واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شناسايي و ساماندهي 1500 پژوهشگر در حوزه هاي خواهران
مدير ساماندهي امور پژوهشي عمومي حوزههاي علميه خواهران از ساماندهي يكهزار و 500 طلبه خواهر پژوهشگر در 235 هسته پژوهشي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، حجتالاسلام جواد اسماعيلنيا با اشاره به اقدامات صورتگرفته در راستاي ساماندهي پژوهشگران حوزههاي علميه خواهران اظهار داشت: در مجموع حدود 2هزار طلبه خواهر پژوهشگر شناسايي شدهاند و مشخصات اجمالي و اوليه آنها در سامانه پژوهشگران ثبت شده است. از اين ميان حدود هزار و 500 نفر در بيش از 235 هسته پژوهشي ساماندهي شده اند.
وي ادامه داد: در پايان سال تحصيلي جاري، عمليات بهروزرساني اطلاعات اجمالي پژوهشگران توسط خود آنان انجام خواهد شد و از اين پس، پژوهشگران، مستقيما اطلاعات پژوهشي خود را وارد سامانه ميكنند و به تأييد مديريتهاي استاني خواهند رساند و همزمان شناسايي پژوهشگران جديد نيز انجام خواهد شد.
مدير ساماندهي امور پژوهشي عمومي حوزههاي علميه خواهران هدف از تشكيل هستههاي پژوهشي را شناسايي استعدادهاي پژوهشي، ارتقاء منزلت علمي پژوهشگران، تعميق و توسعه مباحث تخصصي علوم اسلامي، پاسخگويي به سئوالات و شبهات و ترويج فرهنگ كار گروهي در قالب مقاله و كتاب دانست.
وي اظهار اميدواري كرد با استمرار اين روند در آينده اي نهچندان دور شاهد به بار نشستن استعدادهاي پژوهشگران باشيم و بتوانيم آثار پژوهشي آنان را به جامعه علمي كشور عرضه كنيم.
حجتالاسلام اسماعيلنيا با اشاره به فعاليتهايي كه در مورد هستههاي پژوهشي صورت ميگيرد، تصريح كرد: در اين زمينه معاونت پژوهش حوزههاي علميه خواهران كشور چاپ آثار پذيرفته شده هسته ها، تداوم طرح مهارتافزايي در صورت تامين اعتبار، رايزني و فراهم كردن زمينه تعامل پژوهشي با مراكز فرهنگي و پژوهشي استاني به وسيله مديريتهاي استاني و شوراهاي علمي پژوهشي استاني و تأمين پژوهشگران مبلغ در مجالس خانگي زنان را پيگيري ميكند.
وي با اشاره به اقدامات صورتگرفته در راستاي ترويج فرهنگ پژوهش و تشويق طلاب و اساتيد پژوهشگر افزود: در اين زمينه اقدامات گستردهاي از جمله برگزاري جشنواره هاي پژوهشي همچون علامه حلي، بانوي كرامت و رشد انجام ميشود.
مدير ساماندهي امور پژوهشي عمومي حوزههاي علميه خواهران ادامه داد: نخستين دفتر از مجموعه چكيده آثار و معرفي برگزيدگان و شايستگان تقدير جشنوارههاي سالهاي 87 تا 90 علامه حلي و همچنين تجربيات پژوهشي آنان، بهار سال 1392 به زيور طبع آراسته شد.
وي گفت: اكنون كه در آستانه برگزاري ششمين دوره جشنواره علامه حلي در حوزههاي علميه سراسر كشور هستيم، مفتخريم كه اعلام نماييم با هدف ماندگارسازي آثار برگزيدگان خواهر پنجمين دوره اين جشنواره و انتقال تجارب مفيد برگزيدگان و شايستگان تقدير به ساير طلاب علاقهمند، دفتر دوم «نگاره انديشه» منتشر شده است. در اين اثر 32 نفر از برگزيدگان و شايستگان تقديردوره پنجم جشنواره علامه حلي معرفي، تجارب و رهنمودهاي پژوهشي آنان در قالب گفتوگوي پژوهشي ارائه و چكيده آثار آنان به قلم خودشان عرضه شده است.
حجتالاسلام اسماعيلنيا در مورد ماهيت و عملكرد شوراهاي علميـ پژوهشي استاني حوزههاي علميه خواهران يادآور شد: اين شوراها به منظور شناسايي ظرفيتهاي پژوهشي پژوهشگران و هماهنگي فعاليتهاي پژوهشي، برنامهريزي به منظور تحول پژوهشي در مديريتهاي استاني، تعامل با مراكز فرهنگي و پژوهشي به منظور زمينه سازي پژوهش و انتشار مقالات و كتب پژوهشگران، در سطح حوزه هاي علميه خواهران كشور تشكيل شده است.
وي با اشاره به ويژگيهاي مسابقه رشد در ميان بانوان طلبه شاغل به تحصيل اظهار داشت: ترويج پژوهش با دو ويژگي «گروهي و ميداني» مورد نظر ما در مسابقه رشد بوده است. فرهنگسازي اين مسأله نيازمند گذشت زمان است و افزايش گروههاي رشد و افزايش كيفيت آثار نسبت به سالهاي قبل حكايت از موفقيت اين طرح دارد. در اين عرصه نيز اعتبار مورد نياز جهت تقدير مناسب و حمايت مالي از چاپ آثار برگزيده مورد انتظار است.
مدير ساماندهي امور پژوهشي عمومي حوزههاي علميه خواهران با اشاره به برنامههاي معاونت پژوهش حوزههاي علميه خواهران در اجراي كرسيهاي آزادانديشي افزود: كرسيهاي آزادانديشي براي نخستين بار در سال تحصيلي گذشته در دهها مدرسه علميه برگزار شد كه نويدبخش گسترش نشستهاي علمي و كرسيهاي نظريهپردازي در تراز حوزه هاي علميه در آينده نزديك است.
كد خبر: 2196169
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۶:۳۳
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]