تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829949857




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوآوری یکی از خلأهای پژوهش است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
نوآوری یکی از خلأهای پژوهش است خبرگزاری رسا ـ رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این‌که نوآوری یکی از خلأهای پژوهش است، گفت: در پژوهش باید از مطالب مفید و مرتبط استفاده و کار به صورت تخصصی انجام شود و نباید از هر مطلبی صرف این‌که مفید است، استفاده کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حسین توسلی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی که در سالن اجتماعات این پژوهشگاه برگزار شد، گفت: پژوهش مطلوب و ایده‏آل پژوهشی است که سراسر مسأله بوده و برای هر پاراگراف و خط خود دلیل علمی و تخصصی داشته باشد.
وی با بیان این‌که پرداختن به مسأله پژوهش در دنیای کنونی امری ضروری است، افزود: مبنای پژوهش بر روی مسأله استوار است، چون پژوهشگر در پژوهش در همه حال دغدغه تنقیح و رفع مسأله را دارد.
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: یک پژوهشگر همیشه باید نسبت به مسائل عمقی پژوهش اهتمام بورزد و به ظواهر مسأله اکتفا نکند، چون پرداختن به ظاهر مسأله نمی‌تواند افراد را با پژوهش ارتباط دهد ولی اگر عمقی به مسأله نگاه شود در ارتباط افراد با پژوهش هم بسیار مؤثر خواهد بود.
حجت‌الاسلام توسلی مسأله محور بودن را از دیگر الزامات یک پژوهش خوب برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر پژوهشی مسأله‌محور شد، ارزش فراوان پیدا می‌کند ولی اگر این پژوهش صرف جمع‌آوری و تألیف باشد از ارزش خاصی برخوردار نخواهد بود.
وی با بیان این‌که در پژوهش باید مبانی علمی و تخصصی نیز در نظر گرفته شود، تصریح کرد: در پژوهش باید از مطالب مفید و مرتبط استفاده و کار به صورت تخصصی انجام شود و نباید از هر مطلبی صرف این‌که مفید است، استفاده کرد.
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به آفات پژوهش، بیان داشت: تزئینی بودن پژوهش یک نوع آفت است، چون پژوهش باید دارای محتوا و مفهوم باشد و مطلبی را به درستی و کامل به مخاطب ارائه دهد و الا تزئینی‌بودن پژوهش مشکلی را حل نمی‌کند.
وی ادامه داد: استفاده از مقدمات طولانی در پژوهش یکی دیگر از آفات پژوهشی است و محتوای پژوهش را دچار لطمه می‌کند و مخاطب با مطالعه این مقدمه طولانی با اصل مسأله و محور پژوهش فاصله می‌گیرد.
حجت الاسلام توسلی با بیان اینکه جمع‌آوری منابر نیز یکی از مواردی است که به پژوهش آفت وارد می‌کند، افزود: مسأله پژوهش موضوعی جزئی است و این‌گونه نیست که همه مباحث در آن به صورت کامل گردآوری شود.
وی در ادامه خلأهای موجود در عرصه پژوهش را مورد توجه قرار داد و گفت: یکی از مهم‌ترین خلأهای موجود در عرصه پژوهش نوآوری است که باید بیشتر مدنظر پژوهشگران قرار بگیرد، چون وقتی در پژوهشی از نوآوری استفاده شود، مخاطبان آن هم بیشتر می‌شوند و این نشان از این مطلب دارد که پژوهش عرصه‌ای برای حل مسائل است.
 رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این‌که رشد پژوهشی در پژوهشگران نیازمند استفاده از علوم و تکریم عالمان است، ابراز داشت: در فضای کنونی جامعه و حوزه‌های علمیه متأسفانه استفاده از علوم و تکریم عالمان ضعیف و سرد شده است.
وی در پایان تکریم علما و بزرگان را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: عالمان و بزرگان دینی همیشه در خط مقدم جبهه فرهنگ قرار دارند و ما باید در همه حال آنها را تکریم و پشتیبانی کنیم./907/پ202/ن



۱۳۹۲/۹/۲۵






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن