تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803150320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درجه پيشرفت علمي ايران/ مقام 16 جهان و مقام اول منطقه در توليد علم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درجه پيشرفت علمي ايران/ مقام 16 جهان و مقام اول منطقه در توليد علم
رئيس مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري ايران با بيان اينكه كشورمان با توليد 32 هزار و 84 مقاله در حال حاضر مقام 16 توليد علم جهان را در دست دارد گفت: ايران رتبه اول منطقه در توليد علم جهان را نيز داراست و جايگاه آن از كشورهايي مانند فدراسيون روسيه، سوئيس، تركيه و سوئد در اين رده بندي بالاتر است.

دكتر جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر، با بيان اينكه سال هاست كه دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي كشور با حضور در عرصه هاي بين المللي و چاپ و انتشار مقاله هاي پژوهشي در مجلات معتبر، رتبه علم ايران را در جهان افزايش داده اند اظهار داشت: شاخص هاي توليد علم در رتبه بندي كشورها، دانشمندان و پژوهشگران، دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي، رشته هاي موضوعي و نشريات علمي يكي از عمده ترين شاخص هاست. در كشورهاي پيشرفته جهان، كه از بخش عمده اي از مقالات تحقيقاتي در فرايند تجاري سازي ايده ها و تحقيقات استفاده كرده و به ثروت و رفاه مردم مي انجامد به عنوان معيار رشد و توسعه يافتگي نيز استفاده مي شود.

رئيس مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام - isc - با بيان اينكه اكنون در هفته پژوهش و فناوري جا دارد كه از آخرين اخبار توليد علم استفاده شود و به درجه پيشرفت علمي كشور نيز در مقايسه با ساير كشورها اشاره شود خاطرنشان كرد: گرچه ماه پاياني سال ميلادي رو به اتمام است اما بهتر است جهت رعايت دقت در بيان ميزان توليدات علمي ايران به سال 2012 ميلادي بسنده كرد. با اين حال به آمار سال 2013 نيز اشاره خواهم كرد.

مهراد افزود: با تلاش و مجاهدت هاي علمي استادان و پژوهشگران در سال 2012 ميلادي، ميزان آمار توليد علم ايران در پايگاه استنادي اسكوپوس37037 مقاله بوده است. اين رقم در سال جاري ميلادي به بيش از 32000 مقاله رسيده كه پس از ثبت و نمايه سازي نشريات معتبر بين المللي قطعا ميزان توليدات علمي ايران به بيش از رقم سال 2012 خواهد رسيد؛ ايران با توليد 32084 مقاله در حال حاضر مقام 16 توليد علم جهان را در دست دارد.

رئيس مركز منطقه اي تصريح كرد: اين تعداد مقاله نشان دهنده بخشي از فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي پژوهشگران و اعضاي هيات علمي جمهوري اسلامي ايران است. گرچه تلاش دولت محترم بر تجاري سازي علم استوار است اما بايد به ياد داشته باشيم كه در ملاقات هايي كه با مقام معظم رهبري صورت مي گيرد، رهبري معظم بر توليد علم نيز تاكيد دارند و ضمن اشاره بر شتاب توليد علم مي فرمايند: " مشاركت كشورما در پيشرفت علمي و توليد علم دردنيا بيش از 11 درصد است در حالي كه ما بيش از 1 درصد مردم دنيا هستيم... اين خيلي پيشرفت است. بنابراين بايستي كار كرد. و كار كنيد، و فكر كنيد. حتما تاثير دارد."

وي خاطرنشان كرد: در حاليكه ايران رتبه اول منطقه و 16 توليد علم جهان را در دست دارد كشورهايي مانند فدراسيون روسيه، سوييس،تركيه و سوئد هر كدام به ترتيب با توليد 31425 مدرك، 30384 مدرك، 29396 مدرك و 26495 مدرك رتبه هاي 17، 18، 20،19 توليد علم جهان را در اختيار دارند.

مهراد گفت: در همين بازه زماني يعني سال 2013 ميلادي از كشورهاي در حال توسعه و نوظهور علمي تنها هندوستان، كره جنوبي، برزيل و تايوان نسبت به جمهوري اسلامي ايران پيشي دارند.

به گفته وي ميزان توليدات علمي هندوستان 81908 مدرك ( رتبه 7 جهان)، كره جنوبي 56178 مدرك (رتبه 12 جهان)، برزيل 43851 مدرك( رتبه 13 جهان) و تايوان 32770 مدرك ( رتبه 15 جهان) است.

كد خبر: 2195835

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۲:۱۸

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن