واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در تجليل از پژوهشگران برتر شهرستان آبيك صورت گرفتاز پخش كليپ «ناچارنامه» تا تجليل از مسئولان پژوهشگر آبيكي
در همايش تجليل از پژوهشگران برتر شهرستان آبيك، كليپ «ناچارنامه» ساخته كانون سينماي جوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيك پخش و از مسئولان پژوهشگر اين شهرستان تجليل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از آبيك، به مناسبت هفته پژوهش با همكاري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين و به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيك بعد از ظهر امروز همايش تجليل از پژوهشگران حوزه دين، فرهنگ، هنر و نمايش آييني در سالن آمفي تئاتر شهيد آويني مجتمع فرهنگي و هنري باران شهر آبيك برگزار شد.
در اين همايش حجتالاسلام سيدابوتراب موسوي، امام جمعه شهر آبيك، حجتالاسلام عبدالصمد رمضاني امام جمعه موقت شهر آبيك، حميد بغدادي معاون فرماندار شهرستان آبيك، محمدحسين نصيري رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيك، حجتالاسلام سيدجلال حسيني رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آبيك، مرتضي طاهرخاني بخشدار مركزي شهرستان آبيك، جمعي از مسئولان ادارات و مسئولان موسسات آموزش عالي و پژوهشگران حوزه دين، فرهنگ، هنر و نمايش آييني و قاريان و خادمان قرآني شهرستان آبيك حضور داشتند.
در اين همايش، پس از تلاوت قران كريم و سرود ملي، كليپي از ماهوارهبر ماهواره اميد براي حضار پخش شد كه در واقع نمايش اقتدار علمي دانشمندان جوان ايراني بود.
پژوهشگر و استاد دانشگاه نيز در اين همايش، پژوهش در زمينه ارتقاي شاخصهاي سلامت اجتماعي را به صورت اصولي و هدفمند ضروري عنوان كرد و گفت: يكي از جلوههاي بروز اثر دانايي و آگاهي، كاهش نرخ جرم به ويژه در جامعه است.
محمد فلاحصفري افزود: اين احتمال وجود دارد كه دستگاههاي اجرايي در حوزههاي مختلف به دليل احتمالي اتخاذ تصميمهاي ناصحيح به بروز بستر تخلف و جرايم نقش داشته باشند كه اين امر مقوله پژوهش را ضروريتر ميكند.
وي ادامه داد: مسئولان بايد آنچه را كه احتمال دارد در آينده دغدغه ايجاد كند، پيشبيني و پيشگيري كنند.
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: اقدامات مسئولان نبايد صرف اقدامات مقابلهاي و لحظهاي و پس از بروز مشكل باشد بلكه اقدامات بايد جنبه پيشگيرانه داشته باشد چرا كه اگر اين تفكر كه «تا فردا شود، فكر فردا كنيم» در اين عرصه توجيهپذير نيست.
فلاحصفري اضافه كرد: هرچه از ميزان جرم، بزه و انحرافات اجتماعي در جامعهاي كم شود، جامعه توسعهيافتهتر ميشود.
رئيس موسسه آموزش عالي بصير در حاشيه همايش تجليل از پژوهشگران برتر شهرستان آبيك به خبرنگار فارس در اين شهرستان گفت: پژوهش يك امري ضروري و هميشگي است چرا كه همواره با موضوعات و پديدهها، افكار و انديشههاي جديد مواجه هستيم.
قاسم انصاري افزود: پژوهش پاسخگويي به راهحل جويي براي برونرفت از مجهولات است.
وي ادامه داد: موضوعاتي كه در گذشته وجود داشته با علوم قديم و تجربيات گذشته قابل حل است ولي موضوعات جديد نياز به پژوهش و راهحلهاي مناسب دارد.
اين مسئول پژوهش در خصوص جوانان، اقتصاد و معيشت خانواده و مسائل فرهنگي را ضروري دانست و افزود: اين موضوعات از موضوعات مهم جامعه امروز است كه پژوهشگران بايد به پژوهش در زمينه آنها بپردازند.
در اين همايش، كليپي با عنوان «ناچارنامه» با سرود مرگ بر امريكا صداي حامد زماني پخش شد كه در آن نمونههايي از حقوق بشر امريكايي يعني كشتار مردم اقصي نقاط دنيا به نمايش گذاشته شد كه چيزي جز تأسف نصيب حضار نميكرد و انسان را به ياد اين جمله شهيد مطهري انداخت كه شمر و يزيد گذشته را همه ميشناسند ولي بايد شمر و يزيد زمان را شناخت.
در اين همايش، پژوهشگران برتر و نمونه شهرستان آبيك اعم از پژوهشگران حوزه دين، فرهنگ، هنر و نمايش آييني، قاريان و خادمان قرآني تجليل شدند كه در جمع اين پژوهشگران، روساي ادارات تبليغات اسلامي و ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان آبيك نيز به چشم ميخوردند.
انتهاي پيام/77006/ذ40
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]