تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864072231




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش مي‌دهدبي ‌اعتنايي پژو به درخواست خودروسازان ايراني


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش مي‌دهدبي ‌اعتنايي پژو به درخواست خودروسازان ايراني
وزارت صنعت و برخي مديران خودروساز كشور در حالي اين روزها براي حضور دوباره پژو در ايران فرش قرمز پهن مي‌كنند كه پس از حضور اين شركت در ايران به دعوت رسمي مسئولان ايراني، هنوز مسئولان پژو پاسخي به دعوت طرف ايراني نداده‌اند.


به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، پس از آنكه نمايندگان برخي شركت‌هاي خارجي به دعوت طرف‌هاي ايراني براي حضور در همايشي كه به سفارش وزير صنعت برگزار شد، به ايران آمدند همه منتظر تغيير رويه اين شركت‌هاي خارجي بودند و حرف از تغيير رويكرد انها در همكاري با شركت‌هاي ايراني مطرح بود كه اين انتظار با پاسخ مثبتي از سوي خارجي‌ها مواجه نشد.

هرچند بازار ايران يك سرمايه بزرگ براي شركت پژو محسوب مي‌شود تا با مونتاژ خودروهاي از رده خارجي خود، سود زيادي را كسب كند، اما فرانسوي‌ها در مسير بازگشت خود به ايران، كم ناز و عشوه‌گري نمي‌كنند و به قول معروف، حضور در ايران را با دست پس مي‌زنند و پا پيش مي‌كشند.

در چنين شرايطي و پس از برگزاري جلسه بين وزير صنعت، مديران ايران خودرو و نماينده شركت پژو در حاشيه همايش بين المللي صنعت خودروسازي ايران، هنوز پاسخي از سوي پژو به طرف ايراني داده نشده است.

نماينده شركت پژو در جلسه با وزير صنعت ايران با بيان اينكه فعلاً برنامه‌اي براي حضور در ايران ندارد، گفت: هنوز رفع تحريم‌ها به ما ابلاغ نشده و فعلاً برنامه‌اي براي توليد در ايران نداريم.

در اين جلسه، نعمت‌زاده خطاب به نمايندگان پژو و رنو گفت حالا كه تحريم‌ها تمام شده، چه برنامه‌اي براي حضور در ايران داريد؟ نماينده پژو اعلام كرد برنامه‌اي براي اين كار نداريم و هنوز رفع تحريم صنعت خودروي ايران به ما ابلاغ نشده است.

در چنين شرايطي، شركت پژو هنوز واكنشي نسبت به درخواست طرف ايراني نشان نداده و هيچ تماسي در اين خصوص از سوي فرانسوي‌ها با طرف ايراني گرفته نشده است.

اين در حالي است كه برخي مديران خودروساز از جمله نعمت بخش، دبير انجمن خودروسازان بر لزوم حضور پژو در ايران تأكيد دارند.

نعمت بخش در اين مورد گفته است: با توجه به حجم سرمايه‌گذاري مشترك ايران و پژو براي توليد محصولات پژو، توسعه همكاري با اين شركت اجتناب ناپذير است.

هاشم يكه زارع، مديرعامل ايران خودرو نيز به حضور دوباره پژو در ايران روي خوش نشان داده و مي‌گويد: شركاي تجاري ايران خودرو به گونه‌اي عمل كنند كه ايران خودرو از راه همكاري مشترك به هدف خود در زمينه ارتقاي كيفيت و تنوع محصولات دست يابد.

استقبال خودروسازان ايراني از شركتي كه با خروج ناگهاني خود از ايران علاوه بر ناديده گرفتن حقوق مشتريان، خسارت اوليه 800 ميليون يورويي را براي كشورمان به همراه داشت، در حالي ادامه دارد كه شركت پژو هنوز پاسخ مشخصي به دعوت ايراني‌ها نداده است.

در اين ميان، تلاش برخي رسانه‌ها براي بازگرداندن دوباره خودروسازان خارجي متخلف به كشور قابل تأمل است.

انتهاي پيام/م

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن