واضح آرشیو وب فارسی:فارس: همزمان با جلسه همانديشي پژوهشي صورت ميگيردتجليل از 10 پژوهشگر برتر اروميه
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه اروميه گفت: امروز در جلسه همانديشي از 10 نفر پژوهشگر برتر اروميه به مناسبت هفته پژوهش تجليل ميشود.
عليرضا طالبي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اروميه با بيان اينكه پژوهش در حقيقت توليد است، اظهار داشت: از نظر ديدگاه دين مبين اسلام علمي مفيد است كه در راستاي رفع نيازهاي جامعه و بهبود شرايط جامعه باشد.
وي يادآور شد: دانشگاهها موتور پيشرفت كشور بوده و در دانشگاهها حوزه معاونت پژوهشي منشا توليد علم است و اين منشا توليد علم توسط تسهيلات تكميلي دورههاي كارشناسي ارشد و دكتري انجام پيدا ميكند.
طالبي ابراز داشت: ضرورت دارد از فعاليتهاي بالقوه دانشجويان در رفع نيازهاي كشور استفاده كنيم كه خوشبختانه دانشگاه اروميه به عنوان دانشگاه مادر استان نزديك به 6 هزار نفر دانشجوي تحصيلات تكميلي در كارشناسي ارشد و دكتري دارد.
وي ادامه داد: نهايتا براي اينكه پاياننامههاي اين دانشجويان بتواند در مشكلات جامعه، استان، منطقه و كشور دخالت داشته باشد نياز است تمامي واحدهاي توليدي، صنعتي و دستگاههاي اجرايي اولويتهاي پژوهشي را در اختيار دانشگاهها به ويژه دانشگاه اروميه قرار دهند.
طالبي متذكر شد: در اين صورت ميتوانيم پاياننامهها و پروژههاي تحقيقاتي دانشجويان را هدفمند تقاضا محور و محصول محور كنيم كه در اين شرايط دانشجويان را با معضلات پيشروي كشور آشنا ساخته و نيز مديران واحدهاي توليدي و صنعتي را با متخصصان جوان آشنا كرده و اعتماد سازي انجام ميشود تا نهايتا فارغالتحصيلان به راحتي جذب بازار كار شوند.
وي اعلام كرد: براساس قانون برنامه پنج ساله پنجم كه از سال 90 تا 94 بوده بايد 50 درصد فعاليتهاي پژوهشي اساتيد دانشگاه در راستاي حل مشكلات كشور باشد.
طالبي افزود: براساس فرمايشات مقام معظم رهبري 90 درصد پاياننامهها بايد در راستاي حل مشكلات كشور باشد.
وي تصريح كرد: دانشگاه اروميه به عنوان دانشگاه مادر آذربايجان غربي از واحدهاي صنعتي ميخواهد اولويتهاي پژوهشي را در اختيار دانشگاه قرار داده كه ما بتوانيم با عنوان پروژههاي تحقيقاتي در اختيار دانشجويان قرار دهيم.
طالبي عنوان كرد: بودجه اعتبارات دانشگاه اروميه در سال 84 نزديك 270 ميليون تومان و در سال 92 نزديك به يك ميليارد و 150 ميليون تومان بوده است.
وي اضافه كرد: با توجه به سياست دانشگاه اروميه پروژههاي محصول محور در اولويت دارد كه سبب شده بودجههاي خارج دانشگاهي كه در سال 84 حدود 94 ميليون تومان بود در اواخر سال 91 حدود يك ميليارد و 650 ميليون تومان شده و اين سياستها به سمت هدفمند كردن پژوهشهاي دانشگاهي است.
طالبي با بيان اينكه پژوهش سرمايه گذاري بوده و هزينه نيست، اذعان داشت: امسال از 23 نفر پژوهشگر برتر كشور يك نفر از دانشگاه اروميه منتخب شده است.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه اروميه اعلام كرد: امروز از ساعت 15 تا 17 در پرديس شهر دانشگاه اروميه در سالن شهيد يعقوبي جلسه همانديشي پژوهشي برگزار شده و طي اين جلسه از 10 نفر پژوهشگر برتر اروميه تجليل ميشود.
انتهاي پيام/610005/خ30
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]