرار گرفت و در سخناني گفت: در اين جمع چهرههايي را ميبينم كه احساس شرمندگي ميكنم كه از من تجليل ميشود. در شهر كساني هستند كه هميشه مشغول خدمت هستند .
او درباره اجراي كنسرت «وداع» در چند شب گذشته گفت: برداشتم از اين اجراها خوب است خدا را شكر ميكنم كه شمعي روشن شد تا عدهاي در پرتوي سيدالشهدا پر بزنند. وقتي روي صحنه بچههاي اركستر را ميديدم كه گريه ميكردند برايم عجيب بود تا به حال چنين كنسرتي نداشتم. 60 درصد مخاطبين كنسرت حين اجرا گريه ميكردند و اين يك ارزش است.
اين خواننده ادامه داد: بايد به اين موضوع توجه داشته باشيم كه موسيقي ميتواند در فضاهاي ديني وجود داشته باشد. در كشور ما به موسيقي ظلم شده است
سراج درباره ارادتش به اشعار عمان ساماني بيان كرد: من از عمان خاطره داشتم مرحوم پدرم به عمان ساماني ارادت داشت و در سنين كودكي و نوجواني براي ما عمان ميخواند و اشك ميريخت. در سنين نوجواني كه سنتور مي نواختم با خودم عهد كردم كه اگر توانستم روزي در موسيقي به جايي برسم روي اشعار عمان كار كنم و اين توفيق حدود 15 سال بعد به من داده شد. گاهي وقتي تاثير وداع را روي مخاطابن ميشنوم ميبينم كه اصلا چنين انتظاري نداشتم.
او در سخنانش از اصغر فردي نيز ياد كرد كه با صداي زيبا و تسلطش بر ادبيات دكلمههاي آلبوم وداع را انجام داده است بدون اينكه چشم داشت مالي در قبال اين اثر داشته باشد.
او در بيان خاطرهاي گفت: وقتي پس از ضبط دكلمه از استديو به بيرون آمديم به آقاي فردي گفتم فكر نميكنم اين كارها قسمت هر كسي باشد و هم سرش را روي شانه من گذاشت و گريست وقتي هم راجع به مسائل مالي با او صحبت كردم او گفت: اين دكلمه نمكي بود كه به ديگ امام حسين (ع) ريختيم.
سپس احمد مسجد جامعي ،حجت الاسلام دعايي،ايرج نعيمايي، پيروز ارجمند و... براي تجليل از سراج روي صحنه آمدند و به پاس فعاليتهاي هنري او از او تقدير كردند.
پس از آئين تجليل حجت الاسلام محمود دعايي از ارادت به حسام الدين سراج سخن گفت و اظهار داشت: يكي از دوستانم كه مدير مسئول سابق مجله ادبستان بود خيلي به سراج علاقه داشت و به من ميگفت شهادت ميدهم كه اين انسان هنر و موسيقي را يك عبادت ميداند و هيچ گاه در صحنه اجرا بدون وضو شركت نميكند.
مدير مسول روزنامه اطلاعات ادامه داد: من به عنوان يك طلبه در برابر عظمت معنوي سراج احساس شرمساري ميكنم .
احمد مسجد جامعي هم پس از آئين تجليل از اين هنرمند پيشكسوت موسيقي گفت: منزل پدري آقاي سراج هميشه محل رفت و آمد بزرگان بوده است و او در فضا و مكتبي رشد كرده است كه با صفاي باطني پدرش همراه بوده است. آنها هميشه در قالبهاي جديد عزاي سيدالشهدا را عرضه كردند.
رئيس شوراي شهر تهران همچنين گفت: سراج در كارش متانت و استواري دارد و نقطه اوج آثارش با نام سيدالشهدا عجين شده است.
حجتالاسلام و المسلمين شهاب مرادي در انتهاي اين مراسم حضور پيدا كرد در سخناني گفت: سراج الگوي مناسبي است براي كساني كه هنر را براي هنر نميخواهند هنر او جهتدار و مفهومگرا است و تا كنون آثار فاخر و ارزشمندي خلق كرده است.
به گزارش ايسنا، در اين مراسم چهرههايي چون هوشنگ كامكار سيد عباس سجادي، رامين كاكاوند ، فاطمه راكعي و علي ترابي (رئيس انجمن موسيقي ايران) حضور داشتند.
انتهاي پيام
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
سراج: شرمندهام که از من تجلیل میشود/ ارجمند: او هیچگاه هنرش را نفروخت
سراج شرمندهام که از من تجلیل میشود ارجمند او هیچگاه هنرش را نفروخت سیدحسامالدین سراج در آئین تجلیلش اظهار کرد شرمندهام که در این مراسم از من تجلیل میشود زیرا افرادی در جامعه هستند که همیشه در حال خدمت هستند به گزارش نامه نیوز سهیل محمودی در آئین تجلیل از این هنرمند مونخستين همايش تجليل از پژوهشگران، ناشران و مراكز تهرانپژوهي برگزار ميشود
نخستين همايش تجليل از پژوهشگران ناشران و مراكز تهرانپژوهي برگزار ميشود نخستين مراسم تجليل ازپژوهشگران ناشران و مراكز تهران پژوهي همزمان باهفته پژوهش و به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان تهران چهارشنبه 27 آذرماه برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري فارس اين مراسم با هدف اجشنواره تجليل از تلاشگران كيفيت برگزار ميشود
جشنواره تجليل از تلاشگران كيفيت برگزار ميشود ۴ چهره ماندگار كيفيت كشور در بخشهاي آموزش هنرنگارگري پزشكي و موسيقي تنديس زرين با همايل كيفيت سيمين و بلورين كيفيت سال ۹۲ تجليل ميشوند جشنواره تجليل از تلاشگران كيفيت برگزار ميشود ايلنا بهروز رياحي گفت سومين جشنواره ملي تجليلهمسر و فرزند سراج در مراسم تجلیلش +عکس
همسر و فرزند سراج در مراسم تجلیلش عکس مراسم تجلیل از حسام الدین سراج در فرهنگسرای ابن سینای تهران برگزار شد آفتاب مجله مهر مراسم تجلیل از حسام الدین سراج در فرهنگسرای ابن سینای تهران برگزار شد در این مراسم که پرده عشاق نام داشت از حسام الدین سراج به دلیل آلبوم عاشورایی وداهمسر و فرزند سراج درمراسم تجليل/عكس
همسر و فرزند سراج درمراسم تجليل عكس مراسم تجليل از حسام الدين سراج در فرهنگسراي ابن سيناي تهران برگزار شد در اين مراسم كه پرده عشاق نام داشت از حسام الدين سراج به دليل آلبوم عاشورايي وداع تقدير و تشكر شد مجله مهر حجت الاسلام شهاب مرادي رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهرانتجليل از حسام الدين سراج + تصاوير
تجليل از حسام الدين سراج تصاوير مراسم بزرگداشت حسام الدين سراج خواننده موسيقي سنتي ايران دوشنبه برگزار شد به گزارش گروه چند رسانهاي باشگاه خبرنگاران حجت الاسلام شهاب مرادي رئيس سازمان فرهنگي هنري شهر تهران نيز در اين مراسم گفت حسام الدين سراج الگوي خوبي براي افرادي است كهخبر«سراج» تجليل شد
خبر سراج تجليل شد سيدحسام الدين سراج در آيين تجليلش اظهار كرد شرمنده ام كه در اين مراسم از من تجليل مي شود زيرا افرادي در جامعه هستند كه هميشه در حال خدمت هستند به گزارش ايسنا سهيل محمودي در آئين تجليل از اين هنرمند موسيقي اظهار كرد خوشحالم كه مجلسي با محوريت و تلاش هاي سراجتجليل از سيد حسام الدين سراج در فرهنگسراي ابن سينا
تجليل از سيد حسام الدين سراج در فرهنگسراي ابن سينا آيين تجليل و نكوداشت سيدحسامالدين سراج خالق آلبوم عاشورايي وداع در هجدهمين ويژهبرنامه پرده عشاق دوشنبه 25 آذر ساعت 18 در تالار فرهنگسراي ابن سينا برگزار ميشود حسام الدين سراج علاوه بر آواز در برخي از آثارش آهنگسازي را نيزهمسر و فرزند سراج درمراسم تجليلش/عكس
همسر و فرزند سراج درمراسم تجليلش عكس مراسم تجليل از حسام الدين سراج در فرهنگسراي ابن سيناي تهران برگزار شد در اين مراسم كه پرده عشاق نام داشت از حسام الدين سراج به دليل آلبوم عاشورايي وداع تقدير و تشكر شد مجله مهر حجت الاسلام شهاب مرادي رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهراسيدحسامالدين سراج در مراسم تجليل خود عنوان كردموسيقي ميتواند در فضاي ديني هم وجود داشته باشد
سيدحسامالدين سراج در مراسم تجليل خود عنوان كردموسيقي ميتواند در فضاي ديني هم وجود داشته باشد سيدحسامالدين سراج در مراسم تجليل خود كه در فرهنگسراي ابنسينا برگزار شد با بيان اين كه نسبت به موسيقي ظلم شده است گفت موسيقي ميتواند در فضاي ديني هم وجود داشته باشد به گزارش خبرنگاربرگزاري آئين تجليل از حسام الدين سراج؛ هنرمندي كه صدايش را نفروخت
برگزاري آئين تجليل از حسام الدين سراج هنرمندي كه صدايش را نفروخت سيدحسامالدين سراج در آئين تجليلش اظهار كرد شرمندهام كه در اين مراسم از من تجليل ميشود زيرا افرادي در جامعه هستند كه هميشه در حال خدمت هستند به گزارش ايسنا سهيل محمودي در آئين تجليل از اين هنرمند موسيقي اظهاراستاد حسن ناهید نوازنده نی تجلیل میشود
26 دي ذر فرهنگسراي ارسباران استاد حسن ناهید نوازنده نی تجلیل میشود مراسم بزرگداشت استادحسن ناهید نوازنده نی با شش دهه سابقه درهنرموسیقی سنتی با همکاری موسسه فرهنگی –هنری راد نواندیش پنج شنبه 26 دی ساعت 5 30 در فرهنگ سرای ارسباران برگزارمیشود به گزارش حوزه موسیقی باشگاهمعاون پژوهش، برنامهريزي و نيروي انساني آموزش و پرورش مازندران: از 31 معلم پژوهنده برتر كشوري و استاني تجليل م
معاون پژوهش برنامهريزي و نيروي انساني آموزش و پرورش مازندران از 31 معلم پژوهنده برتر كشوري و استاني تجليل ميشود شانزدهمين دوره معرفي و تجليل از مديران معلمان اقدام پژوهان مسوولان پژوهشي داراي تجربيات برتر و دانش آموزان صاحب آثار پژوهشي برگزار مي شود معاون پژوهش برنامهري-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها