تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851842690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماندانا حجاريان در گفت‌و‌گوي تفصيلي با فارس:ركورددار بودن در اهداي خون افتخار نيست؛ عمر دوباره دادن به انسان‌ها ارزش دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ماندانا حجاريان در گفت‌و‌گوي تفصيلي با فارس:ركورددار بودن در اهداي خون افتخار نيست؛ عمر دوباره دادن به انسان‌ها ارزش دارد
ماندانا حجاريان بانوي ايراني است كه مدال طلاي اهداي خون را به خاطر 161 بار اهداء براي بخشيدن زندگي دوباره به همنوعان خود دريافت كرده و معتقد است تعداد دفعات اهداي خون مهم نيست ولي عمر دوباره گرفتن انسان‌ها ارزش دارد.


به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، ماندانا حجاريان متولد 28 تير 1339 در مسجدسليمان خوزستان است كه كارشناسي الهيات دارد و صاحب دو مدال طلا براي فعاليت‌هاي انساني ـ اجتماعي و نيز ركورددار اهداي خون در كشور است.

اين زن فعال اجتماعي، در كنار هنرهاي نقاشي، بازيگري، شاعري و خطاطي، آتش‌نشان و امدادگر افتخاري نيز هست و در صحنه‌هاي مختلف اجتماعي به ايفاي نقش مي‌پردازد.

حجاريان در زمينه نقاشي در سبك رئال و با گواش، پاستل، آبرنگ، رنگ اكروليك و رنگ روغن كار مي‌كند كه در اكثر مسابقات و نمايشگاه‌‌هايي كه شركت كرده، صاحب رتبه اول شده است.

بازيگري سريال 30 قسمتي «سايه ديروز» صدا و سيماي كرمان و فيلم‌هاي «در نقطه‌ چين حجاز»، «سايه ديروز»، «گمشده در غبار» و «سمفوني خاموش» نيز در كارنامه ‌هنري حجاريان قرار دارد.

اين بانوي ايراني، سومين صعودكننده بانوان سراسر كشور به قله 4 هزار و 500 متري «هزار» كرمان را تجربه كرده‌ و معتقد است كه اهداي خون منافاتي با سلامتي و فعاليت اجتماعي ندارد.

نخستين خانواده ايراني اهداكننده خون

حجاريان يك دختر و دو پسر دارد؛ دختر ماندانا حجاريان وكيل است و پسر او فوق ليسانس معدن كه تحقيق و پژوهش نيز مي‌كند و به لطف پروردگار، فرزندان فعالي دارد كه تمام اعضاي اين خانواده به نوعي ركوردار اهداي خون بوده و نخستين خانواده ايراني در زمينه اهداي خون نيز به‌شمار مي‌‌آيند.

ماندانا حجاريان كه براي فعاليت‌هاي اجتماعي به شهرستان ورامين سفر كرده، در گفت‌و‌گوي تفصيلي با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران، از خانواده و فعاليت‌هاي فرهنگي خود بيشتر گفته كه مي‌خوانيد:

حجاريان اظهار داشت: تا آنجايي كه يادم مي‌آيد از 15 سالگي تا كنون 161 بار خون اهداء كرده‌ام، البته آن زمان قانون اهداي خون به اين شكل نبود و مي‌گفتند اگر خون دهيد، 24 ساعته جايگزين مي‌شود، در صورتي كه خون جايگزين شده از لحاظ حجمي است نه از نظر كيفيت! آن زمان نه آزمايشگاهي بود نه سازمان انتقال خوني، خون اهداكننده را پس از خون‌گيري و تعيين گروه خوني به بيمار تزريق مي‌كردند و اصلاً با وضعيت امروز قابل مقايسه نبود.

سوم مهر 1354 روز استارت ركوردشكني اهداي خون

وي افزود: روز سوم مهر سال 1354 بود؛ يك نفر احتياج به خون داشت، پدرم متوجه اين موضوع شد و همه بچه‌‌ها را جمع كرد كه پس از آزمايش، گروه خوني من و يكي ديگر از بچه‌‌ها كه B+ بود كه به آن فرد مي‌خورد.

حجاريان تصريح كرد: يادم است روزه بودم و از سوزن هم بيش از حد مي‌ترسيدم به حدي كه گريه كردم، اما آن‌ها گوش‌‌شان بدهكار نبود، چون مي‌‌گفتند جان آن زن در خطر است، خلاصه به هر مكافاتي بود از من خون گرفتند كه خدا را شكر آن خانم از مرگ نجات پيدا كرد و پس از آن بود كه پدر و مادر و همسايه‌ها بسيار مرا تشويق كردند.

وي ادامه داد: پدرم كه از خيرين خوزستان بود، مشوق اصلي من براي اين كار بود و هميشه به خدا مي‌‌گويم كه تمام ثواب اهداهاي خون من به روح پدرم برسد، چراكه اگر او مرا در آن موقعيت از مدرسه بيرون نمي‌‌آورد تا خون بدهم ديگر چنين اتفاقي كه سال‌ها اين كار را ادامه دهم برايم نمي‌افتاد؛ در قدم اول پدرم دست مرا گرفت و تشويق‌هايي كه از طرف پدر و همسايه‌ها شدم زمينه‌سازي بود كه اين كار را تا امروز ادامه دهم.

اين فعال فرهنگي عنوان داشت: پدرم هميشه مي‌گفت تو به خاطر اسمت هم كه شده بايد ماندگار شوي، تو ماندگار هستي و من در تو آينده روشني مي‌بينم؛ در حالي كه مي‌گفتم درسم ضعيف است و گمان مي‌‌كردم ماندگاري تنها به درس‌ خواندن است و كار خير را ناديده گرفته بودم.

وي اضافه كرد: بعد از ازدواج هم كه 19 سالم بود به كرمان رفتم و اهداي خون داشتم؛ عده‌اي مرا خانم كرماني مي‌نامند، ولي پدر و مادرم اصفهاني هستند و متولد مسجد سليمان هستم و چون شوهرم كرماني است، در كرمان زندگي مي‌كنم.

تا كنون هيچ وقت به فكر ركورد زدن نبودم

حجاريان بيان داشت: تا كنون هيچ وقت به فكر ركورد زدن نبودم، اما تشويق‌هاي گذشته و اينكه به هم‌نوعان خود كمك مي‌كنم برايم لذت ‌بخش است؛ زماني كه مي‌ديدم جواني احتياج به خون دارد، مي‌رفتم و خون مي‌دادم و وقتي شادي به خانواده‌اش برمي‌گشت احساس رضايت قلبي مي‌كردم يا مردي كه نان‌‌آور خانواده بود و خون دادن من سبب نجات او مي‌شد، احساس آرامش مي‌كردم.

وي ادامه داد: زماني كه فرزندانم براي اهداي خون پيشقدم مي‌شوند، خدا را شكر مي‌‌كنم كه خداوند اين لطف را به فرزندانم داشته كه كار خير انجام ‌دهند.

ركورددار اهداي خون كشور اظهار داشت: اعتقاد دارم وقتي در راه درستي قرار بگيري سخت مي‌تواني از آن راه فاصله بگيري؛ البته خداوند هم دست مرا گرفت و تا اين لحظه هميشه با لطف او توانسته‌‌ام اهداي خون داشته باشم، چراكه اگر نظر خداوند نباشد انسان نمي‌تواند قدم از قدم بردارد و به هر حال آدمي هر چه برداشت مي‌كند از همان چيزي است كه كاشته و اگر خوبي بكارد خوبي درو مي‌كند.

هيچ مشكلي با اهداي خون برايم پيش نيامده است

وي افزود: خدا را شكر تا كنون هيچ مشكلي با اهداي خون برايم پيش نيامده است، چون قرص‌هاي آهن را هر شب مي‌خورم؛ يك بار كه براي اهداي خون رفتم، دكتر گفت «شايد ديگر از تو خون نگيرم براي اينكه تو حدود 52 سال داري و بايد به فكر سلامتي خودت باشي»، اما گفتم «با خدا عهد بستم تا زماني كه زنده هستم، هر سه ماه يك ‌بار خون بدهم».

حجاريان تصريح كرد: در گذشته تاريخ خون دادن به شكل پراكنده بود و قاعده‌‌اي نبود كه بگويند هر سه ماه يك ‌بار خون دهيد، اما اكنون قاعده سازمان انتقال خون براي آقايان هر سه ماه يك ‌بار و براي خانم‌ها هر چهار ماه است، البته بنده مانند آقايان هر سه ماه يك‌بار 250 سي‌‌سي خون اهداء مي‌كنم.

بايد الگويي براي ديگران باشيم

وي ادامه داد: هميشه مي‌گويم ان‌شاءالله توانسته باشم جان يك نفر را نجات دهم كه خداوند از او راضي باشد و كاري انجام داده باشم كه باعث خشنودي خداوند باشد؛ اگر در كار منيّت باشد هيچ فايده‌اي ندارد و وقتي انسان دچار منيّت شود از خدا دور مي‌شود؛ خانواده‌ام دوست ندارند كه مصاحبه كنم، چون مي‌گويند منيّت تو را مي‌گيرد ولي حرف من منيّت نيست، حرفم اين است كه بايد الگويي براي ديگران باشيم، چون مردم جامعه خوبي‌ها را مي‌بينند و اين خوبي‌ها انعكاس دارد و اين مطالب را بيان كردن به نوعي انرژي مثبت دادن به مردم است.

اين ركورددار اهداي خون عنوان داشت: بيماران سرطاني، دياليزي، هموفيلي و ... بسياري در كشور داريم و انواع و اقسام عمل‌هايي كه حتي احتياج به فرآورده‌‌هاي خوني دارند؛ وظيفه خود مي‌‌دانم براي كمك به هم‌وطنانم اهداي خون داشته باشم و بايد هم‌وطنان را تشويق به اهداي خون كنم.

كسب مدال طلا از سازمان انتقال خون و بي‌نهايت تقديرنامه

وي اضافه كرد: تا كنون بي‌نهايت تقديرنامه و در سال 89 نيز از سازمان انتقال خون مدال طلا گرفتم، چراكه نخستين خانواده اهداكننده خون در كشور هستيم؛ به اين ترتيب كه دختر و پسرم از 15 سالگي خون اهداء كرده‌اند و در حال حاضر من كارت طلايي، همسرم كارت نقره‌اي و فرزندانم نيز كارت سبز دارند؛ كارت‌ها از سفيد شروع مي‌شود و قرمز، سبز، نقره‌اي و طلايي به ترتيب در مراحل بعد قرار دارند، كساني كه بالاي 100 بار خون داده باشند كارت طلايي، افرادي كه تا 70 بار خون داده‌اند كارت نقره‌‌اي و بالاي 50 تا 60 بار نيز مشمول كارت سبز مي‌‌شود.

حجاريان يادآور شد: زماني كه خون مي‌دهم احساس آرامش مي‌كنم و زماني كه بچه‌‌هايم اهداي خون دارند خدا را شكر مي‌كنم كه خداوند اين لطف را به فرزندانم داشته كه كار خير انجام ‌دهند؛ گمان مي‌كنم هنوز جامعه با منافع خون دادن آشنا نيست.

وي افزود: آدمي كه خون مي‌‌دهد جوان‌تر مي‌‌ماند، اما در كل اهداي خون روحيه انسان را بالا مي‌‌برد، فرد را شاداب مي‌كند و به انسان آرامش مي‌‌بخشد، البته اكثر كساني كه اهداي خون داشته‌‌اند اين موضوع را تأييد مي‌كنند؛ زمان اهداي خون احساس مي‌‌كنم به خداوند نزديك‌تر مي‌شوم و لذت خاصي سراپاي وجودم را در بر مي‌گيرد.

تمام اعضاي خانواده‌ام كارت اهداي عضو دارند

اين بانوي فعال فرهنگي و اجتماعي عنوان كرد: تمام اعضاي خانواده‌ام كارت اهداي عضو دارند كه اگر اتفاقي برايمان افتاد، اعضايمان را اهدا كنند؛ چراكه معتقديم زماني كه بتوانيم كار خيري انجام دهيم، خداوند نيز دستمان را در موقع نياز مي‌گيرد.

وي ادامه داد: امروزه سازمان انتقال خون ابتدا از اهداكننده آزمايش مي‌‌گيرد كه وضعيت فرد متقاضي را از نظر كمبود پلاكت، پلاسما و ميزان فشار خون بداند، حتي سئوالات پزشكي مي‌‌پرسند كه بدانند فرد چه قرصي را مصرف مي‌كند يا اگر شخص كمبود آهن داشته باشد و بدانند برايش مشكلي پيش مي‌‌آيد نمي‌‌گذارند خون بدهد.

حجاريان بيان داشت: متأسفانه برخي بدون آزمايش و با تشخيص شخصي مي‌گويند كم خون هستند و شرايط اهداي خون را ندارند، اما با يك بار مراجعه به سازمان انتقال خون اين مسئله برايشان مشخص مي‌‌شود، حتي از گروه خوني‌ خود مطلع مي‌شوند و شايد گروه خوني ناشناخته و كمياب داشته باشند كه خون ‌آن‌ها در مواقع ضروري به‌كار‌ آيد.

برخي آقايان از اهداي خون خانم‌هايشان جلوگيري مي‌كنند

وي در ادامه افزود: متأسفانه برخي آقايان از اهداي خون خانم‌هايشان جلوگيري مي‌كنند و معتقدند براي همسرشان مشكلي به‌وجود مي‌آيد در صورتي كه آقايان همان‌طور كه در تمام زمينه‌هاي علمي، هنري، فرهنگي، سياسي، اقتصادي فعال هستند بايد اين اجازه را به خانم‌ها نيز بدهند.

حجاريان بيان داشت: به شهرهايي رفته‌ام كه متأسفانه وقتي با خانم‌ها صحبت كردم، گفتند كه همسرانشان اجازه اهداي خون را به آن‌ها نمي‌دهند و اين برايم دردناك است كه چرا اين اجازه را نمي‌دهند؟ خانم‌ها در هر زمينه‌اي ثابت كرده‌اند كه موفق هستند؛ بايد اين سنت حسنه درست جايگزين شود و خانم‌ها اهداي خون بيشتري داشته باشند و هيچ ترسي ندارد و فقط يكي دو بار شايد احساس ترس از برانور(سوزن) وجود داشته باشد.

وي ادامه داد: هميشه اين توصيه را به بانوان داشته‌ام كه براي يك بار هم كه شده تست بدهند و بدانند با خون ‌دادن هيچ مشكلي برايشان پيش نمي‌آيد، فعاليت‌هايم در زمينه‌‌هاي مختلف براي اين است كه ثابت كنم هيچ مسئله‌اي از لحاظ روحي و جسمي براي انسان به‌وجود نمي‌آيد، بلكه باعث شادابي و نشاط بيشتر مي‌شود.

حجاريان اضافه كرد: ائمه اطهار عليهم‌السلام هميشه در زندگي الگويم بوده‌اند، چراكه از جان و مال خود گذشتند تا اسلام واقعي را به مردم نشان دهند و اين‌كه زندگي راستيني را به ما ياد دهند.

اهداكنندگان خون مستمر، الگوي خاصي براي سازمان انتقال خون هستند

ركورددار اهداي خون كشور اظهار داشت: اهداكنندگان خون مستمر، الگوي خاصي براي سازمان انتقال خون هستند، چراكه بدون چشمداشت مالي به فكر جان ديگران هستند و سازمان انتقال خون در شرايط ضروري معمولاً براي اهداي خون به ما اطلاع مي ‌دهد.

وي در ارتباط با بخشش عنوان كرد: انسان‌ها وقتي به دنيا مي‌آيند، هيچ چيز از خود ندارند، خداوند هم به هر كسي علم، ثروت و هزاران موهبت ديگر ‌بخشيده است و در بخشيدن هيچ چيزي كم نمي‌شود.

حجاريان ادامه داد: خانواده به‌ويژه همسرم كه دبير بازنشسته آموزش و پرورش است در حد توان، ياري‌ام مي‌‌كنند و هيچ‌گاه مرا تنها نگذاشته‌اند.

تأسيس مركز ضايعه نخاعي «پويايي كرمان»

اين ركورددار اهداي خون كشور تصريح كرد: به خاطر اتفاقي كه براي يكي از همكلاسي‌هاي پسرم افتاد و او در يك حادثه تمام بدنش از گردن به پايين فلج شد، مصمم شدم تا «مركز ضايعه نخاعي پويايي كرمان» را راه‌اندازي كنم؛ اين اتفاق مباركي در زندگي‌ام بود و برخي از اين بچه‌ها را به خانه خود مي‌آوردم و يكي از اين بچه‌ها زهرا نعمتي است كه در رشته تير و كمان در دنيا مقام اول را كسب كرده است.

وي اضافه كرد: نبايد اين گونه باشد كه فرد معلول گوشه‌ نشين شود؛ همين قدر كه نفس مي‌‌كشد، يعني وجود دارد و اطرافيانشان بايد با همدلي روحيه و اميد را در آن‌ها تقويت كنند، بسياري از اوقات بچه‌هاي بي‌سرپرست را به خانه مي‌آوردم مثلاً از سه روز به عيد مانده تا سه روز بعد از عيد نوروز خانه ما بودند، آنها را سينما مي‌بردم، برايشان كتاب و لباس مي‌‌خريدم، پارك مي‌بردم و هنوز هم هر كاري از دستم برآيد برايشان انجام مي‌‌دهم.

اين بانوي فعال فرهنگي و اجتماعي يادآور شد: شايد اصلاً اسم بنده در مسئله ضايعه نخاعي برده نشود، تا كنون نيز در بسياري موارد نامي از من برده نشده است، ولي اساس و بنياد اين ساختمان براي من است.

وي افزود: مي‌خواهم بگويم مهم نيست كه اكنون اسمي از من برده نشود، مهم اين است كه اين قدم را برداشته‌ام و اين پله را گذاشته‌ام تا ديگران اين پله‌ها را طي مي‌كنند، ولي خدا كند كه هميشه از اين پله‌ها قدم‌هاي مثبت براي ديگران بردارند، ولي اينكه ديگران بخواهند قدر گذشته را ندانند و راهي براي آينده هموار نكنند، دردناك است و هميشه يك ضربه براي جامعه است.

مربي نقاشي كانون پرورش فكري كودكان مسجدسليمان از 15 سالگي

اين فعال فرهنگي عنوان داشت: از 15 سالگي مربي نقاشي كانون پرورش فكري كودكان مسجدسليمان بودم و از آن زمان تا كنون نقاشي را بدون استاد تا امروز ادامه داده‌ام و گواهي درجه يك دارم.

وي افزود: به همين بچه‌‌هايي كه به خانه مي‌آوردم نقاشي ياد مي‌دادم، يكي از شاگردانم نابينا بود، اما نقاشي مي‌‌كرد و در حال حاضر نيز ليسانس گرفته و خودش به بچه‌هاي نابينا با خط بريل درس نقاشي مي‌دهد.

اين بانوي فعال اجتماعي و فرهنگي تصريح كرد: براي تدريس به شاگردان نابينا از فيبر استفاده مي‌كردم، كاغذ را با گيره روي فيبر نصب مي‌كردم بعد با يك خودكار روي آن شكلي مانند دايره و مربع مي‌كشيدم و زماني كه كاغذ را بر مي‌داشتم از روي زبري فيبر مي‌فهميدند كه كدام شكل است، سپس به آنها مي‌گفتم كه از هركدام از

اشكال چه شكل‌هايي را مي‌‌توانند در كنار هم بكشند و نقاشي كنند، بعد از آن‌كه شكل گل، حيوان و طبيعت را ياد گرفتند، رنگ‌ها را هم به آن‌ها آموزش دادم، علاوه بر شاگرد نابينا به بچه‌هاي ناشنوا و لال هم نقاشي درس داده‌ام.

به‌عنوان آتش‌نشان افتخاري معرفي شدم

وي در ارتباط با حرفه آتش‌نشاني گفت: وقتي مي‌ديدم آتش‌نشان زن در ايران وجود ندارد، اين احساس نياز برايم به وجود آمد كه خوشبختانه در آينده متوجه شدم كه در كرج آتش‌نشان زن انتخاب كرده‌اند و بعد در كرمان دو نفر را انتخاب كردند و چون سن و سالي از بنده گذشته بود، مرا به‌عنوان آتش‌نشان افتخاري معرفي كردند كه در اين زمينه با كارهايي كه انجام مي‌دادم براي مديران و مسئولان چهره فعال و جذاب آن شغل شده بودم كه لوح و كپسول آتش‌نشاني را به بنده اهداء كردند.

حجاريان ادامه داد: تا كنون در عمليات‌هاي بزرگي شركت نكرده‌ام و چون جزو نيروهاي كمكي هستم، بيشتر مردم را براي يادگيري و اينكه پيشگيري بهتر از درمان است، تشويق مي‌كنم كه چگونه پيشگيري كنند تا اتفاق بدي برايشان پيش نيايد، مثلاً زماني كه زمستان مي‌شود از بخاري چگونه استفاده كنند.

وي تأكيد كرد: در هر زمينه‌اي كه بتوانم فعاليت مي‌كنم حال تا چه حد موفق هستم، خدا و مردم مي‌دانند و به هيچ ارگان، سازمان، اداره و نهادي وابسته نبودم و نيستم و از هيچ جا حقوقي نمي‌گيرم كه اينها همه لطف خداوند است.

دولت بايد مردم را درك كند

اين آتشنشان افتخاري در ادامه گفت: اكنون در جامعه فرهنگ لباس پوشيدن، آرايش كردن نه در سنت و نه در شخصيت يك انسان شرقي است؛ زن و مرد ايراني اكنون به‌گونه ديگري لباس مي‌پوشد و اين‌ها به خاطر مقابله كردن و جبهه‌گيري با دولت است، دولت بايد مردم را درك كند و بداند كه هيچ كدام از ايرانيان بدخواه ايران نيستند و نيت بدي ندارند.

وي ادامه داد: همه ايراني و مسلمان هستيم و دوست داريم كه يك جامعه ايده‌آل داشته باشيم، نبايد بگذاريم جامعه از شهدا دور شود و فرهنگ ايثار در جامعه پا برجا بماند و از طريق اشتغال‌زايي براي جوانان، سطح فكري آنها را با جامعه بالا ببريم كه از اين حالت انفعال بيرون بيايد.

حجاريان اظهار داشت: زماني كه در خانواده بچه مي‌بيند پدر و مادر نماز مي‌خواند و عبادت مي‌كند و حرف راست مي‌زند، زمينه را ايجاد مي‌كند كه با دوستان خوب رفت و آمد كند؛ وقتي مي‌بيند پدر و مادر جز خير و سعادت جامعه چيز ديگري نمي‌خواهد، فرزندان نيز براي سعادت جامعه تلاش مي‌كنند.

وي اضافه كرد: خانواده بايد با افرادي كه مشكل دارند، رفت و آمد نكند؛ يعني اگر بتوانم آن خانواده را هدايت كنم با آنها رفت و آمد مي‌كنم، ولي اگر بدانم كه نمي‌توانم هدايتشان كنم رفت و آمد خود را قطع مي‌كنم، البته هميشه سعي كرده‌ام كه مشكل آن‌ها را برطرف كنم و صله رحم را انجام دهم.

اين ركورددار اهداي خون در ايران افزود: در خانواده ما قرآن زياد خوانده مي‌شود؛ خانواده همسرم يك خانواده مذهبي هستند و همسرم خوشنويس قرآن است و 30 جزء قرآن را با 30 نفر خوشنويسي كرد كه بهمن ماه 90، در معرض ديد مردم قرار گرفت.

وي يادآور شد: عده‌اي مرا ايثارگر مي‌نامند در صورتي كه افراد زيادي اين كار را انجام مي‌دهند؛ به نظرم فردي كه براي نخستين بار به سازمان انتقال خون مي‌رود، يك ايثارگر است چون براي من اين كار عادت شده است و احساس مي‌كنم اگر الان خون ندهم، گناه كرده‌ام.

نيامده‌ايم بت شويم

حجاريان ادامه داد: وقتي كسي را كه براي نخستين بار در اين راه قدم مي‌زند، تشويق مي‌كنيم دوباره جا پاي من و امثال من مي‌گذارد؛ نيامده‌ايم بت شويم، آمده‌ايم كه راه‌هاي خير را نشان يكديگر دهيم و افتخار مي‌كنم عزيزاني حرف مرا گوش مي‌كنند.

وي گفت: ماندانا حجاريان روزي از دنيا مي‌رود، ولي دوست دارم مردم، زندگي مرا ببينند و بدانند كه پل‌هاي پشت سر من خراب نشده است؛ كساني مي‌گويند تا به جايگاه كنوني من برسند، طول مي‌كشد ولي زماني بنده نيز براي بار اول شروع كردم و مهم نيست كه چند بار خون داده‌ام، مهم اين است كه در اين چند بار خون دادن، مي‌توان جان چند نفر را نجات داد.

اين بانوي فعال اجتماعي و فرهنگي اضافه كرد: زماني افتخار مي‌كنم كه هم‌وطنانم اهداي خون را مانند نماز خواندن واجب بدانند؛ نبايد منتظر بمانيم كه حتماً اتفاقي براي اطرافيانمان به‌وجود آيد تا با سازمان انتقال خون آشنا شويم، بايد هر لحظه فكر كنيم كه هم‌وطنان به خون احتياج دارند و احساس مسئوليت كردن همان مسئله عشق است؛ عشق‌ها بايد در دل به وجود بيايند تا ايثارگري‌ها شروع شود.

وي در پايان تصريح كرد: ركورددار بودن افتخار نيست؛ ركوردداري زماني ارزش دارد كه نزد خداوند قرب و عزت داشته باشيم و بتوانيم در دنيا دل مردم را به‌دست بياوريم.

انتهاي پيام/2462/

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن