واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بخش زايمان بيمارستان شيروان مجددا راه اندازي مي شود
شيروان - خبرگزاري مهر: رييس بيمارستان امام خميني(ره) شيروان از راه اندازي مجدد بخش زايمان بدون درد اين بيمارستان كه چندي پيش تعطيل شده بود؛ خبر داد.
سيدرضا سيدحسيني در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: بخش زايمان بدون درد بيمارستان امام خميني(ره) شيروان مجددا راه اندازي مي شود.
وي با بيان اين كه تجهيزات لازم براي اين بخش خريداري و نصب شده و پرسنل مورد نياز نيز جذب شده است، اظهار كرد: اين بخش كه چندي پيش فعاليت خود را متوقف كرده بود به زودي فعاليت دوباره خود را آغاز مي كند.
رييس بيمارستان امام خميني(ره) شهرستان شيروان در ادامه از راه اندازي سامانه پيامكي رسيدگي به پيشنهادات و انتقادات اين بيمارستان خبر داد و گفت: براي بررسي بهتر پيشنهادات و انتقادات شهروندان، سامانه پيامكي اين بيمارستان راه اندازي شده است.
سيدحسيني افزود: تكريم شايسته ارباب رجوع يكي از اهداف اصلي پرسنل بيمارستان امام خميني(ره) شيروان است و در اين راستا هر اقدامي كه لازم باشد صورت خواهد گرفت.
به گفته وي علاوه بر اين در راستاي تعامل و هماهنگي بيشتر پزشكان متخصص، جلسه اي برگزار و شكايات و پيشنهادات شهروندان در خصوص مسائل و مشكلات بهداشتي و درماني شهرستان مطرح و بررسي شد.
اين مسئول با اشاره به اين كه يكي از موارد مورد درخواست مردم فعاليت جراح مغز و اعصاب در اين واحد درماني بود، اظهار كرد: با توجه به اينكه فعاليت پزشك متخصص مغز و اعصاب مستلزم فراهم بودن امكانات و اتاق عمل مجزا است؛ در حال حاضر به دليل اينكه اين امر اعتبار بالايي نياز دارد امكان فعاليت آن وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، بيمارستان امام خميني(ره) شيروان به عنوان تنها مركز درماني اين شهرستان 165 هزار نفري، علاوه بر پذيرش بيماران اين شهرستان، تا چندي پيش به علت نبود بيمارستان در شهرستان فاروج، مراجعين زيادي نيز از اين شهرستان همسايه خود داشت.
ساخت اين بيمارستان از سال 53 با ظرفيت 55 تخت طراحي و آغاز شد و در سال 73 به صورت غيررسمي و در سال 74 نيز با 57 تخت بيمارستاني به صورت رسمي افتتاح شد.
در آن زمان در اين بيمارستان خدمات درماني در بخش هاي داخلي، اطفال، جراحي زنان، جراحي عمومي، اورژانس، زايشگاه و اتاق عمل ارائه مي شد.
پس از آن در خرداد سال 76 بخش CCU اين بيمارستان، در سال 81 بخش ICU، در سال 82 بخش دياليز و در سال 85 نيز بخش NICU اين بيمارستان راه اندازي شد.
همچنين در سال 81 با پيگري هاي مستمر، ظرفيت بيمارستان به 120 تخت افزايش يافت و در سال هاي بعد نيز با تلاش هاي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي و شبكه بهداشت و درمان شهرستان شيروان، بناها و ساختمان هاي جديدي در اين بيمارستان احداث شد و ظرفيت تخت هاي آن نيز به 180 تخت فعال افزايش يافت.
كد خبر: 2196264
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۹:۳۰
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]