واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دانشگاه آزاد اسلامي قزوين يكي از قطب هاي پژوهشي محسوب مي شود
قزوين- خبرگزاري مهر: استاندار قزوين گفت: دانشگاه آزاد اسلامي قزوين يكي از قطب هاي پژوهشي كشور محسوب مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، اعضاء هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان صبح سه شنبه با استاندار قزوين ديدار و گفتگو كردند.
مرتضي روزبه در اين ديدار با بيان اينكه اين دانشگاه موفقيت هاي زيادي را كسب كرده است گفت: همواره و در طي سالهاي افتخارآفريني اين دانشگاه در جريان موفقيت هاي آن بوده ام.
وي ادامه داد: تحصيل يكصد و 40 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي در استان قزوين اين استان را به يك قطب دانشگاهي تبديل كرده است.
روزبه، نگين درخشان اين قطب دانشگاهي را دانشگاه آزاد اسلامي ذكرد و اظهارداشت: اين موفقيت حاصل درايت مجموعه اعضاي هيئت علمي، هيئت امنا، كادر اداري و مديريت شاخص اين دانشگاه است.
وي تصريح كرد: توسعه و بالندگي دانشگاه آزاد اسلامي بر كسي پوشيده نيست و هر سليقه و طيفي به اين مسئله اذعان دارد.
استاندار قزوين، با اشاره به ايجاد دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين در سال 75 بيان كرد: كلنگ اين دانشگاه در آن سال در بياباني بر زمين زده شد اما از آن روز تاكنون يك مجموعه در حال رشد و پويايي را شاهد هستيم.
روزبه، حركت دانشگاه آزاد اسلامي را حركت رو به جلو و در حال رشد عنوان كرد.
در ادامه اين جلسه آيت الله محمدي تاكندي عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين نيز ضمن تحسين از حركت رو به جلو و فزاينده دانشگاه آزاد اسلامي قزوين گفت: تمام دانشگاه ها بايد به گونه اي عمل كنند كه در افكار دانشجويان علاوه بر علم، جهاد و تقوا نيز پرورش يابد.
وي افزود: دانشجوي داراي علم، جهاد و تقوا وقتي فارغ التحصيل مي شود مي تواند فردي مفيد و عنصري سازنده در جامعه خود باشد.
استاد حوزه علميه و نماينده سابق مردم استان قزوين در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به ايجاد و تشكيل دانشگاه آزاد اسلامي در سالهاي ابتدايي انقلاب توسط آيت الله هاشمي رفسنجاني اظهارداشت: در آن سالها با تلاشها و پيگيري هاي ايشان و حمايت امام خميني (ره) اين دانشگاه ايجاد شد كه به لطف خداوند هم اكنون به يكي از اركان علم و تحصيل در كشور تبديل شده است.
كد خبر: 2197270
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۰:۲۹
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]