واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نامهنگاري نعمتزاده با وزير اقتصاد/ دستور وصول مطالبات ايميدرو
وزير صنعت، معدن و تجارت با اعلام نامه نگاري با وزير امور اقتصادي و دارايي درباره دقت در واگذاري هاي بعدي گفت: كميته ويژه اي براي وصول مطالبات ايميدرو تشكيل و اين موضوع تا وصول كامل پيگيري شود.
به گزارش خبرگزاري مهر، جلسه مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده ايميدرو به رياست وزير صنعت، معدن و تجارت و با حضور اعضاي معاونت برنامه ريزي و مطالعات راهبردي رياست جمهوري، وزارت امور اقتصادي و دارايي، وزارت نيرو، وزارت تعاون و وزارت كار و رفاه اجتماعي و مديران ارشد ايميدرو برگزار شد.
در اين مجمع، گزارش سازمان حسابرسي كل كشور درباره عملكرد و صورت هاي مالي منتهي به 30 اسفند 91 ايميدرو به تصويب اعضا رسيد. محمدرضا نعمت زاده به عنوان رئيس مجمع با ابراز اميدواري از اينكه صورت هاي مالي سال 92 ايميدرو شفاف تر از عملكرد سال 91 و با نظم و انضباط بيشتري همراه باشد گفت: با توجه به مطالبات ايميدرو از ديگر سازمان ها و شركت ها، كميته ويژه اي براي وصول مطالبات اين سازمان تشكيل و اين موضوع تا وصول كامل پيگيري شود.
وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اينكه واگذاري هاي صورت گرفته طي سال هاي گذشته به صورت ردديون دولت و سهام عدالت بوده است افزود: به وزير امور اقتصادي و دارايي نامه نوشته ايم كه در واگذاري هاي بعدي، بررسي هاي دقيق تري صورت گيرد.
وي ادامه داد: موضع وزارت صنعت، معدن و تجارت اين است كه معادن بزرگ كشور جزو انفال بوده و قابل واگذاري نيست و تنها مي توان بهره برداري از آنها را به بخش خصوصي سپرد. طبق قانون جديد معادن، شوراي عالي معادن با تعيين ميزان ذخيره آن مشخص مي كند كه كدام معادن قابل واگذاري است.
وزير صنعت، معدن و تجارت درباره وضعيت پروژه سيمان ونزوئلا اعلام كرد: اين پروژه، گرچه با مشكلاتي در اجرا مواجه شده اما چون موضوع براي حفظ اعتبار كشور مهم تلقي مي شود آن را تا مرحله توليد پيش خواهيم برد.
همچنين مهدي كرباسيان، معاون وزير و رئيس هيئت عامل ايميدرو در جلسه مذكور با اعلام اين خبر كه فراخوان جذب سرمايه گذار براي استحصال باطله هاي معدني سنگ آهن جلال آباد بزودي انجام مي شود اظهار داشت: مقدمات كار فراهم شده و با جذب سرمايه گذار از بخش خصوصي، ميليون ها تن باطله اين معدن با احداث كارخانه در محل بازيابي خواهد شد.
رئيس هيئت عامل ايميدرو گفت: با توجه به سياست هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت، اين سازمان خروج شركت تهيه و توليد مواد معدني از ليست واگذاري ها را پيگيري مي كند زيرا اين شركت، بازوي عملياتي و معدني ايميدرو تلقي مي شود.
كد خبر: 2196187
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۶:۴۰
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]