تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826344341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهي استان البرز صورت گرفت: تدوين طرح پژوهشي شناخت اجتماعي در افراد افسرده و عادي


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهي استان البرز صورت گرفت: تدوين طرح پژوهشي شناخت اجتماعي در افراد افسرده و عادي
هدف پژوهش حاضر بررسي سه جزء از اجزاء مختلف شناخت اجتماعي از جمله سبك‌هاي اسنادي، طرحواره‏‌هاي ناسازگار اوليه و نگرش‌هاي ناكارآمد در بيماران افسرده و افراد عادي است. توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهي استان البرز صورت گرفت: تدوين طرح پژوهشي شناخت اجتماعي در افراد افسرده و عادي


ايلنا: معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي واحد استان البرز از اجراي طرح پژوهشي «شناخت اجتماعي در افراد افسرده و افراد عادي» توسط پژوهشگران اين واحد خبر داد.

به گزارش ايلنا در كرج، مهشيد منزوي با اعلام اين خبر گفت: هدف پژوهش حاضر بررسي سه جزء از اجزاء مختلف شناخت اجتماعي از جمله سبك‌هاي اسنادي، طرحواره‏‌هاي ناسازگار اوليه و نگرش‌هاي ناكارآمد در بيماران افسرده و افراد عادي است.

وي به فقدان پژوهش‌ها در زمينه ابعاد شناخت اجتماعي در ايران تاكيد كرد و افزود: پژوهش راهي براي گسترش مرزهاي دانش و گشودن افق‌هاي تازه براي آيندگان است و اطلاعات حاصل از اين پژوهش‌ها مي‌تواند مورد استفاده ساير پژوهشگران در زمينه شناخت اجتماعي و متوليان بهداشت رواني از جمله تمامي مراكز درماني و آموزشي كه در حيطه بهداشت روان فعاليت دارند، قرار بگيرد.

منزوي تصريح كرد: پرداختن به امور پژوهشي از جمله ابعاد شناخت اجتماعي، زمينه را براي در اختيار قرار دادن اطلاعات جديد‌تر براي روان درمانگران در جامعه ايراني براي تصحيح و تقويت شيوه‏هاي درمان افسردگي فراهم مي‌كند و همچنين از طريق پژوهش مي‌توان براي رفع مشكلات جامعه و ارائه بهترين راهكارهاي عملي، اطلاعات موثقي را در اختيار متوليان امور قرار داد.

وي درباره جامعه پژوهش حاضر گفت: جامعهٔ مورد بررسي در اين پژوهش متشكل از مبتلايان به افسردگي شهر تهران بود و جمعيت مورد نظر را مراجعه‏‌كنندگان به كلينيك‏‌هاي روان‏‌شناسي و مطب‌‏هاي خصوصي روانپزشكان تشكيل مي‌‏دادند و گروه نمونه از بين اين مراجعه‌‏كنندگان كه واجد شرايط شركت در پژوهش بودند، انتخاب شدند.

معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي واحد استان البرز خاطر نشان كرد: نتايج به دست آمده در مورد وجود يا عدم وجود تفاوت در سبك‌هاي اسنادي افراد افسرده و سالم، نشان دهنده تفاوت معنادار بين دو گروه سالم و افسرده در تمامي سبك‌هاي اسنادي بود. بر اين اساس، سبك اسناد افراد افسرده نسبت به افراد سالم در پيشامدهاي منفي بيشتر دروني و شخصي است. اثرات وقايع منفي زندگي به زعم آنان پايدار و فراگير است و مي‌تواند بر ساير جنبه‌هاي زندگي تاثير بگذارد.

وي افزود: سبك اسناد افراد افسرده به هنگام پيشامدهاي مثبت بيشتر بيروني است. اثرات وقايع مثبت زندگي براي آنان ناپايدار، خاص و محدود به‌‌ همان موقعيت است و بر ساير جنبه‌هاي زندگي تاثير به سزايي ندارد.

منزوي ادامه داد: در مورد دومين سوال پژوهش مبني بر تفاوت يا عدم تفاوت بين دو گروه در طرح‌واره‌هاي اوليه نتايج نشان دادند دو گروه در تمامي طرح‌واره‌هاي ناسازگار اوليه با هم تفاوت معناداري دارند. افراد افسرده در طرح‌واره‌هاي محروميت هيجاني، انزواي اجتماعي، نقص و شرم، شكست، وابستگي و بازداري هيجاني تفاوت بيشتري نسبت به ساير طرح‌واره‌ها در افراد عادي دارند.

وي در پايان گفت: نتايج به دست آمده درباره تفاوت يا عدم تفاوت دو گروه افسرده و سالم در نگرش‌هاي ناكارآمد نشان داد كه افراد دو گروه در نگرش‌هاي ناكارآمد تفاوت معناداري با هم دارند؛ بدين صورت كه گروه افسرده با شدت بيشتري اين نگرش‌هاي ناكارآمد را تجربه مي‌كنند.

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن